Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-4 από 4.
-
έχεις απόλυτο δικιο !!!! έχει μικρή οθόνη.την πηρα στο λαιμο μου..anyway σε ευχαριστω και πάλι φίλε!
-
Σε ευχαριστώ πολύ Απόστολε!!!να είσαι καλά. αν το ηξερα θα της έλεγα να πάρει το 3 . αλλα επειδη έχει πέσει πολυ η τιμη του 2 και γι αυτο το πρότεινα (χωρις να ξερω ομως τα παρελκόμενα) την λίγη δουλιτσα που λες δεν εχω καταφερει να την ολοκληρωσω. γιατι δεν ξερω περι τεχνολοιγιας και νευριασα και τα παρατησα. αν παω σε κανεναν απο υπολογιστες να ασχολείται ίσως διαβασει το forum και καταλάβει. αλλιως λύση δεν βρισκω. γιατι ομως είπες οτι δεν αξίζει??? μην ψαχνομαι και τζαμπα,
-
το mi band 3 δεν το έχω πάρει ακόμα..απλα κατι διαβασα για global edition? πρεπει να προσεξω κατι πριν το παρω? η αγορα απο ελλάδα θα γίνει.. δηλ οταν το ανοιξω η πρωτη κίνηση είναι να εγκαταστήσω για το mi fit 3.5.4 ? για το Mi band 2 το έχει μια φίλη μου και θα ηταν ωραιο αν είχε αναγνωριση κλήσης! Ευχαριστω παρα πολυ όποιος με βοηθάει!
-
Καλημέρα στο forum.. έκανα εγγραφή σήμερα για βοήθεια!!! παιδιά δεν το έχω με την τεχνολογία ,και θέλω να κατεβάσω ελληνικο μενου 1) στο mi band 2 και στο mi band 3 σε ξεχωριστά κινητα. ειλικρινά έχω διαβάζει όλες τις οδηγίες αλλά κάπου το χάνω. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει εντος Αττικής. και επι πλήρωμή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.