Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 41.

• RE:

spyrosrotary - - Mi Max PRO (Helium)

Μήνυμα

Παράθεση από petrosarfaras: “Έχει κάποια λάθη η μετάφραση αλλά η αναβαθμιση της clobal δεν είναι ΟΤΑ την κατεβάζεις και την περνάς με τον updater της ΜΙUi Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μετά το φλασάρισμα της official εννοώ ότι θα έρχονται οι αναβαθμίσεις OTA. Ή δεν ισχύει κάτι τέτοιο; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “@spyrosrotary Άστο έτσι τότε και είσαι o.k.” Τελικά αξίζει ή όχι το φλασάρισμα της official από την στιγμή που έχει ελληνικά;Αν είναι για θέματα root κτλ δεν με ενδιαφέρει γιατί και τώρα unroot το έχω. Η μετάφραση να είναι σωστή... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE: RE: RE: RE:

Μήνυμα

[/quote]Αυτή είναι η τελευταία και έχει ελληνικα[/quote] Και ποιος είναι ο λόγος για να φλασάρεις άλλη ελληνική rom; Γιατί εγώ σκέφτομαι να φλασάρω official από την στιγμή που έχει ελληνικά για να έχω τις αναβαθμίσεις OTA. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από petrosarfaras: “Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από petrosarfaras: “Το θέμα είναι ότι κάνοντας adb devices βλέπει κανονικά το κινητό μόλις δίνω την επόμενη εντολή για να βάλω το twrp κολαει και δεν προχωράει Στο waiting for device Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δεν μπορεί κάτι κάνεις λάθος εάν το βλέπει κανονικά !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Θα το ξαναδώ τώρα είμαι με την global stable η οποία είναι με ελληνικά Στάλθηκε από το MI…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ikaros80: “κανω γραμμες με το δαχτυλο και ολα καλα οπου ακουμπαω γραφει..” Κάποια προβλήματα στο touch έχω κι εγώ αλλά μόνο στο Facebook. Ειδικά όταν προσπαθείς να πας στην προηγούμενη ή την επόμενη φωτογραφία. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σας έχω ζαλίσει λίγο αλλά είναι ακόμα αρχή και είμαι στο ψάξιμο! Στις εισερχόμενες κλήσεις έχει επιλογή που γράφει αναποδογυρίστε για σίγαση. Το έχω ενεργοποιήσει αλλά στις κλήσεις που το δοκιμάζω δεν βλέπω να δουλεύει. Έχω κάνει calibration τους σένσορες αλλά δεν έχει φτιάξει. Πρέπει να κοιτάξω κάτι άλλο; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Τι θέλεις να κάνεις; Κάνε απεγκατάσταση το superSU και μετά εκκαθάριση δεδομένων εφαρμογής.. Το ότι δεν ΄κάνει mount το twrp είναι άλλο πράγμα.. Εκεί χρειάζεται format data ...” Οπότε κάνω απεγκατάσταση root μέσα από το super su και μετά εκκαθάριση δεδομένων στις εφαρμογές που θέλω; Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από spyrosrotary: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από spyrosrotary: “Θα ξαναδοκιμάσω κάποια στιγμή και θα σας απαντήσω! ” Είναι απλό... Έχει κρατήσει στην "μνήμη" της εφαρμογής ότι ειναι ρουτ το τηλέφωνο.. Κάνε καθαρισμό με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και θα είσαι οκ.” Έκανα απεγκατάσταση το root μέσα από το su. Μετά έκανα εκκαθάριση cache και διαγραφή δεδομένων στο Nova go και της τράπεζας Πειραιώς. Μετά μπήκα στο recovery κι έκανα wipe cache και dalvik. Όμως εκεί μου έγραψε πρόβλημα…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από spyrosrotary: “Θα ξαναδοκιμάσω κάποια στιγμή και θα σας απαντήσω! ” Είναι απλό... Έχει κρατήσει στην "μνήμη" της εφαρμογής ότι ειναι ρουτ το τηλέφωνο.. Κάνε καθαρισμό με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και θα είσαι οκ.” Έκανα απεγκατάσταση το root μέσα από το su. Μετά έκανα εκκαθάριση cache και διαγραφή δεδομένων στο Nova go και της τράπεζας Πειραιώς. Μετά μπήκα στο recovery κι έκανα wipe cache και dalvik. Όμως εκεί μου έγραψε πρόβλημα για mount storage. Κι εννοε…

