Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.
-
Φιλοι μου καλησπερα,εχω μι απαορια γτ πραγματικα μπερδευτηκα.Θελω να εγκαταστησω την τελευταια 7.4.27 Nougat Rom στο κινητο μου.Αυτη την στιγμη ειμαι με την stable 8.1.3....θα πρεπει να εγκαταστησω πρωτα την 6.12.22 οπως ειχα διαβασει ή μπορω κατευθειαν μεσα απο το TWRP???? Φοβαμαι μην κανω καμια πατατα και κανω το κινητο τουβλο Ευχαριστω προκαταβολικα για το χρονο σας
-
Προβλήματα Μπαταρίας
ΜήνυμαΑλλαξτε ολοι οσοι ειχατε θεματα την ρομ σας και θα σωθειτε και εσεις και το κινητο απο το σπασιμο στον τοιχο.......
-
Καλησπερα σας φιλοι μου,χθες παρελαβα την κινηταρα μου και εχει την επισημη Miui Global 8.1.2.0(MMAMIDI).....υπαρχει περιπτωση να μπορεσω να εχω 160 χαρακτηρες στα SMS ή πρεπει αν βαλω αλλη εφαρμογη οπως πχ το Hnadsent SMS. Μια περιπεργη απορια,γτ γενικως ολα τα Xiaomi αργουν να κανουν εγκατασταση τις εφαρμογες απο το Playstore???
-
Προβλήματα Μπαταρίας
ΜήνυμαΕιχα σκοπο να σε ρωτησω αλλ αολο ξεχνουσα....αρα λοιπον οσοι εχουν θεμα ας κανουν εναν κοπο να βαλουν την stable να μας πουν και αυτοι.Ειναι πολυ καλο νεο και ενθαρρυντικο για την συσκευη γτ πολλοι ειχαν απογοητευτοι.
-
Προβλήματα Μπαταρίας
ΜήνυμαΕγω παντως την προσπαθεια μου την εκανα αρα παιζει να ειναι "ελαττωματικο" το δικο μου και να δουλευει σωστα.
-
Προβλήματα Μπαταρίας
ΜήνυμαΜπορεο να ειμαι νεος στο φορουμ αλλα παρακολουθω οτι με αφορα απο κοντα.Τοσες μερες που δουλευω το κινητο προσπαθω να το κανω να σβησει αλλα τιποτα,προφανως δεν εχω προβλημα και φτου φτου να μην το ματιασω το τερατακι δουλευει ρολοι.Απλα εχω την ρομ απο την στιγμη που το πηρα που τωρα εβαλες εσυ και μεχρι στιγμης ολα πανε καλα οποτε ευχομαι να λυθηκε το προβλημα σου και να ακολουθησουν και οι υπολοιποι.
-
Like και απο εμενα φυσικα!!!!!!
-
Υπερυχαριστημενος μπορω να πω οτι ειμαι απο την διαρκεια μπαταριας της συσκευης με την XTRVbeta1 8.1.3.0 οπως φαινονται στις παρακατω φωτογραφιες.Με κανει να λυπαμαι που θα το δωσω στον πατερα μου και παραγγειλα για μενα ενα Mi5. Screenshot_2017-01-12-18-00-06-410_com.miui.securitycenter_zpsjnfnmhja.png Screenshot_2017-01-12-18-00-17-134_com.miui.securitycenter_zpsvmeobseu.png
-
Προβλήματα Μπαταρίας
ΜήνυμαΚαλησπερα στην πολυ ωραια παρεα σας,εχω στην κατοχη μου ενα Mi4C 3/32 και του εχω βαλει την XTRVbeta1 8..1.3.0 και εκανα δοκιμη με χαμηλη μπαταρια να δω αν θα μου κλεισει.Λοιπον το κινητο ειναι 2 μηνων και σημερα ασχοληθηκα σοβαρα με το θεμα του κλεισιματος....ειχα ενεργοποιημενα τα data εναλλαξ και στις 2 sim (sim1 cosmote/sim2 vodafone) με μπαταρια απο 35% εως και 9%...δεν παρουσιασε κανενα προβλημα και κανενα σβησιμο.Ειναι νωρις δεν ξερω απλα το αναφερω.