Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.
-
Καλησπέρα, έχω ένα xiaomi mi6 (global 11.0.6). Σήμερα αποφάσισα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μιας και δεν έκανα ποτέ στα 3 χρόνια που το έχω. Πριν την επαναφορά τσέκαρα για το xperia keyboard που είχα εγκατεστημένο (με βολεύει πάρα πολύ εδώ και χρόνια), και ενώ δούλευε κανονικά χωρίς κανένα θέμα, στο playstore από όπου το είχα κατεβάσει κιόλας, έλεγε ότι η συσκευή δεν είναι συμβατή με την εφαρμογή. Δεν έδωσα σημασία, έκανα κανονικά την επαναφορά και τώρα δεν μπορώ να το ξαναεγκαταστ…
-
Τα κατάφερα!! Χρησιμοποίησα αυτόν τον οδηγό Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5 (Για πρώτη φορά) όπως και πριν, απλά έπρεπε να κάνω από τις ρυθμίσεις τις συσκευής συσχέτιση του λογαριασμού και της συσκευής για το ξεκλείδωμα. Τελικά δεν χρειάστηκε η developer rom. Σε ευχαριστώ πολύ NasDriver γιατί μέσα από την απάντηση σου με βοήθησες να συνεχίσω όταν ήμουν έτοιμος να τα παρατήσω!!
-
Καλησπέρα στην παρέα! Έχω το mi5 με έκδοση 8.1.2.0 global stable και θέλω να βάλω την ελληνική. Ξεκίνησα με αυτόν τον πολύ ωραίο οδηγό: Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5 (Για πρώτη φορά) αλλά ενώ έχω κάνει την αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader και έχει εγκριθεί, μου βγάζει error στο 50% ότι ο λογαριασμός δεν είναι ίδιος με αυτόν στη συσκευή ενώ είναι. Έπειτα προσπάθησα να βάλω china dev rom μπας και είναι αυτό το πρόβλημα ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό: [DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Redmi Note …