Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.
-
Κάτι τελευταίο επειδή σε κούρασα. Έχω κατεβάσει το MiFlash αλλά δε μου ανοίγει με τη μορφή που πρέπει να βλέπω. Αντί για browse πάνω αριστερά μου γράφει search και στο refresh δε μου διαβάζει το τηλ. Έχω κατεβάσει την έκδοση 2016.08.30.0. Τί κάνω λάθος? Έχω κάνει εγκατάσταση και διαγραφή 3-4 φορές μέχρι τώρα αλλά τίποτα.
-
Βασικά θέλω να ξεφορτωθώ αυτήν την ρομ που έχω και είτε να περάσω την official είτε την ελληνική. Το πρώτο βήμα είναι η official. Βλέποντας τις επιλογές μου βγάζει 2 κινέζικες (1 dev, 1 stable) και 2 global (1 dev, 1 stable). Δεν ξέρω ποια να επιλέξω. Θέλω να έχω μια καλή rom, που να μην χρειάζεται να αφιερώνω πολύ χρόνο και να κάνει απροβλημάτιστα τη δουλειά της. Να επιλέξω Global? Kαι λογικά μετά θα περάσω στην ελληνική
-
Είχες δίκιο, παίζοντας λίγο με τις επιλογές έβγαλα άκρη. Σε ευχαριστώ πολύ. Πάμε τώρα στο 2ο ζητηματάκι με τις rom. Αρχικά θα βάλω τον οδηγό για να δω αν είμαι ξεκλείδωτος (λογικά είμαι). Μετά ξεκινάω να φορτώνω την official? Τί να προσέξω, ποια ρομ προτείνεις κι αν έχεις κάποιον οδηγό που θα με βοηθούσε, θα το εκτιμούσα.
-
Παίδες καλημέρα. Αγόρασα κι εγώ το Redmi note 3 pro και μαζί του και μια σειρά ερωτήσεις για εσάς. Χαχα. Ξεκινάμε. Δε μπορώ με τίποτα να συνδέσω το τηλέφωνο με τον υπολογιστή. Έχω κατεβάσει suite Kai flash, μου το διαβάζει στο suite μου λέει όμως πως η έκδοση που χρησιμοποιώ είναι παλιά και δε με αφήνει να δω εφαρμογές, φωτογράφιες, βίντεο κλπ. Θέμα δυο. Μάλλον έχω μαιμουδοrom όπως διαπίστωσα χωρίς να είμαι και σίγουρος. Επειδή είμαι και ψιλοασχετος όπως σωστά καταλάβατε, Θέλω να μου δώσετε την …