Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 95.

• Το εχω καμμια υπενθυμιση και συνεχιζει στις αναπαντητες ο ηχος και σε κλειδωμενη οθονη και οταν ξεκλειδωνω την οθονη.

• εκει στις ρυθμισεις κλησεων το ψαχνω και δεν???

• Καλημέρα.Σε rn7 με custom rom xtrv miui12 Q ψάχνω και δεν μπορώ να βρω απενεργοποίηση του ήχου ειδοποίησης σε αναπάντητες κλήσεις. Κάποια βοήθεια;; Έχω ψάξει και δεν βρίσκω κάτι.

• Αλλαγη rom

kolidakisgeorge - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Παράθεση από baxalo: “@kolidakisgeorge Αν θες για την ενταση του ακουστικου δες στο παρακατω link. μερα με την νυχτα ειναι μετα FIX ενταση ακουστικου ” Λοιπον ειδα το link για την ενταση του ακουστικου κατεβασα το xml αρχειο,εκανα αποσυμπιεση την rom αλλα δεν υπαρχει η διαδρομη system/vendor/etc.Tελος παντων ελπιζω σε επομενο φλασαρισμα να γινει διορθωση.

• Αλλαγη rom

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Τη πέρασες με miflash σε fastboot με clean all; Πιθανώς να θέλει πέρασμα το persist. Για δες αν λειτουργεί Bluetooth και οι άλλοι Sensors. ” οχι την περασα με advanced wipe ολα εκτος otg-sd card- interal storage. τωρα περασα το persist.img στο persist partition και ειναι οκ ο proximity sensor. Υ.Γ ειχα την xtrv 20.7.9

• Αλλαγη rom

Μήνυμα

Τωρα περασα την stable miui12 Q ΣΕ LAVENDER αλλα μου βγαζει καποια σφαλματα. 1ον) χαμηλη ενταση ακουστικου.μολις που ακουω τον συνομιλητη. 2ον) δεν λειτουργει ο proximity senson ενω ειναι στο on. Πηγα στο ΚΙΤ για τεστ και δεν μου δειχνει νουμερο 5 διπλα στο τεστ. 3ον)καθυστερει πολυ στο reboot.

• Αλλαγη rom

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Επίσημη rom μόνο με το miflash σε fastboot. Μετά βάζεις twrp αν θέλεις και αναγκαστικά magisk root για να παραμείνει το twrp και να ανοίξει το τηλέφωνο. Οτιδήποτε άλλο δε γίνεται... ” OK.ευχαριστω,Ναι ειναι διαδικασια να περασω ξανα fastboot με miflash,αλλα αυτο και magisk root ειμαι οκ, αλλα φοβαμαι μην κολλησω παλι στο twrp γιατι δυσκολευτηκα πολυ και ευτυχως βοηθησε φιλος και το περασα. Και κατι αλλο επι τη ευκαιρια ,αυτη την εβδομαδα δεν ειχαμε στο lavender weekly r…

• Αλλαγη rom

Μήνυμα

Εχω την 20.7.9. miui 12 androidQ beta σε lavender. Eαν περασω με clear install (wipe ολα εκτος otg & sd card) την (https://bigota.d.miui.com/V11.0.1.0.QFGMIXM/miui_LAVENDERGlobal_V11.0.1.0.QFGMIXM_62e6d87225_10.0.zip) θα χασω το recovery twrp και θα πρεπει να το περναω παλι απο την αρχη η οχι? Δεν με ενδιαφερουν εφαρμογες και αρχικη οθονη παρα μονο το twrp, γιατι δυσκολευτηκα να το περασω ξανα οταν γυρισα σε fastboot rom pie, και μετα παλι σε beta miui 12 q

• Παράθεση από kolidakisgeorge: “Παράθεση από NasDriver: “Δοκίμασες να κάνεις calibration και δεν δείχνει τίποτα ? ” Nαι δεν μπορω γιατι δεν ανταποκρινεται το πλαισιο που γραφει calibration οπως δειχνει και η φωτο που εχω βαλει πιο πανω. Και το πιο τρελο ειναι τωρα οτι δεν μπορω να μπω σε TWRP. Πατωντας power και volume + μπαινει σε fastboot και οχι σε twrp.Υ.Γ πατωντας τα 2 κουμπια τωρα δεν κανει τον θορυβο για να αφησω το power και να συνεχισω με volume + για να μπει twrp. ανοιγει αμμεσως σε fas…

• Παράθεση από NasDriver: “Δοκίμασες να κάνεις calibration και δεν δείχνει τίποτα ? ” Nαι δεν μπορω γιατι δεν ανταποκρινεται το πλαισιο που γραφει calibration οπως δειχνει και η φωτο που εχω βαλει πιο πανω. Και το πιο τρελο ειναι τωρα οτι δεν μπορω να μπω σε TWRP. Πατωντας power και volume + μπαινει σε fastboot και οχι σε twrp.Υ.Γ πατωντας τα 2 κουμπια τωρα δεν κανει τον θορυβο για να αφησω το power και να συνεχισω με volume + για να μπει twrp. ανοιγει αμμεσως σε fastboot.

