Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 114.
-
τσεκάρω και σου λέω ]praising-the-lord-smiley-emoticon.gif
-
Respect!!!! Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωω
-
Και πως γίνεται ολο αυτο?? Δηλ η τροποποίηση ενός αρχείου?? Πραγματικα σας ευχαριστώ πολυ γα την πολύτιμη βοήθεια σας
-
Να βαλω την προηγούμενη?? Τωρα εχω την τελευταία
-
Εχει τα παρακατω: boot, recovery, εικονα συστήματος, εικονα προμηθευτή, splash, logo, msadp, apdp, xbl, cmnlib64, cmnlib,keymaster, hyp, tz, debcfg. ----Edit---- Μπαινω twrp παω install, παταω persist.img και μου εχει τις παραπανω επιλογες
-
Δυστυχώς να πω....αλλα οχι
-
Μετα απο 200 προσπάθειες περασα rom.... Το εχω κλειστό δεν τολμω να το ανοιξω Περιμενω να δω με το persist.img τι πρεπει να κανω Thanksssssss
-
Παράθεση από amavroudis: “Από πού το κατεβασες; ” Απο το https://androidfilehost.com Παράθεση από NasDriver: “TWRP > Install > Image > επιλέγεις το persist.img και κάνεις swipe to flash ” και ποιο διαμέρισμα για flash να επιλέξω?? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65258/ έχει και άλλες επιλογες πιο κάτω
-
To Persist.img που είπε ο Γιώργιος (geoanto555)
-
Το κατέβασα, το έβαλα μέσω twrp kai τώρα τι κάνω???
-
Τώρα το κατεβάζω και δοκιμάζω Thanksssssssss
-
Πάλι τα ιδια......αυτη τη φορά εκανε εγκατάσταση....αλλα κάνει επανεκκινήσεις με το που ανοίγει το κινητό....δεν προχωράει παρακάτω Να το πετάξω???
-
Όλα ξεκίνησαν απο το πρωι.....με τα κλασσικά restart και προβλημα στις εφαρμογες..... όπως αναφέρω και στο Post 45
-
Το έχω κάνει και αυτό πολλέ φορες
-
Παράθεση από theo_ts: “Προσπαθώ να περασω ρομ και δεν μπορω....κάνει επανεκκίνηση στα μισα της εγκατάστασης ” οποια ρομ και να βάλω τα ίδια....πάντα απο twrp
-
Πλέον δεν κάνει κατι...... μόνο στο twrp μπαίνει ( ευτυχώς ) και μόνο του σε fastboot.
-
Ναι...... δυστυχως αυτο το θέμα εχει το κινητο... επανεκκινήσεις και διακοπή εφαρμογών..... Τωρα μόλις μπρικαρε....
-
Προσπαθώ να περασω ρομ και δεν μπορω....κάνει επανεκκίνηση στα μισα της εγκατάστασης
-
Καλημεραααα, Δυστυχώς πάλι τα ιδια.....δεν περασαν ουτε 4 μερες....και κανει παλι επανακκινησεις μονο του. Ουτε την αναβάθμιση δεν μπορει να περάσει....στα μισά ή προς το τελος του install κανει επανακινηση και βεβαια μπαινεο σε fastboot. Που θα παει θα την περασω με καμια 200αρια προσπάθειες. Τι να κάνω? Είναι κρίμα..... πήρα ενα τηλ και δεν εχω τηλ...... Υγ: Μολις την περασα μετα απο 5 προσπάθειες.Περασα παλι την 9.10.17 beta Αρχισε και τα σφαλματα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/6…
-
Μόνο τον καιρο σβήνω ή τον κανω freeze και τον browser που εχει. Γενικά η rom αυτη ειναι φανταστικη και δεν εχει περιττές εφαρμογες