Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-53 από 53.
-
Παράθεση από nikostrex: “Παράθεση από nikostrex: “@badadis καλησπέρα... Το πρωί θα παραλάβω το Xiaomi Redmi Note 3 Pro.. τι μου προτείνεται, να το φορτίσω αμέσως ή να του αδειάσω πρώτα την μπαταρία;;; Αν με το που το ανοίξω έχει αρκετή μπαταρία να αρχίσω με ξεκλείδωμα και πέρασμα της ελληνικής rom ή καλύτερα μετά την πρώτη φόρτιση;;; Πολύ από εμάς έχουμε παρατήρηση ότι στην αγορά ενός καινούργιου κινητου το ποσοστό μπαταρίας που έχει μέσα από το εργαστασιο φτάνει περιπου το 30%. Λοιπόν έχουμε κα…
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Μάλλον βαρέθηκες να διαβάσεις όλο τον οδηγό που μου πήρε 2 ώρες για να τον γράψω!!! Όχι δεν χρειάζεται κάτι συγκεκριμένο, μπορείς να γράψεις ότι θες αλλά έχω και έτοιμη πρόταση να πάρεις αν θες στο πρώτο ποστ!!! ” Μόλις το διάβασα..δεν το είχα δει...πολύ κατατοπιστικό..ευχαριστώ πάρα πολύ..
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΡε παιδιά, έχω μπει για να κάνω την αίτηση για ξεκλείδωμα και μου ζητάει, εκτός από όνομα και αριθμό τηλεφώνου, τον λόγο που ζητάω ξεκλείδωμα...γράφουμε κάτι συγκεκριμένο εκεί;;;; ρωτάω για να μην κάνω καμία πατάτα..
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Ναι μια χαρά είσαι κάνε αίτηση τώρα, η έγκριση ισχύει για τρεις μήνες. ” Ευχαριστώ φίλε..
-
ΜήνυμαΚαλημέρα..έχω παραγγείλει το "Χiaomi Redmi Note 3 Pro" από vickmall. Σήμερα στο status είδα ότι έφτασε στην Ολλανδία. Πότε πρέπει να κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader; Τώρα ή να περιμένω πρώτα να μου έρθει;
-
Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από badadis: “Παράθεση από tsine: “Παράθεση από badadis: “Καλημέρα. Έχω μια απορία και θα ήθελα να με βοηθήσετε..το "xiaomi redmi note 3 pro" τι οθόνη έχει? εννοώ έχει π.χ. amoled, έχει gorilla glass? αυτές τις πληροφορίες δεν μπορώ να τις βρω...επίσης, η συσκευή έχει υπέρυθρες? ευχαριστώ.. ” δεν έχει amoled.... Δεν έχει gorilla glass... Έχει όμως υπέρυθρεςSent from my PRO 5 using Tapatalk ” άρα επιβάλλεται προστατευτικό τζαμάκι...ευχαριστώ ” Ναι γιατί οποίος έχει go…
-
Παράθεση από tsine: “Παράθεση από badadis: “Καλημέρα. Έχω μια απορία και θα ήθελα να με βοηθήσετε..το "xiaomi redmi note 3 pro" τι οθόνη έχει? εννοώ έχει π.χ. amoled, έχει gorilla glass? αυτές τις πληροφορίες δεν μπορώ να τις βρω...επίσης, η συσκευή έχει υπέρυθρες? ευχαριστώ.. ” δεν έχει amoled.... Δεν έχει gorilla glass... Έχει όμως υπέρυθρες Sent from my PRO 5 using Tapatalk ” άρα επιβάλλεται προστατευτικό τζαμάκι...ευχαριστώ
-
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Ναι εννοείται ότι θα είναι όλα στο κινητό Ελληνικά! Αν θες να περάσεις την Ελληνική ρομ τότε προσωπικά σου προτείνω για την official dev rom. Θα είναι μεν κινέζικη αλλά θα ξεκλειδώσεις άμεσα 100% και θα περάσεις την Ελληνική στο άψε σβήσε! ” Ok...ευχαριστώ πολύ..
-
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Επειδή έχουν γίνει αναφορές ότι ξεκλειδώνουν αρκετά τηλέφωνα και με official stable δοκίμασε πρώτα με αυτή και αν δεν τότε πας για dev. ” Ρωτάω γιατί θα παραγγείλω αυτή τη βδομάδα το xiaomi redmi note 3 pro και θα ήθελα την γνώμη σου σχετικά με ποια rom να το παραγγείλω καλύτερα...την multi-language την έχω απορρίψει γιατί όπως έχω διαβάσει έχει κάποια προβλήματα και επίσης δεν δέχεται updates...Να ρωτήσω και κάτι άλλο, με την ελληνική rom θα έχω και ελληνικό μενού? Αυτά …
-
ΜήνυμαΓια να περάσω ελληνική ROM θα πρέπει να έχω official developer? με την official global rom που προσφέρεται από το vickmall δεν γίνεται? θα έχω πρόβλημα?