Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-13 από 13.
-
Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
Remo - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΓειά σας. Έχω κάποιο θέμα με την ευαισθησία των πλήκτρων έντασης και Power. Καθώς κρατάω το τηλέφωνο, τα πατώ χωρίς να το θέλω. Αναγκάζομαι να έχω συνεχώς την προσοχή μου ώστε να μήν τα αγγίξω πράγμα που δεν μου έχει συμβεί με άλλα τηλέφωνα. Αν κάποιος φίλος έχει να προτείνει κάποια λύση, [ίσως κάποια θήκη που να χωνεύουν τα πλήκτρα ], θα τον άκουγα ευχαρίστως. Ευχαριστώ.
-
Remo - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΦίλε δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω και έτσι προχωρώ σε μια πληροφορία- ερώτηση σε συνέχεια του post μου 3847. Βρήκα το προγραμματάκι NoLED που κάνει όσα ζητάω , ίσως και περισσότερα ,γεμάτο παραμέτρους και Ελληνικά. Κάτι σαν screen saver , και ενεργοποιείται σε κλειστή οθόνη ή στον χρόνο που θα επιλέξεις εσύ δε'ιχνοντάς σου ότι θέλεις. Μηνύματα, ειδοποιήσεις κλήσεις εργασίες απο calendars και άλλα. Το μόνο εμπόδιο που βρίσκω προς το παρόν είναι ότι καθώς ενεργοποιήται από κλειστή οθόνη μπαίν…
-
Remo - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΓιώργο σε ευχαριστώ για την απάντηση . Κοίταξα εκεί που μου είπες , αλλά αναφέρεται σε άνοιγμα οθόνης στιγμιαίο η συνεχές, και όχι στο να δείχνει συνεχώς τα ανωτέρω στην κλειστή οθόνη. Το καλό σε αυτό που ζητάω είναι οτι έχεις συνεχώς μια τέτοια '' λεπτή '' εικόνα αυτών των ενδείξεων χωρίς καν να χρειάζεται να ανοίξεις την οθόνη. Κάτω κάτω μάλιστά βγάζει σε διαφορετικά σημεία, με εικονίδιο,τι είδους κλήση ή ειδοποίηση είχες. Φυσικά έχεις άλλα μείον , όπως το ότι δεν μπορείς να έχεις Ελληνική φων…
-
Remo - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΓειά χαρά. Είμαι στην προσπάθεια να διαμορφώσω το Mi5 όπως θα το ήθελα , όπου αυτό είναι εφικτό. Στο Lumia 950 xl στην κλειστή οθόνη [όχι οθόνη κλειδώματος] κατ'επιλογή μου δείχνει ώρα ημερομηνία ,και τις 3 επόμενες εργασίες από όποιο calendar επιλέξω. Υπάρχει μάλιστα επιλογή , σε όποες ώρες θέλω να ελλατώνεται στο ελάχιστο το φως των ανωτέρω. Γνωρίζει κάποιος φίλος αν με κάποιο τρόπο είναι εφικτό κάτι τέτοιο στο Mi5 , ίσως με κάποιο βοηθητικό πρόγραμμα ; Sorry αν φαίνονται λίγο παράξενες οι ερω…
-
Remo - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠολύ ενδιαφέρουσα η θήκη που ανέβασες φίλε. Ψάχνω κάτι παρόμοιο, αλλά θα ήθελα να είναι εντελώς αντιολισθητική. Είχα παλιά μια της Belkin. Το υλικό ήταν σαν πολύ μαλακό λάστιχο ,λιγάκι μόνο πιο παχύ απο τις κλασσικές σιλικόνης και δεν είχε καθόλου ραβδώσεις ή τρυπίτσες. Κόλλαγε τόσο καλά στο χέρι που με την παλάμη ανοιχτή και σχεδον όρθια, το τηλέφωνο παρέμενε κολλημένο στο χέρι. Την είχα βέβαια πληρώσει πολύ παραπάνω απο τα συνηθισμένα αλλά στο διάστημα 6 ετων που την είχα στο iphone 3gs δεν μο…
-
Remo - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΕντάξει παιδιά τα κατάφερα με την βοήθειά σας. Φίλε Γιώργο σε ευχαριστώ ιδιαίτερα. Με αυτόν τον τρόπο απλοποιείται το θέμα. Μακάρι βέβαια να υπήρχε και κάποια καλή Σουίτα επικοινωνίας .
