Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 171.
-
Μέτρια ρομ για το ρυζακι. Σε αυτή την ρομ άρχισε πάλι το κόλλημα μόλις ανοίγεις την οθόνη. Στην προηγούμενη ήταν κομπλέ. Είχε φτιάξει.
-
Παιδιά στο ρυζάκι έχω να θέμα.ξαφνικα κολλάει ο συγχρονισμός και επίσης στο βαιμπερ πχ αν δεν ανοίξω την οθόνη είναι σαν να μην είμαι σε δίκτυο.μολις ανοίγω την οθόνη μετα απο ένα λεπτό συνδέεται κανονικά.... Καμία βοήθεια; Sent from my iPad using Tapatalk
-
Παράθεση από iAmLiakos: “Παράθεση από johnjor: “Παράθεση από kodorevi8ulis: “Προσοχή στην παλιά έκδοση γιατί από ότι κατάλαβα βγαίνει πλέον έκδοση 1.1 που έχει μόνο white led (στην καινούρια δεν ξέρω τι παίζει ακόμα ,θα μάθουμε λογικά σε λίγες μέρες) ” Αυτο ειδα και εγω.Μια mi band και μια mi band 2 μονο με λευκα led.Πια ειναι καλυτερη κατα την γνωμη σας; ” Εγώ έχω το πρώτο με τα χρώματα.Θα σου πρότεινα να πάρεις το 1s με τα λευκά led εαν δε σε ενοχλεί αυτό γιατί: 1. Είναι ΦΡΕΣΚΟ που σημαίνει θα…
-
είναι αξιόπιστο το geekbuying για pre-order?? Γνωρίζει κάποιος??
-
Miband
Grigoris0r20r - - Mi Band
Μήνυμαα και τεταρτη που βγαινει αν βρειτε και καταστημα που θα το εχει για αγορα οποιος μπορεσει ας δωσει λινκ! χιλια ευχαριστω και παλι!
-
Miband
Μήνυμαπραγματικα καλυτερο!!! θα περιμενω αυτο αν ειναι! ελπιζω να μην αργησει να βγει και ελπιζω να ειναι και σε καλη τιμη και διαθεσιμο και ευρωπη!! χιλια ευχαριστω για την βοηθεια!
-
Miband
Μήνυμαυπεροχα τοτε! αξιζει τον κοπο λες μιας και το εχεις; τωρα κοιταω διαφορα βιντεο αλλα το θελω για τρεξιμο κλπ.να δειχνει αποσταση και ολα.
-
Miband
Μήνυμακαλησπερα! παιδια γνωριζει καποιος αν αυτο το miband ειναι συμβατο με το ρυζακι μου;;; χιλια ευχαριστω!! Original White LED Xiaomi Mi Band 2 Smart Bluetooth Wristband-10.79 and Free Shipping| GearBest.com
-
@mparaxir μονο ετσι ομως δεν μπορεις να κανει αλλιως.τα καπιταλ λογικα το επομενο καλοκαιρι θα τελειωσουν οποτε δεν εχει αξια να περιμενεις.καλυτερα 1-2 ευρω εξτρα στην πειπαλ παρα να περιμενεις.εκτος αν εχεις καποιον που μενει εξωτερικο και μπορει να σου την πληρωσει και να του στειλεις εσυ τα λεφτα μετα απο εδω σε ελληνικο λογαριασμο.εδω μονο μια βρηκα στο σκρουτζ 32αρα και ειναι στα 23,52ευρω οπως βλεπω. class10 uhs1-ultimate.
