Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 49.
-
Καλησπερα ,πηρα και γω ενα mipad 2!ειχε μεσα μια σαπια κινεζικη ιντερνατιοναλ ρομ και καλα για τα ελληνικα. καταφερα με το mi flash να του περασω αγγλοκινεζικη επισημη stable.συγκεκριμενα miui 8.1 stable 8.1.1.0 LACCNDI. Προσπαθησα να ξεκλειδωσω bl και ειχα το γνωστο error 003. Δεν καταφερα να περασω twrp.με την επισημη κινεζικη δεν εχω play store Γενικα εχω καει δεν ξερω τι αλλο να καταβασω. προσπαθησα για ξεκλειδωμα bl μεσω του miunlock δεν αναγνωριζει με τιποτα την ταμπλετα ενω το miflash αμε…
-
xiaomi ant new firmware bans
Μήνυμαπως τα κατάφερε γιατρε μου; γιατί εγώ πραγματικά πνιγομαι σε μία κουταλιά νερό!
-
xiaomi ant new firmware bans
Μήνυμαακριβως τα ίδια έχω πάθει και εγώ .παρέλαβα 2καμερες και ασχολήθηκα μονο με την μία μόνο .Με το που την ενεργοποιησα μου είπε το παραμύθι για την κάμερα ότι πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο στην Κίνα κτλ.Ακολουθησα τον οδηγό έβαλα το firmware που πρέπει όλα οκ , εξαφανίστηκαν τα αγγλικά ,αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί με τίποτα στο ρουτερ.φτανω δηλαδή μέχρι τον κώδικα ,τον σκαναρει,γινεται μπλέ το φωτακι και δεν σταματάει να αναβοσβηνει.Ετσι μετά από περίπου 2 λεπτά πετάει κάτι κινέζικα για το WiFi κ…
-
Aυτο redminote 3 pro
-
coolicool.com/xiaomi-mi5-qualc…4g-lte-smartphone-g-35330 καλή τύχη αδέρφια!
-
Καλή τύχη αδέρφια ,καταξοδέυονται στην xiaomi.
-
+1 και από μένα , monster749
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από monster749: “spam on διάβαζα απο πάνω ''σταμάτησε η λειτουργία φρουφρού...'' και λέω τι γίνεται ρε μλκ?τι φτιάξανε τα παλικάρια?χαχαχαχαχαχαχαχα spam off” Αυτή την εφαρμογή έλεγα και η rom ειναι multi από το xiaomi.eu, όχι των παιδιών.” Αρχηγε μου εσύ μια χαρά τα εγραψες ,τα δικά μου μάτια κάνανε πουλάκια και διάβαζα οτι νάναι!
-
spam on διάβαζα απο πάνω ''σταμάτησε η λειτουργία φρουφρού...'' και λέω τι γίνεται ρε μλκ?τι φτιάξανε τα παλικάρια?χαχαχαχαχαχαχαχα spam off
-
αυτό συμβαίνει γιατι γίνεται καλή δουλειά!πάμε γερά keep up the god job! ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμένα στην κοινότητα!
-
ολα οκ μετά από απεγκατάσταση και ξανα-μανα-εγκατάσταση!
-
όλα καλά εκτός από το swiftkey που κράσαρε στην πρώτη επαννεκίνηση κ από τότε αρνήται να δουλέψει
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση: “UPDATE : Η τελευταία V5 MIUI ROM GTV-5.1.5 για το RedMi 1S είναι έτοιμη για λήψη.... => xiaomi-miui-hellas-4.3_armani_Stable47-GTV-5.1.5.zip”” τώρα την κατεβάζω!
-
άντε μακάρι να δούμε ωραία πράγματα!οχι πως και τώρα είναι άσχημα ....!
-
καλημέρες! ερώτηση λόγω ασχετοσύνης, πρακτικά εαν δωθούν οι κέρνελ τι θα αλάξει στα τηλέφωνά μας?θα μπορεί το φόρουμ να βγάλει δικιά του ρομ χωρίς να βασίζεται στην κινέζικη?για πείτε ρε παιδιά τι παίζει να μαθαίνουμε και μείς!
-
Μπράβο ρε μάγκες, μπράβο σε ολους!