Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 114.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΜέσα στις ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης υπάρχει το υπο-θεμα ειδοποίηση υπενθύμισης Ειναι και αυτό ενεργο? Αν ναι δεν ξερω τι άλλο μπορει να συμβαίνει..... Δοκιμάστε οπως λεει και ο φιλος απο πανω εγγραφή μέσω Πολιτικής προστασίας
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠηγαίνεις ρυθμίσεις, κωδικοί και ασφαλεια , ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης. Εκει ενεργοποιεις τις επιλογές που θέλεις.
-
Καλησπέρα και παλι, Τελικά το πρόβλημα βρέθηκε ήταν η μητρική.... Θα γινει επιστροφή των χρημάτων. Και λεω να αγορασω παλι το ιδιο αλλα το 128g
-
Mi 9 ειναι global;
ΜήνυμαΛογικά ειναι eu
-
Thanks
-
Αν μπορείς να κάνεις κατι στο στέλνω δεν έχω πρόβλημα....
-
Αθήνα....
-
Ευχαριστω Θα το σεταρω και θα το στειλω αύριο κιόλας
-
Δυστυχώς παλι τα ιδια....δεν κρατησε ούτε μερα. Τι να κανω?? Να το στειλω πίσω στο μαγαζι που αγοράστηκε και τι να πω?? (Ήδη το εχω παει μια φορα και το ελεγξαν εκαναν επαναπροσδιορισμό....) Η να το παω κάπου που ξέρετε και θα το φτιαξουν?? Ps: Τωρα θα το επαναφέρω στην αρχική κατασταση με official eu rom. Αλλα πως κλειδώνω bootloader? Thnakssss
-
Μέχρι στιγμής όλα καλά, τωρα έβαλα και την sim για να το χρησιμοποιήσω. θα δειξει στις επόμενες ωρες - μέρες.... Θα σας ενημερωσω
-
Μπήκε κανονικά......τωρα περιμένουμε να δουμε αν θα το ξανακάνει??? Αν ξανα αρχίσει τα ζαβα του το γυρνάω με εργοσταστιακη rom και κλειδωνω bootloader και το στέλνω για service?? και αν ναι τι τους λέω?? γιατι οταν τους το έστειλα , το είδαν και ειπάν οτι είναι οκ και εκαναν και επαναπρογραμματισμό ή να το στείλω κάπου που θα μου πείτε να το φτιάξουν? thank-you-smiley-emoticon.gif
-
Μπήκε, έκανα persist.img και κλικαρα το persist. Εκανε flash completed και τωρα κάνω rebbot system