Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 67.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Τα φώτα σας παιδιά !! Ξαφνικά σημερα χωρίς να εχω πειραξει τιποτα το XRN2 βλέπει το wifi του σπιτιου μου αλλα δεν συνδέεται γράφει πρόβλημα ταυτοποίησης, με αλλο κινητό συνδέομαι κανονικά. Φοράω την stable 7.3.2.0 ” Συμβαινει κ στο δικο μου ρουτερ. 8/10 φορες θα συνδεθει αμεσως. Στις αλλες 2 πρεπει να ανοιγοκλεισω το WiFi στο κινητο καμποσες φορες. Αυτα με την stable. Οταν ειχα dev, μου εβγαζε την πίστη. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrdes: “@KostasUK θα σου πω από εμπειρία ότι με το chrome είχα πρόβλημα μου έκοβε τα downloads με την ένδειξη ολοκληρώθηκε και το αρχείο ήταν ότι νάναι. Άλλαξα με firefox και όλα καλά. Μπορεί να ήταν τυχαίο αλλά δεν ήταν μόνο μία μέρα, μπορεί να φταίει και κάτι άλλο. Γιατί να βασανίζεσαι όμως; browsers να θες. Redmi Note 2 Rom 7.2.3” Ευχαριστώ για την απάντηση. Εχω κ τον firefox. Η αληθεια είναι οτι ο ενας συμπληρώνει τον άλλο. Αραγε να είναι καποιο bug αυτο στον chrome ή καναμε κα…
-
Νομιζω η μονη στιγμη που θα γελανε οι αλλοι με το κινητο μας, ειναι οταν χρειαστουμε σερβις. Μεχρι τοτε ομως, κιχ :p Επισης και εγω ουτε μια αποσυνδεση με το μπλε δοντι. Ειμαι με την προτελευταία stable. Tελος, τι γινεται με το dowload απο τιν Chrome? Ξαναρωτησα αλλα δεν απαντησε καποιος. Υπενθυμίζω οτι οταν παω να κατεβασω κατι πχ ενα pdf, δειχνει οτι παει να κατεβασει κατι αλλα τελικα κλεινει αμεσως κ δεν κανει τπτ. :confused: Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Παιδες τα εκανα ολα αυτα. Ελεος πάλι. Με προβληματιζει που ειχα το greenify και το lspeed για ενα διαστημα και τωρα τα απεγκατεστησα. Αντε παλι factory reset. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Με αυτη την ρομ παρατήρησα οτι το βράδυ που δεν χρησιμοποιώ το κινητο, πεφτει σε deep sleep και χανω ειδοποιήσεις. Πχ το πρωι πρέπει να ανοιξω το whatsup για να δω μηνύματα που ειχαν σταλεί την νυχτα. -Wifi always on during sleep -notifications and permissions checked Τι άλλο ξεχνάω; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Καλησπερα, μετακομισα κ εγω σε stable. 5 ωρες sot. Πηρα ενα back up με το twrp, το εβαλα στην sd, αλλα οταν παω στο restore δεν μου βγαζει τίποτα. Προφανώς κατι εκανα λαθος αλλα δεν ξερω τι. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Καλησπερα. Συμφορουμιτες δεν εχω mobile internet απο την σιμ. Eχω κανει wipe cache & dalvik, 3 φορες. Help please!!!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrdes: “Έχω την 7.2.3.0 stable. Από ότι είδα όταν έχεις γυρισμένη την κάμερα στην μπροστινή και επιλέξεις ρυθμίσεις τότε μόνο εμφανίζεται η επιλογή αντιστροφή μπροστινής κάμερας. Το δοκίμασε βέβαια αλλά δε μένα δεν δούλεψε ότι κι αν επέλεξα.” Στην dev 6.3.17, δεν την έχει καν αυτή την επιλογή. Έβαλα το app camera360 και κάνω την δουλειά μου.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Xaris Skr: “καλημερα παίδες ! Όταν έχω ανοιχτό το wifi ή τα δεδομένα κινητού και πάω να καλεσω έναν αριθμό μου βγάζει αυτό , γνωρίζεται γιατί?” Είναι για να κλήση μέσω VoIP της xiaomi. Μου φαίνεται σαν εγκαταλελειμμένο πρότζεκτ μιας και δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες στο ίντερνετ. Ότι είπε ο ceaser λοιπόν, απλά το παραβλέπεις. Αν κάποιος έχει καταφέρει να δουλέψει οποιοδήποτε VoIP (με τις φθηνές χρεώσεις) σε αυτό το κινητό, ας κάνει ένα μίνι οδηγό τι ρυθμίσεις έβαλε. Θα με ενδιέφε…