Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 95.

• Ενημερωση ROM

kolidakisgeorge - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Το κατέβασα δεύτερη φορά και βγάζει το ίδιο λάθος. Δεν αναφέρει και ποια έκδοση αναβάθμισης είναι. Είδα ότι έγινε διανομή νέων rom και θα προσπαθήσω χειροκίνητα να περάσω την v11.0.5.0 PFGMIXM.

• Ενημερωση ROM

Μήνυμα

Σε rn7 εχω την v11.0.4.0 PFGCNXM κανοντας ενημερωση μου βγαζει να κανω ληψη αρχειου. Οταν το κατεβασω μου λεει το DS5 ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟς, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ LAVENDER?Aυτο που φαινεται στη φωτο ειναι η ενημερωση να κατεβασω

• Ενα παρα πολυ μεγαλο ευχαριστω , για τις βοηθειες σας. Υποχρεωμενος!!!!!!!!!!

• Αλλαγη ROM

Μήνυμα

ok.ευχαριστω αλλα περιμενω επι τη ευκαιρια απαντηση και απο τον διαχειριστη @miui για επεκταση συνδρομης που εγραψα σε αλλο ποστ το Σαββατο.

• Αλλαγη ROM

Μήνυμα

Εχω σε rn7 lavender την stable 11.0.4.0 PFGCNXM για καθαρη εγκατασταση της AOSIP Androit 10 θα πρεπει να κανω εκτος απο backup και format data η αρκει advanced wipe?

• VIP

kolidakisgeorge - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Ειμαι μελος VIP με 6μηνη συνδρομη που ληγει Ιουλιο αλλα θελω τωρα να κανω επεκταση αλλο ενα εξαμηνο. Παρακαλω μπορω να εχω οδηγιες?

• INSTALL DOLBY

Μήνυμα

ΟΚ. Το ειχα ανοιξει μετα απο πολλες προσπαθειες. Κατεβασα το Viper4 και μετα δουλεψε και το dolby.

• TWRP INSTALL

kolidakisgeorge - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Ενταξει περασα το καινουριο twrp αλλα οταν το ανοιγω δεν μου εμφανιζει το αρχικο μενου αλλα ζηταει "restore defaults και εχει τικαρισμενες 3 επιλογες απο αυτες που εμφανιζει.α)reboot after installation is complete β) prompt to installation twrp app if not installed γ) Use SHA2 for hashing.

• TWRP INSTALL

kolidakisgeorge - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Για να περασω σε rn7 lavender twrp τελευταια εκδοση 3.3.1_30-01-2020_ss_nt μετα την επιλογη ( απο το παλιο twrp) install image επιλεγω twrp( το παλιο αρχειο η το καινουριο?) απο την μνημη της συσκευης ,για να δωσω μετα recovery? Θεωρητικα μαλλον το καινουριο αρχειο, αλλα ρωταω για σιγουρια μην κανω λαθος.

• INSTALL DOLBY

Μήνυμα

Πως μπορω να μαθω αν η rom 11.0.4.0 PFGCNXM σταθερη ειναι συμβατη με το dolby η αν ειναι κατι αλλο και δεν γινεται ανοιγμα. Υπαρχει αλλη λυση για να εγκαταστησω το Dolby???

• INSTALL DOLBY

Μήνυμα

Αυτο βγαζει και αμμεσως σφαλμα.

• INSTALL DOLBY

Μήνυμα

Δεν ανοιγει το dolby. Παει να το ανοιξει και λεει αναφορα σφαλματος.

• INSTALL DOLBY

Μήνυμα

Εχω εγκαταστησει το magisk την stable version v20.3.zip και εχω δοκιμασει με 3 εκδοσεις dolby (_Oreo-Pie_Dolby_Digital_Plus_v.6.3 v.6.4 v.6.5) και δεν ανοιγει. Οπως φαινεται στο βιντεο . Στα Dolby στα δικαιωματα δινω οκ για αλλαγες στις ρυθμισεις ηχου.

• Αντικατασταση Rom

Μήνυμα

Στο link για stable rom μου βγαζει την σελιδα 404 error.Μονο το link για παλαιοτερες εκδοσεις ανοιγει.Μπορειται να μου δωσετε link για stable?

• Αντικατασταση Rom

Μήνυμα

Τελικα την περασα αλλα και παλι μου βγαζει πολλα σφαλματα και συνεχεις αναφορες. Δοκιμασα να περασω και μια stable την xiaomi.eu.HM7_V11.0.3.0.PFLCNXM_V11-9.zip αλλα μου λεει οτι ειναι για αλλη συσκευη και οχι για το lavender.Εγω αυτη βρηκα απο το xiaomi.eu. μηπως μπορειται να μου δωσετε καποια συμβατη με το lavender?

• Αντικατασταση Rom

Μήνυμα

Προσπαθω να κανω ληψη για 2η φορα το Re-Upload για την 20.1.21 Rom που δωσατε και ενω κανει ληψη περιπου στο μισο ,μετα μου λεει το MD5 sum δεν ταιριαζει.Την πρωτη φορα εκανε ληψη και ενω βλεπω το αρχειο 1.6mb ειδα την ληψη και εφτασε εως 2.35mb και μετα εβγαλε σφαλμα.

• Αυτες τις οδηγιες διαβαζω σe εσας και προχωρω. Δηλαδη να γυρισω κεντρικο μενου και να δωσω install? τα επομενα βηματα ποια ειναι μεχρι την ολοκληρωση της εγκαταστασης???

• πριν προχωρησω σε install ειδα οτι δεν ειχα βαλει την rom στο φακελο και γυρισα πισω βασει οδηγιων.πηγα κεντρικο μενου advanced-ADB sideload τραβαω δεξια βελακια και μου βγαζει μετα απο 2 λεπτα adb sideload complete failed.Υ.Γ τον φακελο zip τον μετονομασα σε update.zip οπως λεει ο οδηγος.

• Ενταξει γυρισα στο κεντρικο μενου. Προχωραω κανονικα τωρα στο install? Στο φακελο εχω κατεβασει την XTRV_HMNote 7_20.1.9_v11-10 ειναι οκ αυτη???

• Σε rn7 προσπαθω να περασω για πρωτη φορα rom. Εχω κανει ολα τα βηματα βασει οδηγιων σας και τωρα ειμαι στο σημειο με τα wipe.εχω τικαρει ΜΟΝΟ (DALVIK/ART cache+Dada+cache) και μετα δεξια τα βελακια.Μου δειχνει στην κορυφη της οθονης wipe complete και κατω αριστερα back, και δεξια reboot system. Παταω back και δεν με γυρναει κεντρικο μενου να συνεχισω με install, αλλα παλι στο μενου με τα wipe. Εν τω μεταξυ ο οδηγος γραφει μετα που παταω back με το βελακι γυρναω κεντρικο μενου αλλα εγω δεν βλεπω …