Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-47 από 47.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΚαμιά μονταρισμένη miui ρομ που να είναι πιο ελαφριά ξέρουμε αν παίζει;
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
Μήνυμαemoticon πως βάζω στο μανήσιο πρόγραμμα μηνυμάτων? //edit: Θυμάται κανείς σε ποια σελίδα (λινκ) έχει όλες τις rom μαζεμένες (stable, developer, fastboot κλπ)
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΜπορεί κάποιος να μου πει αναλυτικά πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση στο δεύτερο συστεμ την τελευταία σταθερή εκδοσή (απλό) και μετά στο πρώτο να εγκαταστήσω την τελευταία developer ΑΛΛΑ πριν καν κάνω πρώτη φορά εκκίνηση του κινητού στο πρώτο να τα έχω φορμάρει ΟΛΑ (όλα όμως γιατί είμαι απίστευτα σκατοπερίεργος! ). Έκανα κάτι απόπειρες αλλά παρολίγον να το μπρικάρο... //edit: Αν φλασάρω από το cwm το zip που κατεβάζει κάθε φορά που βγαίνει καινούρια έκδοση στο ίδιο συστεμ το άλλο δεν θα επηρεαστεί …
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΣτην ελληνική ρομ σας βγάζει κάποια πράγματα στα αγγλικά ή μόνο σε εμένα; Δεν είναι τελειωμένη;
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΠαράθεση από cableguy: “Ξερει κανεις πως μπορω να βαλω ορθογραφο χωρις ομως να κατεβασω αλλο app για keyboard.....? Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2” +1 και από εμένα!
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΠαράθεση από non-serviam: “Παράθεση από cableguy: “όποιος ενδιαφέρεται υπάρχει και "αγγλική" version για το MiPhone Manager.” Που την βρίσκουμε; Ξέρει κανείς πως βάζω ελληνικό πληκτρολόγιο στην αγγλική την έκδοση από τις ρυθμίσεις (όχι έξτρα εφαρμογή); Οι μανίσιες εφαρμογές της Χιαομι ποιες είναι; Το cloud της Χιαομι πως το βρίσκω/ενεργοποιώ/χρησιμοποιώ;” Πέρα από τα παραπάνω ξέρει κανείς καμιά εφαρμογή για να φτάσω τον snapdragon στην μέγιστη προβλεπόμενη συχνότητα των 1.9ghz? Έχω περιέργια πόσ…
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΠαράθεση από cableguy: “όποιος ενδιαφέρεται υπάρχει και "αγγλική" version για το MiPhone Manager.” Που την βρίσκουμε; Ξέρει κανείς πως βάζω ελληνικό πληκτρολόγιο στην αγγλική την έκδοση από τις ρυθμίσεις (όχι έξτρα εφαρμογή); Οι μανίσιες εφαρμογές της Χιαομι ποιες είναι; Το cloud της Χιαομι πως το βρίσκω/ενεργοποιώ/χρησιμοποιώ;