Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-10 από 10.
-
παιδια ειχα μια unofficial rom στο κινητο που το αγορασα και εδωσα σε εναν τυπο 15 ευρω για να μου περασει μια official...... μου εβαλε μια MIUI 7 6.3.31 BETA Global προσωρινα και τωρα που ανοιξε τον bootloader πρεπει να παω απο εκει να του ζητησω να μου περασει οποια rom θελω..... λοιπον ειμαι αναμεσα σε μια GLOBAL STABLE ROM V8.0.2.0 LAIMIDG (MIUI8) που ειναι official απο το site της xiaomi και αναμεσα σε μια CHINA STABLE ROM V.8.0.2.0 LAICNDG (MIUI8) ποια να επιλεξω ??? ποια ειναι η διαφορα τ…
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20393/αυτή η έκδοση που μου έβαλε μπορείς να βάλεις ενημερώσεις;;;
-
global stable υπαρχει ??? και αν ναι γιατι developer και οχι stable ???
-
σας ευχαριστω πολυ παιδια !!!
-
γιατι δεν μπορω να τα καταφερω δεν εχω χ32 windows ουτε μπορω να κανω τους drivers να μην φενονται στα windows αρα παλι καλα βρηκα ενα τζιμανι να μου το κανει με 15 ευρω απλα το θεμα που εχω ειναι αν ειναι να μου βαλει μια stable rom official η αν μου βαλει την ελληνικη γιατι δεν εχω καταλαβει απο τους οδηγους αν η ελληνικη stable περνει κανονικα ενημερωσεις η αν ειναι official
-
βρηκα ενα παιδι που με 15 ευρω θα μου το κανει..... τι να του ζητησω να μου βαλει ??? μια stable official rom που να περνει κανονικα τις ενημερωσεις της εταιριας ??? ή την ελληνικη την stable αλλα δεν ξερω εαν παιρνει κανονικα της ενημερωσεις λογισμικου της εταιρειας ????
-
κατέβασα το πρόγραμμα του κινητού στον υπολογιστή έκανα αυτό να μην φενονται οι drivers κατέβασα τους drivers τώρα για να βάλω μόνο το official stable είναι απλό;;;;
-
αδερφε μου σορρυ που σε πριζω τοση ωρα τα διαβαζα λοιπον....... πες οτι το κινητο εχει ξεκλειδωμενο bootloader μπορω να βαλω μια stable rom official και να ειμαι κομπλε ??? και πως το κλειδωνω ξανα γιατι δεν θελω να ειναι rooted ??? σε περιπτωση που χρειαστει να ξεκλειδωσω το bootloader μπορω να παλι να βαλω μια stable rom αντι για μια developer rom και να ξεμπερδευω απλα εκει χωρις ελληνικες version ??? σας ευχαριστω για τον χρονο σας
-
τους διαβασα τους οδηγους απλα θελω να με κατατοπισετε οσον αφορα τα πλεονεκτηματα για να βαλω καποια official rom
-
παιδια μολις πηρα ενα xiaomi redmi 3 pro απο γνωστο αλυσιδα μαγαζι..... με MIUI version MIUI 7.9 / Stable 7.9.2.0 (LHOCNCL) προφανως ειναι unofficial εκδοση...... τι μειονεκτηματα θα συναντησω και ποια πλεονεκτηματα θα εχω εαν βαλω μια official rom ???? τι σημαινει πρακτικα unofficial εκδοση περα απο τα κινεζικα κτλ.... ???