Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-114 από 114.
-
Παράθεση από ail31ou: “Παράθεση από theo_ts: “Μόλις πέρασα το patch σε xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V8_XTRVbeta1_7.2.16 rom. Περισσότερα αύριο. Αν και μέχρι στιγμής δείχνει να φτιάχτηκε το πρόβλημα. jumping-for-joy-smiley-emoticon.gif ” Εγκατεστησες και τα 2 patch? Εχει δοκιμασει κανεις αυτο εδω? : Fix Deep Sleep in Standby Mode. Battery Drain Solution (Update 2017/02/14) - Redmi Pro - Xiaomi MIUI Official Forum Στάλθηκε από το VFD 500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το ένα patch πέρασα απο εδώ: …
-
Ήρθε το καινούργιο μου phone
ΜήνυμαΤελικά όλα καλά με το κινητό. Πέρασα την rom "xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V8_XTRVbeta1_7.2.16" και είναι όλα τέλεια. super-excited-boy-smiley-emoticon.gif Το μόνο πρόβλημα είναι το deep sleep όπου πέρασα το patch Πιθανή λύση όταν το κινητό δεν μπαίνει σε deep sleep mode
-
ΜήνυμαΑν και πήγα απο το λάθος μονοπάτι όλα πήγαν καλά χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο τώρα? ( ελπίζω να πείτε οχι ) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30491/ Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την βοήθεια, για τις rom, για την υποστήριξη και για την απλόχερη γνώση που δίνετε. Απλά
-
ΜήνυμαΠαράθεση από ail31ou: “Παράθεση από theo_ts: “Τώρα μπερδεύτηκα Το κινητό ήταν ξεκλείδωτο ...... Οταν μπαίνω σε Twrp δεν μπορεί να διαβάσει την εσωτερική μνήμη του κινητού μόνο την εξωτερική sd card και ετσι δεν μπορώ να κάνω wipe καμιά ιδέα?? καταφερα και ανεβασα και την φωτο απο το about phone Ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθεια σας forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30475/ ” Εδω μυρίζομαι οτι πρέπει νακανεις format data... αλλα ας το επιβεβαιωσουν οι πιo experts στο φόρουμ. Eπισης…
-
ΜήνυμαΤώρα μπερδεύτηκα Το κινητό ήταν ξεκλείδωτο ...... Οταν μπαίνω σε Twrp δεν μπορεί να διαβάσει την εσωτερική μνήμη του κινητού μόνο την εξωτερική sd card και ετσι δεν μπορώ να κάνω wipe καμιά ιδέα?? καταφερα και ανεβασα και την φωτο απο το about phone Ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθεια σας forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30475/
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε ολη την παρέα Μολις παρελαβα το νεο μου mi pro 4gb 128/x25 2 ερωτησουλες θα ηθελα να σας κανω? 1. Η παρακάτω rom ειναι official? 2.Αν ειναι official να την αλλαξω? Και αν ναι με ποια προτείνετε? Φανταζομαι την ιδια ρομ θα μου πειτε να βαλω και αν δεν ειναι official Ευχαριστώ εκ των προτέρων Δεν μπορω να ανεβασω φωτο..... Εχω την MIUI Global 8.0/stable 8.0.1.0.0 (MHQCNDG) Android version 6.0 MRA58K(Hidden Content)
-
Παράθεση από manwlis77: “ανοιγμενο θα ήταν ρε . Πρέπει πρώτα να βάλεις την official stable και μετά να κατεβάσεις την official dev ναι να την περάσεις μέσα από το updater ” Και έτσι έγινε... Πρώτα μπήκε η "China Stable (7.1.6.0)" μετά "China Developer (6.1.29)" ...και logαρισα το κινητο στο account mi και έκανα το πολυπόθητο unlock bootloader!! Σας ευχαριστώ όλους
-
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας Θα δοκιμάσω να περάσω την China Developer (6.1.29) και μετά να κάνω unlock το bootloader ..... θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις Παράθεση από manwlis77: “φικε το unlock γίνεται μόνο σε official dev rom Εσύ έχεις κάποια ρομ από κάποιο μαγαζί της Κίνας ” Ερώτηση: Πως γίνεται αυτό?? hmm.gif Το κουτί ήρθε κλειστό δεν είχε σημάδια "παραβίασης" . Ένα εργοστάσιο δεν τα φτιάχνει?? πως γίνεται ο κάθε πωλητης να περνάει οτι rom θέλει και για πιο λόγο??
-
Παράθεση από ulysses21: “Τι ρομ έχεις πάνω τώρα; developer;επίσης ένας φίλος από εδώ το έφτιαξε με factory reset settings. ” Είναι όπως το πήρα δεν έχω πειράξει κάτι.. MIUI 7.0 stable 7.0.99.11(LHFNYUN) Σας ευχαριστώ όλους για την προσπάθεια επιλύσεις του προβλήματος μου edit: έχω κάνει και factory reset ....
-
Παράθεση από ulysses21: “Παράθεση από theo_ts: “Οχι την έκανα απο το pc και έδωσα αριθμό κινητου κτλ ( για το unlock ) Την δημιουργία account την έκανα πρώτα απο το κινητό και μετά logαρα κανονικά και απο το pc ” Δοκίμασε να αποσύνδεση και απο τα δύο υπολ/κινητό και σύνδεση και ξαναπροσπάθησε; ” Το έκανα και αυτό αλλά....τίποτα πάλι τα ίδια.... Η αλήθεια είναι οτι όσο με ενθουσίασε σαν τηλ τόσο με απογοητεύεσαι με όλα αυτά Μέχρι και (Flash την 7.1.6.0 stable multi xiaomi.eu (με ελληνικά και root…
-
Καλησπέρα σε όλους και ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία , Είμαι κάτοχος ενός Remi note 3 Εστειλα στην mi τα σχετικα για να ξεκλειδώσω το bootloader καιμετα απο 15 μέρες μου έστειλε το ok κατέβασα το MiFlashUnlock_1.1.0121.1_en και ακολούθησα τις οδηγίες...... Αλλά μου πετάει το μήνυμα " couldn't verify device" Current account is different from the account info on the device" Οεο?? τι κάνουμε τώρα?? τι έχει γίνει?? Μόνο ένα λογαριασμό έχω ανοίξει στην mi Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας forums.…