• Θα ξαναδοκιμάσω κάποια στιγμή και θα σας απαντήσω! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από spyrosrotary: “Ποιά είναι η διαδικασία; ” Μπες μέσα στο superSU /Ρυθμίσεις / απεγκατάσταση.” Απενεργοποιώντας το root στο nova go μου βγάζει μήνυμα ότι είναι rooted. Στο root checker μου γράφει ότι η συσκευή δεν είναι root. Τελικά υπάρχει λύση για να δουλέψει το nova go; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Έχω φλασάρει την 6.10.27. Αυτή είναι rooted; Απ ότι είδα πρέπει να είναι. Θα ήθελα να την κάνω unroot για να δουλέψω κάποιες εφαρμογές που χρειάζομαι. Ποιά είναι η διαδικασία; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ποιές είναι οι ρυθμίσεις που βάζετε στο dolby atmos για να παίξει καλύτερα το ηχείο του τηλεφώνου; Γιατί δεν μου ακούγεται και πολύ δυνατό! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

spyrosrotary - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από spyrosrotary: “Παράθεση από lallasgr: “Στο device manager θα στο βγάζει λογικά ως kedacom. Βρες τον οδηγό για επιδιόρθωση της επικοινωνίας του κινητού με τα windows 10 που έχω στους διάφορους οδηγούς και θα το λύσεις το πρόβλημα σου Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μήπως θα μπορούσες να γράψεις το link γιατί δεν το βρήκα και κάπου χάθηκα?” Παράθεση από lallasgr: “Εδώ είσαι @spyrosrotary: Ελληνικός οδηγός επαναφοράς της επικοινωνίας των Xiaomi κινητών σε Wi…

• Παράθεση από lallasgr: “Στο device manager θα στο βγάζει λογικά ως kedacom. Βρες τον οδηγό για επιδιόρθωση της επικοινωνίας του κινητού με τα windows 10 που έχω στους διάφορους οδηγούς και θα το λύσεις το πρόβλημα σου Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μήπως θα μπορούσες να γράψεις το link γιατί δεν το βρήκα και κάπου χάθηκα?

• Παράθεση από chief: “@spyrosrotary Πρώτα απ' όλα δες ΕΔΩ αν όντως είναι κλειδωμένος ή όχι ο bootloade ” Δυστυχώς δεν μου εμφανίζει καθόλου την συσκευή.Σαν να μην είναι συνδεδεμένη.

• Καλησπέρα. Μόλις πήρα το Mi Max. Είχε την stable english/chinese. Δοκίμασα μήπως γίνει unlocked o bootloader με την stable και μου έδειξε οτι έγινε. Το θέμα είναι ότι στο cmd όταν πληκτρολογώ fastboot flash recovery recovery.img η διαδικασία δεν προχωρά και γράφει ότι περιμένει το τηλέφωνο. Μήπως δεν ξεκλείδωσε ο bootloader? Μετά πέρασα την china developer μπήκα να ξεκλειδώσω τον bootloader αλλά μένει στο 50% με το κλασικό μήνυμα could't verify phone...δοκίμασα και με δεύτερο mi account αλλά το …

• Βγήκε global rom για το prime. Φλασάρεται κανονικά και στα 3/64?

• Mi Max 4/128

Μήνυμα

Καλησπέρα. Υπάρχει γι αυτή την έκδοση του κινητού official global developer rom για να έχω επίσημα τα ελληνικά; Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

spyrosrotary - - Mi Max (Hydrogen)

Μήνυμα

Παράθεση από ktsak: “Να υποθέσω πως στο ibuygou.com η έκδοση 4/128 είναι πλέον διαθέσιμη ? Η δεν κατάλαβα καλα? ?(” Αν αναφέρεσαι στο post μου, ρωτάω γιατί έχει την έκδοση 3/64 φθηνότερα απ όλους. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk