Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 171.
-
το μονο προβλημα που βλεπω με την νεα ρομ ειναι στο GPS. αργει απιστευτα να κλειδωσει.και η μπαταρια τελειωνει πιο γρηγορα αλλα οκ.δεν με νοιαζει προς το παρον. με το GPS τι μπορω να κανω; πηγα να κανω το φιξ απο το xda αλλα δεν με αφηνει να περασω στο system/etc το νεο gps.conf που κατεβασα για ελλαδα.
-
με την απλη εκδοση για το ρυζακι υπαρχει καποιο θεμα η την βαζει κανονικα; γτ βλεπω οτι με την modded εχουν θεμα καποια ατομα. ευχαριστουμε παντως!!
-
μεχρι τωρα ολα καλα με την νεα ρομ.μονο μια ερωτηση.με το cast σε SMART TV που δεν δουλευει (γενικα απο την αρχη που πηρα το κινητο ενω με το SONY που ειχα κανενα θεμα) τι μπορει να φταιει; δεν το βλεπει καν.μονο μεσω YOU TUBE.
-
αντε και η νεα ρομ σημερα με το καλο. θα αξιζει
-
Την πρώτη που είχα κατεβάσει από ο απόγευμα για το ρυζάκι είχε μεγάλο θέμα.κατεβασε κανείς την νέα που βγήκε πριν από λίγο;οποίος την περάσει και δεν κολλάει όσο η πρώτη ας μου πει αν μπορεί.ευχαριστω!! Sent from my iPad using Tapatalk
-
Παιδιά οποίος μπορεί να αναφέρει και το μοντέλο του κινητού να ξέρουμε που εμφανίζονται τα προβλήματα. Sent from my iPad using Tapatalk
-
Μόλις θα μπορώ θα ξαναπερασω την 5 και θα κάνω ένα τεστ πάλι με τα ίδια προγράμματα και βλέπουμε. Αν δω ότι εκεί παίζει σε χαμηλότερες θερμοκρασίες πάει να πει είναι θέμα της 6. Αν είναι στα ίδια είναι θέμα κινητού. Και θα το είχα παρατηρήσει και με την 5 αν έκανε τα ίδια γτ πραγματικά εκαιγε άσχημα. Οπότε θα κάνω το τεστ με clean install και με την άλλη ρομ και βλέπουμε. Ευχαριστώ πάντως!
-
Δεν μου κάνει εντύπωση το ότι καίει μου κάνει εντύπωση ότι καίει τόσο πολύ. Γτ και πιο παλιά που είχα βάλει πάλι nav δεν εκαιγε τόσο. Αλλά με την 5 επάνω. Γιαυτό ρωτάω μήπως είναι θέμα της 6 αυτό. Και δεν καίει μόνο πίσω από την κάμερα αλλα και η οθόνη. Είτε είναι στο τέρμα η φωτεινότητα είτε όχι.
-
εκανα το λαθος σημερα και εβαλα navigator στο ριζακι για δοκιμη για δρομο κανα 20λεπτο - 30λεπτο.πραγματικα νιωθω τυχερος πως και δεν εκανε κανα μπαμ.οταν το επιασα μιλαμε εκαιγε απιστευτα.τι παιζει βρε παιδια με αυτο το θεμα; γτ ετσι; οκ μπορει να ακουστει και αστειο αλλα οκ μην κανει και κανα μπαμ στα μουτρα μας.με τοση θερμοκρασια επανω στην μπαταρια δεν το θεωρω και οτι καλυτερο εγω προσωπικα.υπαρχει και κανα αππ να στειλω και κανα screen αφου το δοκιμασω παλι να σας δειξω; edit : με δεκαπέν…
-
@aleksgiab στις τελευταίες ρομ καίει αρκετά έως πολυ το ρυζάκι άσε. Sent from my iPad using Tapatalk
-
Με την τελευταία την .26 το βαιμπερ άρχισε να μου κρασαρει συνεχεια.ενω με την .23 δεν είχα κανένα θέμα στο ρυζάκι. Sent from my iPad using Tapatalk
-
@sothatz με τον ιδιο τροπο απο recovery ή με clean install; αν μου το ξανακανει θα την περασω ξανα.και μου φανηκε λιγο ακυρο γτ πρωτη φορα αυτο γιαυτο και ρωτησα μηπως το ειχε και κανεις αλλος.
-
με την νεα ρομ απο χτες μου εχει βγαλει δυο φορες μηνυμα οτι δεν εχει ιντερνετ μεσω wifi.μολις το κλεισω και το ανοιξω παλι κομπλε.εχουμε κανα φιξ; hongmi 1
-
Με καλύτερη διαχείριση μνήμης η νέα ρομ.αντε να δούμε με το καλο απόψε. Sent from my iPad using Tapatalk
-
Παιδιά στο hongmi για να γυρίσω ξανά στην v5 από την v6 που είμαι χρειάζεται να κάνω κάτι παραπάνω από clean install?
-
Έχεις κανείς άλλος θέμα με την ραμ στο hongmi? πραγματικά ειναι σχεδόν μόνιμα με 120 μεγκαμπαιτ ελεύθερα και μάξιμουμ 220. Μονο μετα απο επανεκκίνηση στρώνει αλλα μετα πάλι τα ίδια. Sent from my iPad using Tapatalk
-
Στο hongmi πάντως σε γενικές γραμμές ολα καλα αν εξαιρέσεις το κλασικό θέμα με την ραμ.και για την μπαταρία στις 2 τελευταίες δεν μπορώ να πω και πολλα.θα μας κόψει τα οπίσθια η ΔΕΗ. Sent from my iPad using Tapatalk
-
@cy67 λες ε; κατσε να δουμε τι θα πει και ο αντμιν και αν ειναι ετσι κανω απενεργοποιηση και τελος απλα βαζω το αλλο.χιλια ευχαριστω ρε φιλε!!!
-
Παιδιά μια ερώτηση αν και εκτός θέματος. Πως μπορώ να κάνω απεγκατασταση το calculator για να περάσω άλλο από το μάρκετ? Όχι απλά να το απενεργοποιησω. Να βγει τελείως.
-
@sothatz αληθεια;εμενα μου κάνει εντύπωση γτ είχα περάσει την .18 με clean install και μετα απο δυο μέρες την .25 κανονικά απο επάνω μέσω twrp οπως παντα.τωρα πέρασα ξανά την .18 με clean install.να ξαναπεράσω απο τον updater την νέα;; Μα πρώτη φορά κόλλημα ειδικά με wifi.