Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 114.

• Καλησπερα, Υπαρχει καποιος οδηγός για poco f5 για αναβαθμιση με hyper os?? Τι και πως??... Προτιμώ να μην διαγραψω κατι...και αν γίνεται να περαστει απο επανω. Εχω ξεκλειδωτο τον bootloader και φοράω πανω MIUI by xiaomi-miui.gr 14.0.25.0.TMRCNXM stable. Εχω και ενα poco f3 παλι ξεκλειδωτο και με την τελευταια δικια μας rom Αν υπαρχει και γι'αυτό καποιος οδηγος θα ημουν ευγνώμων Ps: Δεν Μ απασχολεί αν δουλευει το wallet Ευχαριστώ

• Kαλησπερα σ ολους και καλή σαρακοστή Εχουμε καποιο νεο? Καποια εξέλιξη?

• Twrp and Rom για Poco F5

theo_ts - - POCO F5/Pro

Μήνυμα

Σ ευχαριστώ πολυ....και να σκεφτείς ειχα δει τη λίστα 4-5 φορές.....αλλα μαλλον επειδη ειχε μπροστα το note12 την προσπερνούσα.

• Twrp and Rom για Poco F5

theo_ts - - POCO F5/Pro

Μήνυμα

Καλημέρααααααα σε ολους και καλό Σκ Τελικά με απο πολλες σκέψεις κατέληξα στο poco f5 12/256. (Ελπιζω να έπραξα καλα) Το τηλ είναι "ελληνικο" απο foqus οπότε φανταζομαι ειναι eu.... Τωρα φοραει πανω 14.0.9.0 TMREUXM Μόλις το έβαλα για ξεκλείδωμα και έχω μπροστά μου 7 μερες..... Με το που ξεκλειδώσω? Ποιο twrp πρεπει να βαλω και ποια rom, μέχρι να έρθει η δικιά μας? Ενα από τα βασικά που θέλω ειναι να έχει το κλασσικό interface της xiaomi και οχι της google Ευχαριστώωωω Ps: Για σταθερη μήπως είνα…

• Xiaomi 13t

theo_ts - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καταλαβα.... ακυρώνεται Πάμε γι αλλο λοιπον, τι να κάνω εχω εξάρτηση απο roms σας Thanks

• Xiaomi 13t

theo_ts - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλησπέρα σ όλους, Σκέφτομαι να προβω στην αγορα ενός xiaomi 13t 12/256 αξιζει για 570€? Βλεπω οτι ακομα δεν εχουμε rom γι αυτο το τηλ, φανταζομαι θα εχουμε συντομα. Γενικα αξιζει? Εχει καποιος εμπειρία. Η μπαταρια βγαζει την μερα? Αξιζει κανεις να παει στο 12/256 αντι για το 8/256? Ευχαριστώ

• Καλησπερααααα, Τελικά καθάρισα τη θύρα φόρτισης και ολα οκ.... Τωρα περιμενουμε 168 ωριτσες για unlock Σας ευχαριστώ

• Ευχαριστώ θα το σεταρω ( καθαρισμό) το απόγευμα και θα ενημερωσω

• Γράφει συνδέσετε συσκευή.... Μολις κουμπωσω το αλλο poco ολα μια χαρα Δεν μπορει να το δει κανένα pc ουτε με win7 ουτε με win10 απλα το φορτίζει...αλλαξα και 3 καλώδια

• Καλησπέρα σ ολους Εχω τρελαθεί.....Ήρθε στα χέρια μου μια συσκευή poco f3 κλειδωμένη μαμα κτλ. Έκανα και factory reset Προσπαθώ να την βάλω στο pc για να ξεκινήσω το ξεκλείδωμα άλλα δεν την βλέπει με τπτ, ενώ την άλλη συσκευή που έχω ( poco f3 ) την βλέπει κανονικά. τι λέτε να γίνεται?? Thankss

