Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 114.
-
Να βάλω την δικία μας ? η την official eu? ευχαριστωωωω
-
Αψογα ξεκιναω. Μετα να περασω καποια rom η να το αφήσω έτσι?
-
Αρκετες φορες....αλλα παλι τα ίδια Το εχω ενα μήνα και δεν το εχω χαρεί
-
Οχι δεν εχω κανει κατι. Όπως μου το εφεραν ειναι. Να ξεκλειδωσω?
-
Καλησπέρα Περιπου αν 6 μέρες το κινητό κολλάει και κανει επανακκινιση μονο του συνέχεια, συν οτι κολλανε ολες οι εφαρμογές και o launcher. Βγαζει πολλα συνεχόμενα μηνύματα οτι η εφαρμογή διακόπηκε...κτλ Μολις τα κάνει όλα αυτα για κανα 20λεπτο μετα επανέρχεται στα φυσιολογικα του για μερικές μέρες....και βεβαια μετα ξανα παλι τα ιδια. Τι να κανω?? Να αλλαξω rom? Να ξαναπερασω την official που φοράει ή να βαλω την δικια μας. Τωρα έχει την Version: V10.2.30.0.PFAEUXM Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Unlock band
ΜήνυμαΚαλησπέρα, Ξέρεις κάποιος αν γίνεται και πως γίνεται να ξεκλειδώσουν καποιες band στο κινητό? Εχω ερθει στην Αμερικη και δεν παιζει 3g και lte..... Η ερώτηση μου έρχεται με αφορμή αυτο: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/43742/
-
Καλη επιτυχία σε όλους
-
Παράθεση από thanasisk: “το ίδιο συμβαίνει και στο δικό μου. οχι πάντα όμως. Αν το έχω πολύ κοντά στο πρόσωπο το τηλέφωνο με ακούνε. αν το απομακρύνω λίγο μου κάνουν παράπονα ότι δνε με ακούνε. ” Ακριβως αυτο. Τωρα χρησιμοποιώ Bluetooth handsfree για μην εχω αυτο το πρόβλημα. Βέβαια δεν είναι λύση...αλλα κάτι προσωρινό μεχρι να λυθει το προβληματακι
-
Παράθεση από Giorgos Karavidas: “Παράθεση από ail31ou: “Τσεκαρες τι γινεται με το 4G στα slot 1 και 2?Τσεκαρες τι γινεται με το 4G και με 2 κάρτες sim στα slots? Στάλθηκε από το VFD 500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κοιτα φιλε αυτο που σου ειπε ο @ail31ou ωστε αν ειναι οκ να το βαλουμε....Αραγε πως βλεποπυμε αν το κινητο μπαινει σε deep sleep ” Εβαλα και την 2η καρτα αλλα δεν εχω ενεργοποιήσει το 4g. Η πρωτη παιζει κανονικα 4g και η 2η σε 3g. Άσχετο.....η cosmokarta εχει 4g χωρις έξτρα χρέωση?Α…
-
Παράθεση από theo_ts: “ Το ένα patch πέρασα απο εδώ: Fix Deep Sleep in Standby Mode. Battery Drain Solution (Update 2017/02/14) - Redmi Pro - Xiaomi MIUI Official Forum το fix deep sleep Αύριο τα νεότερα να δουμε αν έκανε δουλεία ” Καλημέρα Το κινητο τελικά μπήκε σε deep sleep το βράδυ. Απο τις 2 μέχρι τις 9 κατανάλωσε 3% μπαταριά( είχε 99% και πήγε στο 96% ) με ανοιχτά wifi, δεδομένα, page manager(fb), instagram, 3 mail, messenger, call confirm awesome-smiley-emoticon.gif forums.xiaomi-miui.gr/…