Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 171.
-
Δώσε και εμάς με το ρυζακι την 5 καλέ μας κύριε. Θέλουμε και εμείς τα φτωχαδακια.
-
η τελευταία ρομ για το ρυζακι, η modded Version, σε εμένα πέρασε κανονικά πάντως. Καλησπέρα σε όλους!
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Grigoris0r20r: “έβαλα την ρομ μπήκε κανονικά αλλά μου βγάζει συνέχεια android.process.acore έχει σταματήσει μπλα μπλα. Να την περάσω ξανά η να κάνω μια καθαρή εγκατάσταση; Στην ουσία έκανα downgrade γτ είχα την τελευταία. ” Wipe Cache & Dalvik Cache απο το twrp ” το έκανα αλλά πάλι τα ίδια.
-
Μια ερώτηση για το ρυζακι μου. Για μεταφορά παιχνιδιών στην εξωτερική κάρτα μόνο με εφαρμογή πχ move2sd ή έχει και καμιά επιλογή μέσα από το κινητό? Ή πρέπει να περάσω την modded? Class10 16gb κάρτα έχω. Δεν ξέρω πόσο καλά θα τρέχει η moded με την κάρτα μου γιαυτό και ρωτάω. Ευχαριστώ για την βοήθεια!! Και αν ειναι ευκολο να μου δωσει καποιος το λινκ για τον οδηγο θα ηταν τελειο! ευχαριστω και παλι!
-
όποιος μπορεί για το ρυζακι τι πρέπει να κάνω για την moded? Θυμάμαι παλιά υπήρχε λινκ για οδηγίες αλλά δεν το βρίσκω... Όποιος μπορεί ας μου το στείλει παρακαλώ. Ευχαριστώ!!
-
έχω κάνει!! Grigoris Sant
-
μια χαρά η νέα ρομ κανένα πρόβλημα και κανένα κόλλημα το κυριότερο!! Μια ερώτηση για το ρυζακι μου. Για μεταφορά παιχνιδιών στην εξωτερική κάρτα μόνο με εφαρμογή πχ move2sd ή έχει και καμιά επιλογή μέσα από το κινητό? Ή πρέπει να περάσω την modded? Class10 16gb κάρτα έχω. Δεν ξέρω πόσο καλά θα τρέχει η moded με την κάρτα μου γιαυτό και ρωτάω. Ευχαριστώ για την βοήθεια!!
-
καλησπέρα σε όλους! Γνωρίζει κάποιος τι ακριβώς είναι η εφαρμογή που έχει με κινέζικα? Την διαγράφω ή την κρατάω? Και επίσης έχει παρατηρήσει κάνεις redraw στο launcher στο ρυζακι μετά από κλείσιμο πχ browser. Πρώτη φορά το βλέπω σε ρομ με το ρυζακι να συμβαίνει.
-
καλημερες και από εμένα! Με την νέα ρομ στο ρυζακι που την έβαλα χτες παρατήρησα σήμερα το πρωί ότι είχε κολλήσει το WiFi. Και επίσης άρχισαν ξανά τα κολλήματα του launcher ενώ στις προηγούμενες ρομ είχε διορθωθεί αυτό.. Για να γυρίσω στην προηγούμενη κάνω απλά restore back up ή χρειάζεται και κάτι άλλο? Ευχαριστώ πάντως!!
-
ετοιμη και η δικη μου!!!! Grigoris0r20r το ονομα με το οποιο ψηφισα! θα βγουμε πρωτοι σιγουρα!!