Ναι εβγαλε error 7 εχω twrp 3.01 νομιζω ...ειτανε πορτοκαλι ( σαν αυτη που λετε στο φορουμ) και μετα εγινε μπλε.. Τελικα μπορεσα και το επανεφερα ...αλλα δεν μπορω να βαλω αλλη ρουμ...τωρα εχω MIUI 7.3 by xiaomi-miui.gr GTV 6.3.3 Developer
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
Παράθεση από nnbignick: “Παράθεση από nnbignick: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από nnbignick: “το πρόβλημα σε μένα είναι ότι ολοκληρώνετε η διαδικασία στο recovery όταν ξεκινάει η συσκευή για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να ανοίξει η συσκευή δεν το κάνει και μένει κολλημένη. ” Δοκίμασες να κάνεις πρώτα flash αυτήν την ROM => HM2014813.zipκαι μετά την τελευταία ? ” Δύστυχος μια από τα ίδια ” Ναι πέρασα την rom που μου έστειλες, πέρασε μία χαρά αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα με την τελευταία ro…
μια βοηθεια παιδια....εβαλα την νεα εκδοση και το τηλεφωνο εμεινε μονο στο εικονιδιο mi .....αμα πατησω το κουμπι volume up & power μονο κλεινει και ξαναπαει εκει (περιμενα πανω απο 20 λεπτα) ...αμα πατησω volume down & power παει στο fastboot και παλι παραμενει εκει ....redmi 2 2gb ...
Παράθεση από john68: “Καλημερα ...μια απορια εχω ...Εχω την εκδοση 4.4.4 εως τωρα εκανα update , αν βαλω την νεα rom 5.1 οι εφαρμογες θα χαθουνε η θα γινει οπως με το update ; εχω το readmi_2_2G ” θα μπορουσε καποιος να με απαντηση ; Αν κανω recovery θα χαθουνε οι εφαρμογες που εχω ;
Καλημερα ...μια απορια εχω ...Εχω την εκδοση 4.4.4 εως τωρα εκανα update , αν βαλω την νεα rom 5.1 οι εφαρμογες θα χαθουνε η θα γινει οπως με το update ; εχω το readmi_2_2G