Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 95.

• Παράθεση από kolidakisgeorge: “Παράθεση από Prok pocophone: “Πηρε... ” Εγω γιατι δεν το βλεπω ρε παιδια??τωρα παλι ανοιξα το συνδεσμο αλλα βλεπω το rn7 pro οχι το απλο. Μαλλον χρειαζομαι αλλαγη ματιων ” ενταξει το ειδα τωρα, αλλα εβλεπα αυτη την ενημερωση και νομιζα δεν πηρε. Συσκευές που δεν έχουν λάβει αναβάθμιση – cepheus, laurus, lavender, vangogh – ginkgo, cmi, umi, lmi τωρα εκανα παλι ενημερωση στον updater και μου βγαζει ΟΤΑ για ληψη. θα προσπαθησω να την κατεβασω γιατι βλεπω κατεβαινει π…

• Παράθεση από Prok pocophone: “Πηρε... ” Εγω γιατι δεν το βλεπω ρε παιδια??τωρα παλι ανοιξα το συνδεσμο αλλα βλεπω το rn7 pro οχι το απλο. Μαλλον χρειαζομαι αλλαγη ματιων

• Το lavender γιατι δεν πηρε την 20.6.11?

• Αν μπορειται στiς επομενες rom να δειται το θεμα Ελληνικου αλφαβητου στις επαφες. Κατα τα αλλα μια εβδομαδα τωρα μια χαρα ειναι και αυτη. Thanks!!!!!!!!!!

• Παράθεση από stauros2653: “Παράθεση από kolidakisgeorge: “Νομιζω οι περισσοτεροι λεμε ολα καλα μεχρι στιγμης. Εαν εγω εχω βαλει πριν 2-3 ωρες την rom και βλεπω οτι δεν εχω προβληματα στις λειτουργιες που χρησιμοποιω την συσκευη,τι πρεπει να γραψω?? Επισης νομιζω ειναι φυσικο σε ιδιες συσκευες με ιδια rom να παρουσιαζονται διαφορετικα προβληματα. Αυτο συμβαινει ακομα και σε global rom οχι μονο σε beta?Oσο για το εαν υπαρχουν διαφορες στις versions ειναι ευκολο να το δουμε σε μια αντιπαραβολη με τ…

• Νομιζω οι περισσοτεροι λεμε ολα καλα μεχρι στιγμης. Εαν εγω εχω βαλει πριν 2-3 ωρες την rom και βλεπω οτι δεν εχω προβληματα στις λειτουργιες που χρησιμοποιω την συσκευη,τι πρεπει να γραψω?? Επισης νομιζω ειναι φυσικο σε ιδιες συσκευες με ιδια rom να παρουσιαζονται διαφορετικα προβληματα. Αυτο συμβαινει ακομα και σε global rom οχι μονο σε beta?Oσο για το εαν υπαρχουν διαφορες στις versions ειναι ευκολο να το δουμε σε μια αντιπαραβολη με την προηγουμενη. Υ.Γ. Τ ο σχολιο μου ειναι γενικο και καλοπ…

• Πραγματι ολα καλα μεχρι στιγμης,αλλα αυτο με το αλφαβητο στις επαφες ισως ειναι λιγο προβλημα.Ευχαριστουμε και παλι!!!!!

• Παράθεση από vanni: “Έχουν λυθεί από την προηγούμενη rom. ” Σε lavender σημερα στις κλισεις εχω προβλημα. Ολες οι κλησεις κλεινουν στα 3-4 λεπτα.Εχω δοκιμασει αρκετες κλησεις και καμια δεν περνα το οριο των 4 λεπτων.εκανα 2 φορες reboot αλλα δεν!!!

• Παράθεση από erateinos: “@stauros2653 Ελληνικά το βλέπω το ευρετήριο, τι θέμα είχε ? ” Και σε μενα rn7 ειναι με αγγλικα το ευρετηριο επαφων.,οπως ηταν και στην προηγουμενη. Αλλα και με miui eu beta που δοκιμασα παλι με αγγλικα ηταν. ειναι βεβαια λιγο προβλημα οταν ψαχνεις μια επαφη.Επισης εγω εχω αναφορες στα θεματα δεν τα ανοιγει και δεν βρισκω και τον λογαριασμο θεματων. παντως το bootanimation πολυ ωραιο. Μπραβο.