-
Παράθεση από mparaxir: “Παράθεση από Grigoris0r20r: “καλημερα! μεχρι τωρα κανενα προβλημα με την ρομ ολα οκ!χιλια μπραβο! αληθεια εχω την Kingston microSD HC-I Class10 αξιζει να περασω την moded η θα κολλαει γτ δεν την παλευει η καρτα; ” μια χαρα θ ατρεχει σκεωου εγω φοραω απο την αρχη την moded εκδοση ρομ με υποδιεστερη καρτα απο την δικια σου και τρεχουν μια χαρα τα παιχνδια.θελω να αγορασω απο το mymemory καρτα sd 10 class την ultimate αλλα καταραμενα kapital controls δεν αφηνει να προχωρησω …
-
καλημερα! μεχρι τωρα κανενα προβλημα με την ρομ ολα οκ!χιλια μπραβο! αληθεια εχω την Kingston microSD HC-I Class10 αξιζει να περασω την moded η θα κολλαει γτ δεν την παλευει η καρτα;
-
μια ερώτηση παιδιά. Πάω να κατεβάσω την ρομ από το κινητό στην κάρτα και ενώ έχω 9.66gb ελεύθερα μου λέει να ελευθερωσω χώρο... Από την προηγούμενη ρομ μου έγινε αυτό... Καμία ιδέα?
-
εχουμε ΟΤΑ στην νεα ρομ η με τον κλασσικο τροπο;; καλησπερα σε ολους κιολας!
-
Στο ρυζάκι το μόνο θέμα που έχω με αυτή και την προηγούμενη ρομ είναι ότι μόλις ανοίγει η οθόνη κολλάει για λίγο ο launcher ενώ σπάνια κάνω και FC αναγκαστικά.να δοκιμάσω κανα καθαρισμό δεδομένων μήπως και στρώσει; Γτ με όλες τις άλλες δεν είχα παρόμοιο θέμα. Sent from my iPad using Tapatalk edit : εκανα καθαρισμο δεδομενων και ενταξει σαν να παει λιγο καλυτερα!
-
Όχι όχι καμία άλλη εφαρμογή. Γτ και καθαρίζω και την μνήμη αλλα δεν είχα ανοίξει και καμία άλλη που να χρειάζεται κάμερα. Sent from my iPad using Tapatalk
-
Σε εμένα το μόνο θέμα είναι ότι γράφει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί με την κάμερα.απο εκεί και πέρα όλα μια χαρά! Το πρόβλημα με την κάμερα μόνο με επανεκκίνηση φτιάχνει. Καμία ιδέα τι μπορώ να κάνω; Sent from my iPad using Tapatalk
-
Παράθεση από softwareas: “Σε όσα υποστηρίζουν QuickCharge ο φορτιστής παίζει ρόλο αν θέλεις να κάνεις ταχεία φόρτιση. Αλλιώς ένας φορτιστής με ίδια Ampere με αυτόν που είχες (μάλλον θα έχεις 1Α), και βέβαια 220V αφού είσαι στην Ελλάδα. Αν και οι περισσότεροι φορτιστές πλέον είναι 110/220V, με κύκλωμα εσωτερικά. Εγώ θα προτιμούσα πάντως καποιον που τοποθετείται απευθείας σε Ελληνικές πρίζες, χωρίς αντάπτορα. Για παράδειγμα στο Redmi 2 που έχω με Qualcomm επεξεργαστή, υποστηρίζεται QuickCharge V1.…
-
Παράθεση από Bodai: “Αυτο που βλέπω εγω είναι μια χαρά. Ακρίβεια 5 μέτρα ??!!!” Ναι αλλα ξέχασα να πω ότι πέρασα και το χάκ.τωρα θελω να δω αύριο ποσό γρήγορα κλειδώνει ο δορυφόρος. Sent from my iPad using Tapatalk
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Grigoris0r20r: “με το GPS τι μπορω να κανω; πηγα να κανω το φιξ απο το xda αλλα δεν με αφηνει να περασω στο system/etc το νεο gps.conf που κατεβασα για ελλαδα.” Κατ' αρχήν τρέξε ενα GPS test να δούμε σε πόσους δορυφόρους "κλειδώνει" ο δεκτης σου, να βεβαιωθούμε για μη ύπαρξη hardware προβλήματος. Οσο για το hack θα δούμε αν χρειάζεται τελικά ...” αυτην την στιγμη ειναι λιγο δυσκολο αλλα μολις μπορεσω θα το κανω.προς το παρον εκανα το χακ και αν δω δεν γινεται τπ…