Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.
-
Καλησπέρα, Παρέλαβα σήμερα το mi4c 32gb αλλά όταν ακολουθώ αυτόν τον οδηγό κολλάει σε ένα σημείο στο cmd λέει: booting... FAILED <remote:unlock device to use this command> finished. total time:1.717s Τι κάνω λάθος αδέρφια γιατί είμαι λιγάκι άσχετος
-
Επιλογή τηλέφωνου
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ! Να έρθει με το καλό και θα έχω να μάθω πολλά
-
Επιλογή τηλέφωνου
ΜήνυμαΤελικά δεν άντεξα και πριν μισή ώρα έριξα παραγγελία το mi4c 32gb στα 231$. Τώρα υπομονή μέχρι να επιστρέψουν στις δουλειές τους οι φίλοι μας οι Κινέζοι. Πιστεύω ότι θα δω τεράστια διαφορά σε σχέση με το galaxy S2 που έχω τώρα
-
Επιλογή τηλέφωνου
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ όλους για τις γνώμες! μάλλον πιο πολύ προς το 4c τείνω και εγώ λόγο σχεδιασμού και χρωμάτων. Το note 3 ωραίο είναι και δυνατά specs έχει αλλά δεν ξέρω αν θα με βολέψει το μέγεθος του
-
Επιλογή τηλέφωνου
ΜήνυμαΤι σημαίνει το ανοιχτό bootloader και πως θα το αναγνωρίσω; Οπότε πάνω κάτω λες ότι είναι παρόμοια;
-
Επιλογή τηλέφωνου
ΜήνυμαΚαλησπέρα και από εμένα. Είμαι καινούριος. Εδώ και 2-3 μέρες, διαβάζω και διαβάζω και αντί να ξεκαθαρίσω, μπερδεύτηκα περισσότερο... Θέλω να πάρω ένα καινούριο τηλέφωνο και είμαι μεταξύ των παρακάτω: 1.xiaomi redmi note 3 pro 3gb ram 32gb rom 2.xiaomi mi4c 3gb ram 32gb rom 3.xiaomi mi4 3bg ram 16gb rom fdd-lte Αν αφήσουμε στην άκρη την όποια διαφορά τιμής ποιο από τα 3 θα μου προτείνατε σαν ποιο έμπειροι; Αν και με φοβίζει λίγο το 5,5in note (λόγο μεγέθους) δεν θα το απέρριπτα. Συγγνώμη για το σ…