Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 201.
-
Σήμερα μου ήρθε το γυαλάκι της κάμερας από aliexpress Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com Αρκετά επίπονη διαδικασία, το back cover αρκετά δύσκολο να ανοίξει και θέλει λεπτά εργαλεία και πολύ προσοχή. Από τη στιγμή που ανοίξει η αλλαγή του γυαλιού είναι σχετικά εύκολη υπόθεση (το πιο δύσκολο είναι να πετύχεις το αυτοκόλλητο διπλής όψεως ευθυγραμμισμένο ακριβώς με τις τρύπες). Κατά τα άλλα πιστεύω ότι καλύτερα να αγοράσετε tempered glass για κάμερα, δεν αξίζει η ταλαιπωρία…
-
Οκ θα περιμένω να έρθει το ανταλλακτικό γυαλάκι και θα σας γράψω αποτελέσματα... Εν τω μεταξύ πάρτε αυτό Back Camera Lens Transparent Tempered Glass for Xiaomi Redmi Note 5 Pro - $1.77 Free Shipping|GearBest.com $1.77 έχει, δεν αξίζει να ρισκάρεις την κάμερα του κινητού, που στο συγκεκριμένο κινητό είναι εκτεθειμένη..
-
Καλησπέρα σε όλους ενώ έχω TPU case στο κινητό, με κάποιο τρόπο (που ποτέ δε κατάλαβα πως έγινε, δεν μου έπεσε κάπου δηλαδή) έπαθε σημαντική ζημιά το γυαλί της πίσω κάμερας (αναμενόμενο βέβαια γιατί η κάμερα εξέχει αρκετά και δεν καλύπτεται επαρκώς από την θήκη σιλικόνης - συμβουλή: πάρτε άμεσα screen protector για την πίσω κάμερα!!) Η ζημιά αυτή δυστυχώς είναι αρκετή ώστε να "θολώνει" τη λήψη της κάμερας.. Οπότε ψάχνω τρόπο να το επισκευάσω.. Είδα αυτό το βίντεο με τη διαδικασία youtube.com/wat…
-
Πληροφορίες για το Redmi 6
ΜήνυμαOk ευχαριστώ, οπότε μένω αναγκαστικά με την stock Rom και περιμένω.. Μου κάνει εντύπωση όμως που δεν υπάρχει ακόμα για το redmi 6, πίστευα ότι θα ήταν δημοφιλές κινητό
-
Παράθεση από SoNik+: “Παράθεση από bomberb17: “Ευχαριστώ κατάλαβα.. Απότι καταλαβαίνω δηλαδή μια ROM με CN/xiaomi.eu source θα χρειαστεί "manually" ξεκαθάρισμα από bloatware/κινέζικες και εγκατάσταση gapps για να γίνει εφάμιλλη της global, σωστά; ” Καπως ετσι... Απλα το xiaomi.eu η ομαδα τους εαν επιλεξεις την ρομ τους πχ κανει ηδη αυτο που λες πχ βγαζει αυτα τα κινεζικα κλπ..Αλλα ναι η CN(china) rom εχει πολλες κινεζιες μεσα κλπ καθως προορίζεται για την κινεζικη αγορα. Εχεις μερικες πληροφοριε…
-
Ευχαριστώ κατάλαβα.. Απότι καταλαβαίνω δηλαδή μια ROM με CN/xiaomi.eu source θα χρειαστεί "manually" ξεκαθάρισμα από bloatware/κινέζικες και εγκατάσταση gapps για να γίνει εφάμιλλη της global, σωστά;
-
Παράθεση από bomberb17: “Θα έχει απαντηθεί η παρακάτω ερώτησή μου σίγουρα κάπου, αλλά ποια η διαφορά global και CN/xiaomi.eu source? ” Bump το ερώτημά μου
-
Θα έχει απαντηθεί η παρακάτω ερώτησή μου σίγουρα κάπου, αλλά ποια η διαφορά global και CN/xiaomi.eu source?
