Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.
-
Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον Καλή συνέχεια σε όλους! !!!
-
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστυχώς το έκανα και σταματά το τεστ εκεί ακριβώς που είπα. Περίπου 2,5 εκατοστά από την κατω ακρη της οθόνης. με την γνώση σου ισχύει αίτηση θέμα hardware η θέμα οθόνης? ??
-
Παιδιά Καλησπέρα! !! Θέλω τα φώτα σας! !! Η οθόνη λειτουργεί μια χαρά ΕΚΤΌΣ από την κάτω μεριά που βρίσκονται τα εικονίδια τηλέφωνο μηνύματα κτλ ολόκληρη η υπόλοιπη είναι οκ όπως προείπα έκτο από τα κάτω 2 εκατοστά. Κάποιος να μου πει τι μπορεί να φταίει?
-
Πολύ όμορφη έκπληξη!!!! Καλή επιτυχία σε όλους μας και καλό καλοκαίρι!!!!
-
Θεματάκι με WiFi
ΜήνυμαΣτο αυτόματο το εχω.... Θα δοκιμάσω να κάνω ένα reboot αφού το δοκιμάσω στα 5 και μετά αν δεν...ξανα reboot στα 2,4...μιας και δεν έχω κάνει reboot οταν το άλλαζα.. Ελπίζω να γίνει κάτι... γιατί δεν δέχομαι το μηλοφωνο να τα καταφέρνει και όχι το δικό μου.... Παιδιά το verbose logging πρέπει να είναι ενεργοποιημένο???
-
Θεματάκι με WiFi
ΜήνυμαΚαλημέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση!!!! Με ποιο τρόπο μπορώ να δω αν το Mi Max2 είναι 802.11ac?? Και λέγοντας για 5G μιλάς για "ΖΩΝΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ" WIFI σωστά??? Αν εννοείς αυτό, το έχω κάνει ήδη... Ηταν στο αυτόματο και το δοκίμασα και στο "Μόνο 5 GHz" αλλά και στο "Μόνο 2,4" όμως τίποτα....
-
Θεματάκι με WiFi
ΜήνυμαΚαλησπέρα κύριοι (και κυρίες!!) Θέλω τη βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω.... Αγόρασα απο gearbest ενα drone (jjrc H55). Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ με το Mi Max2 να βρω και να συνδεθώ με το wifi του Drone. Δεν το βρίσκει με τίποτα. Το -να το πω θετικό- είναι οτι έχω δοκιμάσει με 5 διαφορετικές συσκευές (4 android και ενα Iphone). Οι android συσκευές (2 κινητά και 2 tablets) ούτε καν βρίσκουν το drone στο search. ΜΟΝΟ το Iphone ΒΡΙΣΚΕΙ και μπορεί να συνδεθεί κανονικά με το wif…