• vowifi

kolidakisgeorge - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Καλημερα. κατεβασα το αρχειοQPST tools, μετα το κανω εξαγωγη η οχι? Αναφερεις εγκατασταση. Πως? Στο magisk πως περνας το κελυφος για να δωσω αδεια υπερχρηστη? Επισης στο device manager οταν συνδεσω στο pc την συσκευη πρεπει να βγαλει το ονομα της συσκευης?( εχω κανει εγκατασταση drivers , και το pc βλεπει την συσκευη και κανω και μεταφορα αρχειων), αλλα τωρα που ανοιξα το device manager δεν βλεπω το ονομα της συσκευης. Ισως επειδη δεν εχω δωσει αδεια υπερχρηστη?

• vowifi

Μήνυμα

Κατ'αρχας ευχαριστω για την απαντηση. Οσο για το ποστ σου για ενεργοποιηση vowifi το εχω διαβασει. , αλλα θελω να δω αω σε xtrv rom λειτουργει. Το ξερω οτι το app της voda δεν λειτουργει σε fly mode.Εγω δοκιμασα και εβαλα τhν καρτα sim σε συμβατη συσκευη που υποστηριζει η vodafone(samsung note8) και την ενεργοποιησα συμφωνα με τις οδηγιες του παροχου. Πηρα με μηνυμα επιβεβαιωση οτι εχει ενεργοποιηθει η υπηρεσια vowifi και volte. Μετα εβαλα την καρτα στην συσκευη μου και εκανα τεστ σε flymode και…

• vowifi

Μήνυμα

Η vodafone θελει την εφαρμογη της σε συσκευες που δεν υποστηριζουν την λειτουργια vowifi. Σε συσκευες που υποστηριζουν την λειτουργια δεν χρειαζεται. Το rn7 δεν υποστηριζει την λειτουργια, ομως εγω ενεργοποιησα την καρτα σε συσκευη samsung note8 που υποστηριζεται απο την voda. Εκανα ολες τις απαραιτητες ενεργειες που λεει ο παροχος αλλα τιποτα. Μαλλον εχει σχεσει τωρα τι ROM εχει η καθε συσκευη γι'αυτο ρωτησα μηπως με xtrv λειτουργει.

• vowifi

Μήνυμα

Ναι το δοκιμαζω στο fly mode και δεν λειτουργει. Μηπως γνωριζεις πως αλλιως μπορω να τεσταρω? Το app του παροχου το ξερω οτι λειτουργει αλλα δεν αξιζει. 9 στις 10 off, και αυτος ο dialer κανει ενα δαιμονισμενο ηχο οταν πληκτρολογεις .

• WIFI CALLING

Μήνυμα

Γνωριζουμε μηπως με παροχο vodafone αν υποστηριζεται η λειτουργια wifi calling στην xtrv stable,(11.0.7.0 PFGCNXM) εχοντας ενεργοποιησει την καρτα sim σε συμβατη συσκευη( sansung note με την vodafone, και εχοντας λαβει επιβεβαιωση με sms απο τον παροχο οτι η υπηρεσια ειναι ενεργοποιημενη. Η συσκευη μου RN7.

• vowifi

Μήνυμα

Γνωριζουμε μηπως με παροχο vodafone αν υποστηριζεται η λειτουργια wifi calling στην xtrv stable,(11.0.7.0 PFGCNXM) εχοντας ενεργοποιησει την καρτα sim σε συμβατη συσκευη( sansung note με την vodafone, και εχοντας λαβει επιβεβαιωση με sms απο τον παροχο οτι η υπηρεσια ειναι ενεργοποιημενη. Η συσκευη μου RN7.

• ΑΛΛΑΓΗ ROM

Μήνυμα

OK. EΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!

• ΑΛΛΑΓΗ ROM

Μήνυμα

Σε lavender εχω την 11.0.6.0(PFGEUXM) Για να βαλω απο twrp την xtrv v20.3.26 beta απο wipe θα κανω advanced wipe(data-cache-dalvik cache) η θα πρεπει να κανω format data?

• Ενημερωση ROM

Μήνυμα

περασα χειροκινητα την v11.0.6.0.PFGEUXM

• Ενημερωση ROM

Μήνυμα

Αυτο βγάζει μετά την τρίτη προσπάθεια και συνεχίζει να μου βγάζει ενημέρωση για αναβάθμιση.

• Ενημερωση ROM

Μήνυμα

προσπαθησα και τριτη φορα να κανω ληψη και λεει προεκυψε σφαλμα ληψης. Δεν θελω χειροκινητα να προχωρησω στην 11.0.5.0 γιατι θα πρεπει να στησω παλι απο την αρχη το τηλ. και ειδικα magisk manager και dolby. Aς περιμενω λιγο μηπως ερθει OTA .Μηπως γνωριζουμε αν αυτη εχει ηχογραφηση κλησεων και wifi calling???