-
Remo - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΦίλε Γιώργο. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Όπως εξήγησα στο 3.826 ποστ αυτά είναι βήματα που τα έχω ήδη κάνει, και την επιλογή για προγραμματιστές , και εντοπισμό σφαλμάτων USB. Έχω ανεβάσει επίσης screenshots για το πως βλέπει ο υπολογιστής το τηλέφωνο. Μόνο την τελευταία πρότασή σου δεν κατάλαβα καλά. ''Συνδέεις το καλώδιο με υπολογιστή και κινητό και στο MTP επιλέγεις την μεταφορά αρχείων.'' Αν θέλεις μου την εξηγείς περισσότερο; Επίσης τι είναι το MTP;
-
Remo - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠως να προχωρήσω αφού κόβει τελείως την εγκατάσταση λες και αυτό το πρόγραμμα πάει πακκέτο. Αλλά αλήθεια παιδιά εσείς πως ανταλλάσετε αρχεία με τον υπολογιστή σας ; Θα το ξαναδοκιμάσω πάντως.
-
Remo - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΝαι μεν αλλά τι γίνεται τώρα. Δεν έχουμε τρόπο ανταλλαγής αρχείων με τον υπολογιστή; Δοκίμασα και με την επιλογή να κάνω αναβάθμιση επιλέγοντας Ινδία αλλά μου βγάζει το παρακάτω.
-
Remo - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΕυχαριστώ. Υπάρχει άλλος τρόπος ή Σουίτα ανταλλαγής δεδομένων; Ακολούθησα και τις οδηγίες για να το κάνω μέσω WiFi αλλά δεν έγινε τίποτα καθώς μου λέει ότι τα αρχεία είναι μόνο για ανάγνωση, και να αναζητήσω άλλο πρόγραμμα. Sorry . Έγραφα την στιγμή που μου απάντησες φίλε και δεν την είδα. Αν όμως ισχύει αυτό που απάντησε ο προηγούμενος φίλος μας , η Σουίτα πάλι δεν θα το δει.
-
Remo - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ. Ας κρίνουν οι αρμόδιοι αν θα έπρεπε ή όχι να γίνει κάποια διόρθωση. =============== Αυγ 29th 2017, 5:50pm =============== Το δεύτερο θέμα που έχω ειναι ότι δεν καταφέρνω να κάνω να το δει το MIPCSuite. Υποθέτω οτι έχω περάσει σωστά τους drivers με τον αυτοματοποιημένο τρόπο που υπάρχει στο forum. Άλλωστε έτσι κατάφερα μέσω του άλλου προγράμματος να δω ότι είναι κλειδωμένο. Έχω ενεργοποιήσει την επιλογή για προγραμματιστές, και την επιλογή εντοπισμός σφαλμάτων USB, αν και δεν γνωρίζ…
-
Remo - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Με ποιό τρόπο θα μπορούσα να το βρίσκω και εγώ αυτό ; Κάνω αυτή την ερώτηση γιατί είχα διαβάσει στους οδηγους για αρχάριους ότι επίσημη rom με Ελληνικά δεν υπάρχει. Αν έχω καταλάβει καλά φυσικά.
-
Remo - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΧαιρετώ την παρέα. Σαν αρχάριος με το Xiaomi Mi5 , αλλά και με το Android γενικότερα, θα ήθελα την βοήθειά σας σε μερικά θέματα που θα σας αναφέρω σταδιακά. Διάβασα αρκετές πληροφορίες εδώ και συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά. Το πρώτο μου ερώτημα είναι αν αναφέρεται κάπου στο forum με ποιό τρόπο θα γνωρίζω σίγουρα αν η Rom που έχω είναι official ή όχι. Αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο , σας βάζω screenshot απο αυτα στοιχεία του τηλεφώνου μου και ίσως μου πείτε εσείς. Ευχαριστώ forums.xiaomi-miu…