-
Παράθεση από amavroudis: “Στην ίδια σελίδα που σου έβαλα πάνω: Supports protocol 802.11b/g/n Supports 2.4G WiFi / WiFi Direct Supports Bluetooth 4.2 Ξεκάθαρα 2,4 μόνο... ” Ναι αυτό το είδα και εγώ, αλλά είναι σίγουρα έτσι; Γιατί γράφει ότι υποστηρίζει 802.11n, το οποίο λειτουργεί και στις 2 μπάντες.. Παράθεση από everymac.com: “ 802.11n can operate on either the 5 GHz frequency at a theoretical maximum speed of 300 Mbps or on the 2.4 GHz frequency in "mixed mode" which will support systems only …
-
Κάτι άλλο που πρόσεξα για το redmi 6 αλλά και για τα άλλα τηλέφωνα: Δεν είναι ξεκάθαρο αν υποστηρίζουν 5.8Ghz Wifi. Στην επίσημη σελίδα γράφει Wireless network Supports protocol 802.11b/g/n Supports 2.4G WiFi / WiFi Direct To 802.11n όμως υποστηρίζει και 2.4 και 5.8... Τι ισχύει άραγε και εδώ τελικά...(?)
-
Παράθεση από amavroudis: “Δες εδώ κατευθείαν από τη Xiaomi Mi Global Home Supports the following frequency bands: GSM (B2/3/5/8) WCDMA (B1/2/5/8) TDD-LTE (B38/40) FDD-LTE (B1/2/3/4/5/7/8/20) ” Ευχαριστώ, πιο επίσημη πηγή από αυτή δεν υπάρχει! Για την ιστορία, δείτε την απάντηση που μου έδωσε σε follow-up ερώτηση το gearbest: "Hello, a question about network frequencies: On the description says Network: FDD-LTE: B1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 7 / 8 / 20 / 28, TDD-LTE: B38 / 40 but right below on the specif…
-
Παράθεση από EvangeliaK: “Καλησπέρα. Στο kimovil μπορείς να βάλεις τη χώρα που θες και σου βγάζει ποιες μπάντες υποστηρίζει εκεί. Κι αυτό βέβαια δεν είναι 100% αξιόπιστο. Ρώτα τους καλύτερα τον κωδικό του μοντέλου και ψάξε μετά για τα χαρακτηριστικά του. PS. Πού θες να το χρησιμοποιήσεις? ΗΠΑ, Καναδά? Θα μπορούσατε να αγοράσετε μια συσκευή κλειδωμένη σε εταιρεία όταν πάτε εκεί (για να έχει καλή κάλυψη) ή να κοιτάξεις καμιά από αμερικάνικο amazon/ebay. ” Σωστά για ΗΠΑ το θέλω. Δε θέλω να κοιτάξω …
-
Καλησπέρα σε όλους, Θέλω να αγοράσω ένα low-end xiaomi smartphone για τη γυναίκα μου. Αυτή τη στιγμή έχει το Redmi 2 εδώ και 2 χρόνια (!) και δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο παράπονο. Ο κυριότερος λόγος που θέλω να αγοράσω κινητό είναι επειδή θα είμαστε για κάμποσο καιρό εξωτερικό, θέλω να έχει υποστήριξη περισσότερες συχνότητες, και πιο συγκεκριμένα την LTE band 4. Βλέπω τελευταία ότι βγαίνουν όλο καινούρια xiaomi smartphones που χαρακτηρίζονται ως "global version" Xiaomi in Cell phones - Online Shop…
-
Αργό ξεκλείδωμα
ΜήνυμαΛοιπόν το πρόβλημα μετά από μια μέρα χρήσης επανήλθε.. Ξαναέκανα wipe cache/dalvik αλλά δε ξέρω αν αυτή θα πρέπει να είναι η λύση στο πρόβλημα...