Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 26.
-
Τελικά σήμερα που βρήκα χρόνο κατάφερα και το έφτιαξα και πέρασα την τελευταία ελληνική dev. Σας ευχαριστώ όλους πολύ για την βοήθεια και την υποστήριξη. Ένα τελευταίο θέμα έχω. Έκανα πλήρες wipe και μετά πέρασα την rom αλλά δεν με ρώτησε στην αρχή αν είναι νέα συσκευή ή να κάνει επαναφορά από το cloud. Χειροκίνητα γίνεται; Γιατί πιστεύετε δεν μου έδωσε αυτή την επιλογή; Παλιότερα με ρώταγε όποτε έκανα format data
-
Όλα πάνε όπως τα λέει ο οδηγός. Δίνω reboot bootloader και μπαίνει σε fastboot η συσκευή. Μόλις δώσω fastboot boot twrp3.0.2-0_by_mic_libra.img τότε μου γράφει waiting for device και μένει σε fastboot η συσκευη Update. Κατάφερα και δούλεψε η αφή στο recovery αλλά ότι και να φλασάρω κάνει fail. Μέχρι και wipe cache και davlink δοκίμασα να κάνω αλλά έκανε fail
-
Το έκανα και αυτό και μένει κολλημένο στο fastboot, δεν μπαίνει στο recovery μόλις δώσω την τελευταία εντολή... Δοκίμασα επίσης να φλασαρω μια global, μια ελληνική stable και μια παλιά dev ελληνική με το miflash, αλλά γεμίζει η πράσινη μπάρα και δεν τελειώνει με τίποτα. Το άφησα μέχρι μια ώρα ενώ άλλες φόρες, πριν το πρόβλημα, έκανε περίπου 10 λεπτά. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω έχω στερέψει από ιδέες
-
Όχι απλά μπήκα σε recovery και πέρασα την ρομ ξανά. Το θέμα με το μήνυμα που βγάζει το διόρθωσα, με αρκετό ψάξιμο, αλλά τώρα όταν μπω σε recovery για να το αναβαθμίσω με την 6.10.20 δεν μπορώ να το κάνω γιατί δεν λειτουργεί η αφή σε recovery ενώ όταν μπω στο λειτουργικό η αφή δουλεύει κανονικά. Υπάρχει τρόπος να περάσω καινούριο recovery; Δεν με νοιάζει για τα δεδομένα μου έχω back up. Ενώ πριν το πρόβλημα το interface του recovery ήταν πορτοκαλί μαύρο τώρα είναι γαλάζιο και έχει και μια κόκκινη…
-
Καλημέρα, Δεν ήξερα αν πρέπει να ανοίξω νέο θέμα ή όχι για αυτό το γράφω εδώ. Παρακαλώ αν πρέπει να είναι κάπου αλλού ας μεταφερθεί από τους διαχειριστές. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με με το mi4c μου. Είμαι με dev gtv 6.10.13. Εχθές στα καλά καθούμενα έκλεισε το κινητό και δεν άνοιγε, έδειχνε το MI και μετά μαύρη οθόνη. Έκανα λοιπόν την βλακεία που δεν ξέρω πως μου ήρθε να το κάνω και μπήκα σε recovery να φλασάρω ξανά την rom και μου έγραψε fail. Μετά το κινητό άνοιγε βέβαια, αλλά μου πετάει κάθε…
-
Επιτέλους, μετά από πολύ προσπάθεια, κατάφερα να περάσω την Ελληνική dev και τώρα δουλεύουν όλα ρολόι. Ακολούθησα τον οδηγό αυτού του topic, γιατί με το άλλο δεν μπορούσα να το καταφέρω. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που μπήκαν στον κόπο να με βοηθήσουν και να λύσουν όποια απορία μου. Από εδώ και πέρα είμαι και επίσημα μέλος της Ελληνικής οικογένειας. Από αυτά που έμαθα (καθότι κάπως άσχετος) θα προσπαθήσω να βοηθήσω και εγώ με την σειρά μου όπως μπορώ με τα ελάχιστα που ξέρω σε σχέση με του…
-
Το πάλευα όλο το Σαββατοκύριακο, δοκίμασα σε 3 διαφορετικούς υπολογιστές, αλλά πάλι τίποτα. Κολλάει στο fastboot και δεν μπαίνει στο recovery. Δοκίμασα να το ξεκλειδώσω ξανά αλλά μου έβγαλε μήνυμα "there is no need to unlock this device". Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος και όλες οι προσπάθειες μου καταλήγουν σε αποτυχία.
-
Καλημέρα, Την διαδικασία την κάνω με το κινητό ανοιχτό. Μέχρι το σημείο που γράφει οκ στο cmd η οθόνη του κινητού δείχνει το εικονίδιο fastboot. Όταν μου γράψει το οκ στο cmd τότε πατάω το vol+ με το power και δεν κάνει τίποτα. Το μόνο που κάνει είναι να δείχνει το mi.com και όση ώρα και αν το αφήσω εκεί δεν αλλάζει κάτι. Αυτό που λες με τις τελείες από το updater το δοκίμασα και το μόνο που κάνει είναι να δείχνει μια μαύρη οθόνη με ένα περίγραμμα κινητού με ένα καλώδιο από κάτω και τίποτα άλλο.…
-
Καλησπέρα, Μετά από αναμονή, ξεκλείδωσα το κινητό (mi4c) με την αίτηση που είχα κάνει και πήγα να περάσω την Ελληνική rom. Ακολούθησα αυτόν τον οδηγό και ενώ όλα τα βήματα πάνε όπως πρέπει, όταν φτάνω στο σημείο να πατήσω το volume+ με το power για να μπεί σε recovery, δεν κάνει τίποτα και απλάανάβει κανονικά. Τι κάνω λάθος;
-
Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, από υπομονή έχω πολύ δεν υπάρχει θέμα. Οπότε τσάμπα δοκίμασα 3 υπολογιστές σήμερα γιατί νόμιζα ότι κάπου κάνω λάθος Και πάλι ευχαριστώ πολύ Θα πρέπει στο κουτάκι που ρωτάει τον λόγο να βάλω κάτι συγκεκριμένο ή δεν παίζει ρόλο;
-
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, από την εμπειρία σου είναι κάτι που γίνεται εύκολα;