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από gkalen: “fastboot flash persist persist.img ” Γιώργο, δεν δουλεύει πια αυτή η εντολή, ίσως μόνο σε πολύ παλιές συσκευές... Θέλει εγκατάσταση από TWRP που να υποστηρίζει flash στο partition persist ” Απο TWRP εκανα flash το persist.img στο persist partition και εγινε κανονικα.Μετα πηγα παλι για το test και δεν μου βγαζει νουμερο διπλα στο proximity test.Το twrp που εχω ειναι το τελευταιο με android 10 του geoanto555

• Παράθεση από amavroudis: “Δεν θέλει κάποιος οδηγό και δεν υπάρχει κιόλας. Απλά χρησιμοποιήσε το twrp του @geoanto555 για το τηλέφωνο σου και πέρασε το persist.img στη persist partition. Θα το βρεις στη fastboot. Κατέβασε τη τελευταία για τη συσκ ” τελικα το περασα το persist.img εκανα παλι το τεστ για τον σενσορα αλλα δεν μου βγαζει παλι νουμερο διπλα στο τεστ. το προβλημα παραμενει το ιδιο. Χθες δουλευε κανονικα ο αισθητηρας.

• Παράθεση από baxalo: “θα πρεπε διπλα απο το Proximity sensor test να εχει το νουμερο 5 και οταν περνας το χερι απο επανω να γινεται 0. προβλημα στο σενσορα μηπως εχεις? δε ξερω αν βοηθουσε μια καθαρη εγκατασταση με fastboot, θα σε πουν καλυτερα τα υπολοιπα παιδια που το κατεχουν καλυτερα.. δοκιμασε να ξαναπερασεις παντως την rom απο επανω, dirty flash. μονο τα κλασικα wipe. ” Θα δοκιμασω μια με dirty flash και αν δεν γινει αναγκαστικα θα παω σε fastboot.επειδη δεν εχω κανει αλλη φορα fastboot , …

• Παράθεση από baxalo: “Παράθεση από kolidakisgeorge: “Ξεχασα να αναφέρω και πρόβλημα στον proximity sensor .Δεν ανταποκρίνεται. ” Δε νομιζω να εχει αναφερθει τετοιο θεμα στα rn7 λογο εκδοσης των τελευταιων rom.πανε στο CIT (5-6 κλικ πανω στην εκδοση kernel) και κανε ενα test (περνας το χερι σου επανω απο τον sensor και βλεπεις την τιμη αν αλλαζει σωστα) ή και calibration αν χρειαστει στον proximity sensor ” ανοιγοντας η οθονη για να κανω το test δεν ανταποκρινεται το πατημα στο κουμπι test ουτε γ…

• Ξεχασα να αναφέρω και πρόβλημα στον proximity sensor .Δεν ανταποκρίνεται.

• Παράθεση από geoanto555: “Κάποιοι που δοκιμασαν δεν ειχαν θεμα.. ” Παράθεση από baxalo: “Σε RN7 οτι επαιζε παιζει, οτι bug παραμεινε bug (ημερ/νια, ευρετηριο). Το πρωτο boot κρατησε λιγο παραπανω απο το κανονικο, να μην ανησυχήσει καποιος.. το "χαζο" animation οταν ανοιγοκλεινουν παραθυρα πως το βγαζουμε? ” και σε μενα rn7 την περασα με καθαρη εγκατασταση (ερχομενος απο miui 11 android 10 ) αλλα εκτος της αυξησης καταναλωσης της μπαταριας εχω και μειωση εντασης του ακουστικου σημαντικη.επισης ση…

• Παράθεση από gkalen: “@kolidakisgeorge Κι εγώ δε καταλαβαίνω γιατί έχεις αυτά τα προβλήματα .. αν θες πες μας με ποια Ρομ ήσουν πριν από την τελευταία που έβαλες και αν έχεις το πιο τελευταίο twrp για το lavender ή είσαι ακόμα με παλιότερο .. ” Rom ειχα την 20.6.4 και twrp εχω το lavender 3.3.1_07-03-2020 zip . by geoanto 555 . Ειχα δοκιμασει παλαιοτερα να περασω twrp το twrp Q lavender 3.3.1. 17-03-2020 αλλα ενω γινοταν το flash κανονικα , οταν πηγαινε να μπουταρει δεν ξερω πως εβγαζε παλι το π…

• Παράθεση από Giannis stathopoulos: “kolidakisgeorge Το πακετο αναβάθμισης απο την τρεχουσα έκδοση .. Πηγαινε η συσκευη μου >εκδοση MIUI>τρεχουσα εκδοση..πατα επανω δεξια στις τρεις τελειες κ κανε την επιλογη σου.. xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote7_20.6.11_v12-10.zip ” Το εκανα και αυτο αλλα τιποτα. Εκανα και manual install απο twrp με wipe caches και παραμενει το προβλημα. οσο για την εφαρμογη Αθλητικα δεν μπορω να κανω απεγκατασταση γιατι δεν μου βγαζει επιλογη παρα μονο εκκαθαριση προσωρινης μνη…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kolidakisgeorge: “Αν μπορειται στiς επομενες rom να δειται το θεμα Ελληνικου αλφαβητου στις επαφες. Κατα τα αλλα μια εβδομαδα τωρα μια χαρα ειναι και αυτη. Thanks!!!!!!!!!! ” Το αλφάβητο είναι ακόμη ανενεργό σε όλες τις ROM που έχουν Source China/Xiaomi.eu και θα γίνει ενεργό πάλι μόλις βγουν οι πρώτες Global Stable ROM ” Παράθεση από kolidakisgeorge: “Παράθεση από kolidakisgeorge: “Παράθεση από Prok pocophone: “Πηρε... ” Εγω γιατι δεν το βλεπω ρε παιδια??τωρ…

• Παράθεση από Prok pocophone: “Πατα στον σύνδεσμο κ θα την δεις για να την κατεβάσεις... ” Μπηκα ξανα και ειδα το lavender με ασπρα γραμματα και οχι κοκκινα και το καταλαβα οτι πηρε. Thanks