Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-95 από 95.
-
το εβαλα στα αγγλικα., και στο φακελο εχω αυτο το twrp.lavender _3.3.1_ 10-01-2020 blue_ss_A-10.img οι επομενες κινησεις ποιες ειναι?( αν προσπαθησω οπως ειναι στα αγγλικα με shift πατημενο και δεξι κλικ στο φακελο adb να ανοιξω παραθυρο, το C:/user/user γυρναει ελληνικα. Λυπαμε που σας πριζω αλλα ειναι η πρωτη μου φορα.
-
την εντολη αυτη την εγραφα μετα που ανοιγα το παραθυρο εντολων ,εδινα πρωτα fastboot devices, meta fastboot flash recovery twrp.lavender-3.3.1- αλλα χωρις την ημερομηνια 10-01-2020. και το αρχειο αυτο το εχω μεταφερει στο φακελο που εχω το adb και το fastboot exe. Mηπως ο φακελος δεν ειναι στη σωστη θεση στον υπολογιστη?
-
Παιδια ευχαριστω για τις βοηθειες, αλλα αυτα μου Φαινονται και λιγο ακαταλαβιστικα λογω μη εμπειριας. Παμε παλι. οταν λετε κοντυνε την αποσταση του φακελου adb τι εννοειται? να κανω μεταφορα φακελου καπου αλλου? .ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΥ? οταν κατεβηκε το αρχειο σαν μεσο αποθηκευσης εβγαζε C.// ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΕΚΕΙ. ΜΕΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΦΙΛΟς ΓΙΑ ΛΑΘΟς ΑΡΧΕΙΟ TWRP ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΒΑΣΕΙ? ΑΠΟ ΤΟ LINK ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΒΡΙΣΚΩ ΑΥΤΕς ΤΙς ΔΥΟ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΩ. εΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΑς, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. κΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛ…
-
Οχι το rn7 εχω. και η ονομασια ειναι αυτη δεν την εχω αλλαξει. ετσι διαβασα στον οδηγο. οσο για το twrp violet μηπως δεν ειναι το σωστο για την συσκευη μου???Υ.Γ οταν κατεβασα το αρχειο το εβαλα στο φακελο με το adb και το fastboot δοκιμασα να το ανοιξω και ελεγε "το αρχειο δισκου ειναι κατεστραμμενο, η κατι τετοιο.
-
Προσπαθω για 1η φορα να κανω install twrp αλλα καπου κολλαω. εχω κανει ξεκλειδωμα bootloader . Σε ενα φακελο εβαλα adb- fastboot exe -TWRP 3.3.1.0.violet.img Η συσκευη σε fastboot συνδεδεμενη με usb στο pc και ενεργοποιημενο το usb σφαλμα.Οταν δωσω εντολη fastboot devices μου επιστρεφει σειριακο αριθμο και μετα δινω fastboot flash recovery twrp.3.3.1.0.violet.img και εκει σταματαει. τι κανω λαθος??? επειδη ειμαι πρωταρης αν καποιος εχει χρονο και μπορει μια βοηθεια.
-
Σε οδηγο εγκαταστασης για rn7 στις επιλογες προγραμματιστων αναφερει βρειτε το κουμπι 'ξεκλειδωμα ΚΑΕ' και ενεργοποιηστε. Ειναι το ιδιο με το ξεκλειδωμα ΟΕΜ?Γιατι στις επιλογες δεν βρισκω αυτο το κουμπι.ευχαριστω. επισης ειναι σωστη αυτη η ROM που κατεβασα απο τον οδηγο για να εγκαταστησω?? * xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote7_20.1.9_v11-10.zip * 2020-01-11 05:43 * 1.5G *