Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-67 από 67.
-
Καλησπέρα, καλή Σαρακοστή. Ωραία νέα αυτά με την διαχείριση μπαταρίας από την πρόσφατη ρομ. Έχω 2 ερωτήσεις περί redmi note 2 tool. Γιατί έχει προφίλς αφού εμείς βάζουμε τιμές στους πυρήνες και στην συχνότητα? Και τέλος τι σημαίνει το touch boost? Έχει on system & default τα οποία είναι κατανοητά αλλά που αναφέρεται η τρίτη επιλογή που βάζουμε cores & frequency?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από elpa02: “Ρε παιδια βιντεοκληση πως κάνουμε? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk” Δεν γίνεται. Μόνο μέσω ίντερνετ με κάποια εφαρμογή όπως το Skype. Παρεμπιπτόντως, 5:45 sot. Happy days. 6.1.21 και redmi note 2 tool. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Παράθεση από KostasUK: “Δίπλα στο ρουτερ είμαι. Οπτικές ίνες. Άρα δεν παίζει θέμα ταχύτητας. Anyway, αν βρεθεί κάποιος να δουλεύει voip, ας πει ποια εφαρμογή τον βολεψε. ” Έκανες wipe cache και dalvik cache; Εγώ με voip cheap μέσα από voip mobile apk. Δεν έχω πρόβλημα. Ούτε βέβαια στο viber και WhatsApp που στη ομιλία πάει μέσο voip. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk” Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Ναι έχω κάνει wipes. Ποιο apk έχεις? Έβαλα 10 ευρώ στο voipstunt …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Κατέβασε speedtest, τρέξε την εφαρμογή και δώσε screenshot, δες το upstream σου. Μου φαίνεται από εκεί πηγάζει το πρόβλημα. Πανάγο μου το τρόμαξες και του δημιούργησες ψυχικά τραύματα. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk” Δίπλα στο ρουτερ είμαι. Οπτικές ίνες. Άρα δεν παίζει θέμα ταχύτητας. Anyway, αν βρεθεί κάποιος να δουλεύει voip, ας πει ποια εφαρμογή τον βολεψε. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Χαχα. Πρώτο μήνυμα από ταπαταλκ και είπα να ξεμπερδευω γρήγορα. Σας διαβάζω καθημερινά όπως και το ανάλογο θέμα στο διπλανό site, εδώ και καιρό. Το κινητό το αγορασα αρχές Γενάρη. Μπαταρία περίπου 5 ώρες sot. Eιμαι με Greek dev ROM, 6.1.21. Ρωτησα για VoIP, απλά μια διευκρίνηση, αναφέρομαι σε εφαρμογές που κάνουν διεθνής κλήσεις σε gsm. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk