Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 114.

• Να βάλω την δικία μας ? η την official eu? ευχαριστωωωω

• Αψογα ξεκιναω. Μετα να περασω καποια rom η να το αφήσω έτσι?

• Αρκετες φορες....αλλα παλι τα ίδια Το εχω ενα μήνα και δεν το εχω χαρεί

• Οχι δεν εχω κανει κατι. Όπως μου το εφεραν ειναι. Να ξεκλειδωσω?

• Καλησπέρα Περιπου αν 6 μέρες το κινητό κολλάει και κανει επανακκινιση μονο του συνέχεια, συν οτι κολλανε ολες οι εφαρμογές και o launcher. Βγαζει πολλα συνεχόμενα μηνύματα οτι η εφαρμογή διακόπηκε...κτλ Μολις τα κάνει όλα αυτα για κανα 20λεπτο μετα επανέρχεται στα φυσιολογικα του για μερικές μέρες....και βεβαια μετα ξανα παλι τα ιδια. Τι να κανω?? Να αλλαξω rom? Να ξαναπερασω την official που φοράει ή να βαλω την δικια μας. Τωρα έχει την Version: V10.2.30.0.PFAEUXM Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Unlock band

theo_ts - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Καλησπέρα, Ξέρεις κάποιος αν γίνεται και πως γίνεται να ξεκλειδώσουν καποιες band στο κινητό? Εχω ερθει στην Αμερικη και δεν παιζει 3g και lte..... Η ερώτηση μου έρχεται με αφορμή αυτο: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/43742/

• Original rom ή οχι [SOLVED]

theo_ts - - Mi-5S Plus (Natrium)

Μήνυμα

Εχει εγγύηση.....οποτε μετα την εγγύηση σεταρω την δικια μας rom

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Official είναι ” thankssssss =============== Ιουν 9th 2017, 8:39pm =============== Τι λετε να την αλλάξω ή να την αφήσω?

Μήνυμα

Καλησπερα σε ολη την παρέα, μολις μου ηρθε το κιν και φοραει την παρακάτω rom. Ειναι original η κλασσική μαιμουδια? Ευχαριστώ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/38212/

• Καλη επιτυχία σε όλους

• Παράθεση από thanasisk: “το ίδιο συμβαίνει και στο δικό μου. οχι πάντα όμως. Αν το έχω πολύ κοντά στο πρόσωπο το τηλέφωνο με ακούνε. αν το απομακρύνω λίγο μου κάνουν παράπονα ότι δνε με ακούνε. ” Ακριβως αυτο. Τωρα χρησιμοποιώ Bluetooth handsfree για μην εχω αυτο το πρόβλημα. Βέβαια δεν είναι λύση...αλλα κάτι προσωρινό μεχρι να λυθει το προβληματακι

• Και σε μενα.....πρεπει να φωναζω η να το εχω πολυ κοντα στο στόμα. Βεβαια δεν το κανει παντα....αλλα αρκετα συχνά

• Και σε μενα μία από τα ίδια

• Μηπως εχει θεμα η πλακέτα Γυρνα το πίσω και να παρεις καινουργιο τηλ..... Εγγύηση εχεις. θα ησουν απο τους τυχαιρους με πρόβλημα στην κεραία η την πλακέτα Δεν ειμαι και γνώστης.....αλλα αυτο καταλαβαίνω.Αν μπορεί να το δει καποιο παιδι απο κοντα με γνώσεις θα ήταν χρήσιμο.

• Να κανω μία ερώτηση? Παίζουν και οι 2sim ταυτόχρονα 4g ή οποια επιλεξουμε να εχει "internet" ? Ρωταω γιατι σε εναλλαγή ποια θα παιξει internet εχω 4g στη sim internet στην αλλη μπαινει 3g. Βεβαια δεν εχω και επιλογή μεσα απο το μενου για τη δευτερη καρτα να γυρισει σε 4g Ευχαριστώ

• Αν δοκιμάσεις να περάσεις μια οfficial china rom και δουλέψει κάνεις ένα backup το modem. Μετά περνάς την ελληνική ρομ κανεις ένα restore μέσω twrp το modem και πιστεύω να βγει άκρη. Τι λέτε θα δουλέψει Δοκίμασε μέχρι να βρεις την σωστη official που θα έχει το σωστο modem....

• Παράθεση από Giorgos Karavidas: “Παράθεση από ail31ou: “Τσεκαρες τι γινεται με το 4G στα slot 1 και 2?Τσεκαρες τι γινεται με το 4G και με 2 κάρτες sim στα slots? Στάλθηκε από το VFD 500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κοιτα φιλε αυτο που σου ειπε ο @ail31ou ωστε αν ειναι οκ να το βαλουμε....Αραγε πως βλεποπυμε αν το κινητο μπαινει σε deep sleep ” Εβαλα και την 2η καρτα αλλα δεν εχω ενεργοποιήσει το 4g. Η πρωτη παιζει κανονικα 4g και η 2η σε 3g. Άσχετο.....η cosmokarta εχει 4g χωρις έξτρα χρέωση?Α…

• Παράθεση από theo_ts: “ Το ένα patch πέρασα απο εδώ: Fix Deep Sleep in Standby Mode. Battery Drain Solution (Update 2017/02/14) - Redmi Pro - Xiaomi MIUI Official Forum το fix deep sleep Αύριο τα νεότερα να δουμε αν έκανε δουλεία ” Καλημέρα Το κινητο τελικά μπήκε σε deep sleep το βράδυ. Απο τις 2 μέχρι τις 9 κατανάλωσε 3% μπαταριά( είχε 99% και πήγε στο 96% ) με ανοιχτά wifi, δεδομένα, page manager(fb), instagram, 3 mail, messenger, call confirm awesome-smiley-emoticon.gif forums.xiaomi-miui.gr/…