Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-3 από 3.

• Παιδιά καλημέρα και απο εμένα και ζητώ συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Δυστυχώς έχω κάνει ότι έχει προαναφερθεί πιο πάνω και ακόμα έχω πρόβλημα με την τελευταία stable και το wifi. Το πρόβλημα μου λύθηκε φλασάροντας την προηγούμενη stable version (7.1.18.0). Τώρα όλα δουλεύουν ρολόι και το κινητό πετάει.Έχω δεί δραματική αύξηση στην μπαταρία. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν!

• Χαιρετώ! Θα ήθελα να σας εκφράσω μία μεγάλη απορία.Είμαι κάτοχος του εν λόγω κινητού εδώ και καιρό και μόλις προχτές μου ήρθε το πολυπόθητο μνμ για ξεκλείδωμα απο τη Xiaomi. Έκατσα και διάβασα σχεδόν τα πάντα για το συγκεκριμένο κινητό (διότι δεν μου αρέσει να κάνω ερωτήσεις οι οποίες έχουν ήδη απαντηθεί) εδώ απο το forum, και αποφάσισα να κάνω το unlock και να φλασάρω την ελληνική rom, αφού πρώτα είχα ακολουθήσει πιστά ΟΛΑ τα βήματα απο τον οδηγό. Αφού πέρασα πρώτα την κινέζικη developer ROM, μ…

• Παιδιά καλησπέρα κι απο εμένα. Είμαι καινούργιος στην κοινότητα αυτή την οποία και ευχαριστώ εκ βαθέως για τις προσπάθειες που καταβάλει για το ελληνικό κοινό της. Έλαβα πρόσφατα και εγώ το Redmi Note 3 Pro απο AliExpress, με original κινέζικο-αγγλική ROM (Stable 7.1.18.0) την οποία και δουλεύω την τελευταία εβδομάδα. Το κινητό, αν εξαιρέσουμε κάποιες φορές που παίρνει πρωτοβουλίες απο μόνο του!!! (όπως να απενεργοποιεί τη δόνηση και τον ήχο στα capacitive keys, σε ανύποπτο χρόνο) δουλεύει τέλει…