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

theo_ts - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Και εμένα το κάνει αυτο με τον φακό κυρίως οταν μιλάω στο τηλ. Και αλλες στο άκυρο χωρίς να το χρησιμοποιώ. Φοράω την 12.5.6 stable αλλα το θεωρούσα σαν μικροθεμα της rom

• Παράθεση από MIUI_ART: “ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Όποιος άλλος έχει ξεκλείδωτο Bootloader και θέλει να ετοιμάσουμε μία XTRV ROM για την συσκευή του (από αυτές για τις οποίες δεν έχουμε δώσει ακόμη XTRV ROM), ας το αναφέρει παρακάτω και θα ετοιμάσουμε μία ROM για να την δοκιμάσει και να μας βοηθήσει στο Debugging εάν χρειαστεί. Με την βοήθειά σας μπορούμε να υποστηρίξουμε σταδιακά όλες τις συσκευές, και αργότερα, εκτός από τις Stable ROMs ίσως αρχίσουμε να παραδίδουμε και τις εβδομαδιαίες Developer ROMs. ” ΑΝ…

• Εγκατασταση Revolut

theo_ts - - Poco F3/RedMi K40 (Alioth)

Μήνυμα

Καμιά ιδέα τι να κανω?

• Εγκατασταση Revolut

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους Ερώτηση Προσπαθω να εγκαταστησω το app της revolut αλλα στο play store μου λεει οτι το τηλεφωνο δεν εχει συμβατοτητα με αυτη την εφαρμογή. Καμια ιδεα το κανουμε σε αυτη τη περιπτωση?? Φοραω επανω σταθερη 13.0.9 Ευχαριστώ

• Καλημεραααα. Ολα οκ. Αν κατάλαβα καλά μπήκε και νέο twrp το οποιο ηταν στην κινεζική, το γυρισα αγγλικα και ολα οκ. Το τηλ λειτουργεί μια χαρα μέχρι στιγμή

• Απο 12.5.8 σε 13.0.6.0 skkcnxm

Μήνυμα

Ουαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif Προχωράω αύριο και ενημερώνω Ευχαριστώωωω

• Να προχωρήσω κανονικά? Τι λέτε?

• Δεν μου βγάζει κατι. Το δείχνει ενημερωμένο. Ετσι μου κανει και στο mi9 που εχω. Γι αυτο εκανα download την αναβαθμισμένη ρομ και την εκανα install απο την εφαρμογη ενημέρωση. Απλα τωρα η διαφορα ειναι οτι απο 12 περναει στην 13 και δεν ξερω αν χρειάζεται κατι αλλο εκτος απο μια απλη εγκατάσταση

• Απο 12.5.8 σε 13.0.6.0 skkcnxm

Μήνυμα

Καλησπέρα σε ολους και καλο υπόλοιπο καλοκαιριού Εχω στη διαθεση μου το poco f3. Ειμαι με stable 12.5.8 Να βαλω την stable 13.0.6.0 ώστε να αναβαθμιστεί ? Χρειάζεται να κατω κατι ή απλως κανω download και εγκατασταση. Ευχαριστώ πολυ

• Καλησπέρα Στην έκδοση 12.0.3 (σταθερή) υπάρχει ενα προβληματακι με τον ήχο. Μετα απο κάποιο διάστημα που ειναι ανοιχτο το κινητό (άλλοτε μια μερα, άλλοτε 5 ωρες...) χάνεται ο ήχος. Δεν μπαινει αθορυβο αλλα ειναι σαν να σταματαει να χρησιμοποιεί το ηχείο και ακούγεται αμυδρά απο το ακουστικο. Μετά από επανεκκίνηση επανέρχεται στα νορμαλ του μεχρι να το ξαναπιάσει το μουγκο του Έχει συμβεί και σε καποιον άλλο?? Ps1.Οταν κανει το πρόβλημα πατώντας τα κουμπια αυξομείωσης ηχου δεν εμφανιζει την μπαρα…