Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-3 από 3.
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από Gggggas: “Μέσω app Cloner για παράδειγμα; ” Ναι! ” Θα δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω. Θα έχει πλάκα να δω αν δουλεύουν ταυτόχρονα και τα δύο αλλά και αν θα το δεχτεί το σύστημα. Παρεμπιπτόντως είναι με S7 Edge Echoe Nougat Rom.
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από maddoctor: “Θα δεις εμφάνιση. Pair 2 mi band δεν γίνεται. Unpair παλιό, pair νέο και πριν το δώσεις unpair και pair το δικό σου ” Ερώτηση,αν το έχει δοκιμάσει κάνεις.Αν το mi fit το κάνουμε διπλή εφαρμογή όπως το viber ας πούμε. Θα μπορέσουμε να συνδέσουμε δεύτερο; Δεν έχω δεύτερο να το δοκιμάσω,αν υπάρχει κάποιος ας το δοκιμάσει να μάθουμε ” Μέσω app Cloner για παράδειγμα;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Ακόμα δεν μου έχει πει κανένας σας...υπάρχει κάποια άλλη αλλαγή που δεν ανέφερα!? =============== Δεκ 7th 2016, 2:53pm =============== Επίσης, βγήκε η 2.2.9.1 μόνο στα κινέζικα όμως. Μόλις βρω κάτι θα σας πω.” Μέχρι στιγμής όπως τα είπες είναι. Προσωπικά έχοντας κάνει άπειρες δοκιμές με 7.4 χωρίς αποτέλεσμα και με τη .12 ελπίζω να δω φως στην καινούρια έκδοση. Μια ερώτηση, πού οφείλεται το γεγονός του ότι έχω μόνο 3 επιλογές στο play-τηλέφωνο ; Δεν έχω δηλαδή την επιλογή…