Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 95.
-
Ενημερωση ROM
ΜήνυμαΤο κατέβασα δεύτερη φορά και βγάζει το ίδιο λάθος. Δεν αναφέρει και ποια έκδοση αναβάθμισης είναι. Είδα ότι έγινε διανομή νέων rom και θα προσπαθήσω χειροκίνητα να περάσω την v11.0.5.0 PFGMIXM.
-
Ενημερωση ROM
ΜήνυμαΣε rn7 εχω την v11.0.4.0 PFGCNXM κανοντας ενημερωση μου βγαζει να κανω ληψη αρχειου. Οταν το κατεβασω μου λεει το DS5 ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟς, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ LAVENDER?Aυτο που φαινεται στη φωτο ειναι η ενημερωση να κατεβασω
-
Αλλαγη ROM
Μήνυμαok.ευχαριστω αλλα περιμενω επι τη ευκαιρια απαντηση και απο τον διαχειριστη @miui για επεκταση συνδρομης που εγραψα σε αλλο ποστ το Σαββατο.
-
Αλλαγη ROM
ΜήνυμαΕχω σε rn7 lavender την stable 11.0.4.0 PFGCNXM για καθαρη εγκατασταση της AOSIP Androit 10 θα πρεπει να κανω εκτος απο backup και format data η αρκει advanced wipe?
-
VIP
ΜήνυμαΕιμαι μελος VIP με 6μηνη συνδρομη που ληγει Ιουλιο αλλα θελω τωρα να κανω επεκταση αλλο ενα εξαμηνο. Παρακαλω μπορω να εχω οδηγιες?
-
Για να περασω σε rn7 lavender twrp τελευταια εκδοση 3.3.1_30-01-2020_ss_nt μετα την επιλογη ( απο το παλιο twrp) install image επιλεγω twrp( το παλιο αρχειο η το καινουριο?) απο την μνημη της συσκευης ,για να δωσω μετα recovery? Θεωρητικα μαλλον το καινουριο αρχειο, αλλα ρωταω για σιγουρια μην κανω λαθος.
-
Τελικα την περασα αλλα και παλι μου βγαζει πολλα σφαλματα και συνεχεις αναφορες. Δοκιμασα να περασω και μια stable την xiaomi.eu.HM7_V11.0.3.0.PFLCNXM_V11-9.zip αλλα μου λεει οτι ειναι για αλλη συσκευη και οχι για το lavender.Εγω αυτη βρηκα απο το xiaomi.eu. μηπως μπορειται να μου δωσετε καποια συμβατη με το lavender?
-
Σε rn7 προσπαθω να περασω για πρωτη φορα rom. Εχω κανει ολα τα βηματα βασει οδηγιων σας και τωρα ειμαι στο σημειο με τα wipe.εχω τικαρει ΜΟΝΟ (DALVIK/ART cache+Dada+cache) και μετα δεξια τα βελακια.Μου δειχνει στην κορυφη της οθονης wipe complete και κατω αριστερα back, και δεξια reboot system. Παταω back και δεν με γυρναει κεντρικο μενου να συνεχισω με install, αλλα παλι στο μενου με τα wipe. Εν τω μεταξυ ο οδηγος γραφει μετα που παταω back με το βελακι γυρναω κεντρικο μενου αλλα εγω δεν βλεπω …