Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-49 από 49.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από crapatzi: “Έχω πρόβλημα με την αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader. Στη σελίδα miui.com/unlock/apply.php δίνω όνομα/τηλέφωνο/unlock reason, πατάω apply now, με πάει σε μια σελίδα που περιμένει να βάλω ένα κωδικό που θα μου στείλουν με sms. Το sms δεν μου έρχεται ποτέ (είμαι με Q). Καμιά ιδέα κανείς;” Υπάρχει περίπτωση ο πάροχος σου να έχει αποκλείσει τέτοιου είδους SMS. Έχουν υπάρξει αρκετές επαληθευμενες περιπτώσεις που η wind έχει κάνει τετοιες κινήσεις. Sent from my Redmi Pro using …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από haris8: “απο τα γνωστα σαιτ που λετε εδω , μια ματια που εκανα εχθες το ειχε μονο το geekbuying στα 242 ευρο. εκανα και παλι μια μικρη ερευνα και βρηκα αλλα δυο σαιτ το oppomart που ντο εχει 209 και το ibuygoo και αυτο με 209 ευρο. :/” Τους κωδικούς/κουπόνια τους χρησιμοποιείς; Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Panos Vgs: “η παραγγελια ειναι στο processing ακομα...επισης δε βλεπω πλεον live chat ενω παλιοτερα υπηρχε...τι εγινε το καταργησαν η με γελανε τα ματια μου?” Από υπολογιστή που μπαίνω πάντα, υπάρχει κάτω δεξιά γωνία. Πρωινές ώρες Ελλάδας είναι offline, αλλά απογευματακι-βράδυ είναι διαθέσιμο. Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Panos Vgs: “παιδια καλησπερα, παρειγγειλα το 64αρι απο vickmall σε μαυρο...το εχω παραγγειλει εδω και 6 μερες και δεν το εχουν στειλει ακομα...επισης δε μου απαντανε και στα μαιλ...καμια ιδεα τι παιζει?γιατι δεν απαντανε καθολου?εχεις κανεις καποιον σιγουρο τροπο επικοινωνιας? ειχα κανει επισης πριν 12 μερες παραγγελια απο yeso ο οποιος τελικα δε το χε και μετα απο 5 μερες μου εβαλε τα λεφτα πισω...σωστος τουλαχιστον” Σου έχουν δώσει tracking number, ο οποίος όμως δεν έχει ακόμα καμ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από DimitrisVerlis: “Ακομη έχω το ίδιο θέμα με το ιντερνετ, ενώ όλα ειναι κομπλε και πάει σφαίρα το τηλ και το ίντερνετ μετά από λίγο περιορίζεται η ταχύτητα στα 8kb/sec :(” Speed test έχεις κάνει; Για να δεις πόσο τεζάρει. Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από DimitrisVerlis: “Όσοι έχουν πρόβλημα με καθυστερήσεις και κολλήματα να κλείσουν αυτό, μόλις το έκλεισα ξαφνικά δια μαγείας το τηλέφωνο έγινε τουρμπο, έχω ανοίξει της παναγιας τα μάτια και μέχρι τώρα απλά είχα καθυστερήσεις στο άνοιγμα εφαρμογών και τίποτα άλλο ίσως αυτό να μου έχει φτιάξει και το πρόβλημα με την σύνδεση στο ίντερνετ” Γεια χαρά, πού ακριβώς υπάρχει αυτή τη ρύθμιση; Edit: Την βρήκα Sent from my Redmi Pro using Tapatalk