Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 47.

• Πρόβλημα με Bluetooth

vasdiam - - RedMi 4 PRO (Markw)

Μήνυμα

Θα το τσεκάρω Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόβλημα με Bluetooth

Μήνυμα

Κάνεις;;; Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόβλημα με Bluetooth

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους, κάτοχος πλέον ενός redmi 4 prime / pro μου παρουσιάζει προβλήματα με το Bluetooth. Όταν συνδέω ακουστικό ή στο ραδιοφωνο του αυτοκινήτου μου κάνει παράσιτα στην κλήση με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ακούσω - να με ακούσουν. Μάλιστα κάτοχος και άλλψν τηλεφώνων της xiaomi, redmi note 2 και redmi 3s δεν είχα κανένα πρόβλημα με τις ίδιες συσκευες. Λογικά έχει να κάνει με παρεμβολές υποθέτω. Η rom που φοράω είναι η global 8.1.2.0 MBEMIDI. Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας …

• ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ! Κάθε φορά που επισκέπτομαι την κοινότητα εντυπωσιάζομαι απο την πολυ καλή δουλειά που γίνεται απο τα μέλη σε όλους τους τομείς και την αμεσότητα στις απαντήσεις. Η κοινότητα ανταποκρίνεται επάξια τα τηλέφωνα xiaomi. Μη πώ οτι είναι πολύ μπροστά σε σχέση με άλλες!

• Ναι για το redmi 3s

• Καλημέρα, ξέρω οτι σχεδόν όλοι είμαστε σε διακοπές αλλα θα μπορέσει κάποιος να ανεβάσει βήμα βήμα έναν οδηγό για τον τρόπο εγκατάστασης της ελληνικής rom. Υπάρχει όπως φαίνεται και απο το νήμα πρόβλημα καθώς πολλοί συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου έχουν μπερδευτεί. Ευχαριστώ.

• Καλημέρα θα μπορούσε κάποιο μέλος να γράψει έναν οδηγό με τα βήματα που θα πρέπει να κάνουμε για την εγκατάσταση της ελληνικής rom;

• Στο τηλέφωνο θέλω να βάλω stable εκδοση. Πάλι πρώτα θα βάλω developer και μετα την stable ? Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.

• Καλημέρα σκοπεύω να παραγγείλω ένα Redmi 3s. Με το που θα το παραλάβω θα βάλω την ελληνική rom. Το Vickmall σου δίνει την δυνατότητα επιλογής rom που θα σου τοποθετήσουν multilanguage ή official ποια απο τις δύο να διαλέξω για μεγαλύτερη ευκολία κατα το ξεκλείδωμα του bootloader και τοποθέτηση της ελληνικής rom? Ευχαριστώ.

• Παιδιά να ρωτήσω δεν μπορώ να βρω με τίποτα την επιλογή για την ελληνική φωνητική πληκτρολόγιση γνωρίζει γιατί;

• coolicool.com/stock-in-europe-…re-55-inch-fhd-sc-g-42884

• Εγώ παντός εδώ και καιρό, από το προηγούμενο κινητό, χρησιμοποιώ το typemail εύκολο και πλήρως παράμετροποιήσημο. Ένα από τα καλύτερα εάν έχεις πολλούς λογαριασμούς Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εφαρμογή 3g watchdog

vasdiam - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

OkΚαλημερα, δεν ξέρω εαν εδώ πρεπει να ποστάρω για εφαρμογές αλλα απο την στιγμή που έχω το συγκεκριμένο τηλέφωνο και σε αυτο δεν δουλευουν οι εφαρμογές ή παρουσιάζουν πρόβλημα. Παράθεση από vasdiam: “Λοιπόν έχω εγκαταστήσει το 3g watchdog το οποίο σε ειδοποιεί για την χρήση των δεδομένων data 3g. Οταν ανοίγω τα δεδομένα δεν εμφανίζει το εικονίδιο της εφαρμογής επάνω αριστερά όπως στο παλιό μου android. Εχω προβεί στην σχετική ρυθμιση της εφαρμογής. Καμιά λύση ? ” και αυτό το απαντάω μόνος μου: …

• Οκ το απαντάω μόνος μου μετα απο ώρα ανακάλυψα οτι πρέπει να πάς στο κέντρο ασφαλείας δικαιώματα και να του δώσεις το δικαίωμα.

• Εφαρμογή 3g watchdog

vasdiam - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Καλημερα, δεν ξέρω εαν εδώ πρεπει να ποστάρω για εφαρμογές αλλα απο την στιγμή που έχω το συγκεκριμένο τηλέφωνο και σε αυτο δεν δουλευουν οι εφαρμογές ή παρουσιάζουν πρόβλημα. Λοιπόν έχω εγκαταστήσει το 3g watchdog το οποίο σε ειδοποιεί για την χρήση των δεδομένων data 3g. Οταν ανοίγω τα δεδομένα δεν εμφανίζει το εικονίδιο της εφαρμογής επάνω αριστερά όπως στο παλιό μου android. Εχω προβεί στην σχετική ρυθμιση της εφαρμογής. Καμιά λύση ?

• Καλημέρα, θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να αλλάξω τον εξ ορισμού dialer ετσι ώστε να χρησιμοποιήσω τον ex-dialer που μου αρέσει πιο πολύ. Δεν έχω θεμα με τις δύο γραμμές καθως μονο μία sim δουλευω. Βαζοντας τον exdialer καθε φορά με ρωτάει εαν επιτρέπω να γινει η κλήση απο αυτόν. Φοράω stable rom.

• Ποση ώρα κάνει να μπουτάρει μετά απο αυτό ? Σε ζάλισα λιγο...

• Αντε και ο θεος βοηθος

• Παράθεση από vasdiam: “Παράθεση από Opanos: “Ένα ένα: Αφού έχεις twrp, κάνε reboot to recovery. ΠΡΙΝ θα έχεις κατεβάσει και τοποθετήσει στην sd την rom που θέλεις να φορέσεις (αν δεν ξέρεις διάβασε τις διαφορές τους) Κατόπιν και αφού είσαι στο twrp και επειδή δεν είναι σίγουρο πως δεν είναι "πειραγμένη" η rom που ήρθε με την συσκευή σου, θα σου πρότεινα μέσα από twrp να κάνεις absolute full wipe ( αν δεν ξέρεις πως διάβασε τον οδηγό του. Μετά και αφού ολοκληρωθεί το wipe, ΔΕΝ θα κάνεις reboot, α…

• Ok ευχαριστώ για τις απαντήσεις τρεχω για factory reset !