Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-14 από 14.
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Μιλάς για τη ROM της πρώτης σελίδας και την default Camera; Παράξενο διότι αυτήν έχω κι εγώ και δεν έχω κανένα πρόβλημα.” Ναι δεν ξέρω ίσως δοκιμάσω ένα factory reset Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Crash το application όταν γυρίζω σε video. Σφάλμα φωτογραφικής μηχανής Δεν ειναι δυνατή η σύνδεση με την κάμερα
-
Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το video με την ROM. Υπάρχει καποιο γνωστό θέμα; Κατά τα άλλ πολύ ωραια πρόσπάθεια ταχύτατη και πολύ σταθερη ROM
-
Bootloader Unlock [SOLVED]
ΜήνυμαΑκολούθησες τον οδηγό για ξεκλείδωμα; Σου έστειλε απάντηση η Xiaomi? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κατάφερα και το έκανα να δουλέψει - no longer a brick Ευχαριστώ. Έχω θέμα όμως με το Wipe μου λέει failed E:String resource "Compiled by congnghe24" not found. No default value E: String resource "Flash Happy" not found. No default value E: Unable to load "/twres/languages/zh_CN.xml" Failed to mount /data κτλ. Έκανα flash την Ελληνική version αλλά σαν να μην μπήκε σαν να υπάρχει μια μπασταρδεμένη μέσα στο κινητό... Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση?
-
Το πρόβλημα είναι όντως πολύ σπαστικό. Δοκίμασα video και περνάει αρκετός θόρυβος μέσα. Ερώτηση μιας και μόλις ήρθε το confirmation: Ξεκλειδώνουμε bootloader και βάζουμε την ελληνική ROM (μόλις ήρθε η ειδοποίηση από Xiaomi) ΄Η ξεκινάμε τη διαδικασία με GB για αντικατάσταση του κινητού; Έχουμε κάποιο θέμα με ξεκλείδωτο Bootloader?
-
Ίσως οι αιτήσεις για unlock να καθυστερήσουν λίγο καθώς ήταν το Chinese New Year λίγες μέρες πριν. Πάνε 2 ημέρες που έχω κάνει αίτηση και καμία απάντηση ακόμα...