Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 171.
-
@GeoXiaomi κρατά λιγο καιρό ακομα να το πάρεις πιο λιγο χαχα.παντως γύρισα στην προηγούμενη.πρωτα φορά τοσο κόλλημα που να δημιουργεί θέματα μετα την πρώτη beta πάντως.
-
Εχει κανένας άλλος θέμα με τα δεδομένα και το wifi στο hongmi? κολλάνε συνέχεια σε εμενα και πρέπει να τα κλείσω και να τα ανοίξω ξανά.και δεν πιάνει παντα. Γυρισα και στην 18 αλλα το ιδιο....χμμμμ....μαλλον θεμα μοντεμ?τι να πω..στο ταμπλετ εχω κανονικα.μονο στο κινητο ειναι το θεμα...καμια ιδεα?
-
Με την τελευτα ρομ πάντως έχω κάποια θέματα με το wifi.σερνεται λιγο στο κινητό μου ενώ στο ταμπλετ πχ ολα οκ.και πρόβλημα οταν παω να περάσω φωτός απο το Dropbox στην συσκευή.πηγα να περάσω στην προηγούμενη αλλα μολις την πέρασα και έκανε επανεκκίνηση διαφορά προγράμματα κρασαρανε κατα την εκκίνηση.καμια ιδέα;; hongmi. Α και έχω την απλή οχι την
-
Καλησπέρα!υπαρχει περίπτωση να έχουμε απόψε ρομ και για το hongmi? Sent from my iPad using Tapatalk
-
Χίλια ευχαριστώ τώρα μπαίνει κανονικά. Δεν μπορώ να περάσω την τελευταία αναβάθμιση από τον updater αλλά οκ. Αν κατεβάσω τι αρχείο από εδώ και την περάσω από recovery είναι το ίδιο ε? Ευχαριστώ πολύ!
-
Τελικά την πέρασα ξανά. Την προηγούμενη βέβαια αλλά και πάλι το ίδιο με το mi account. Ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει? Η έστω που μπορώ να βρω το apk να το ξανά περάσω..
-
Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση. Επειδή είχα κάποια θέματα με την 6 αποφάσισα να κάνω factory reset από το recovery. Μετά όταν πήγα να φλασαρω την ρομ δεν την έδειχνε μεσα(πρώτη φορά αυτο). Οπότε έκανα απλά επανεκκίνηση. Αλλά τώρα μου κρασαρει το mi account. Τι μπορώ να κάνω?
-
Ακόμα ένα update χωρίς λόγο σύμφωνα με το en.miui.com..κατα την γνώμη μου πάντα.
-
Αντε και για το hongmi μας!! :D:D:D
-
ενταξει μιλαμε η 5.5.1 δεν την παλευει και πολυ.αρκετα crash στο cleaner και ακομα ενα και εκτος απο αυτο δεν μπορω να το συνδεσω με το πισι για κανενα λογο.ας ελπισουμε να τα εχουν λυσει ολα αυτα στην επομενη.αλλιως γυρναμε στην αλλη μεχρι να γινουν.υπομονη μερικες μερες...
-
Το μόνο πρόβλημα που έχω δει μέχρι στιγμής με την νέα ρομ είναι όταν πάω στο security - cleaner κρασαρει. Σε όλα τα άλλα που έχω δει μέχρι στιγμής από χτες δουλεύει κανονικά.!!
-
Καλησπέρα μια ερώτηση. Στο updater της miui μου βγάζει νέα ρομ αλλά μόνο 86.38mb. Την περνάω κανονικά η από εδώ καλύτερα να την κατεβάσω? Γτ κάτω μου τα έχει στα κινέζικα.
-
@Cr3ativ7 ναι ναι κανονικά στο ταμπ που πρέπει ψάχνω. Όταν γίνει επανεκκίνηση τότε εμφανίζεται κανονικά. @Kalmichalis λογικά εκεί που επιλέγεις το θέμα όμως είναι ότι δεν φαίνεται στην συλλογή. Θα δούμε στις επόμενες ρομ..
-
Καλημέρα σε όλους. Το μόνο πρόβλημα που έχω παρατηρήσει στην νέα αλλά και στην προηγούμενη ρομ είναι ότι όταν αποθηκευω φώτο από Dropbox ή άλλο app δεν μου εμφανίζεται μετά στο gallery. Μετά από επανεκκίνηση φαίνεται μόνο η μετά από ώρες.
-
Παιδιά πως μπορώ να κάνω το GPS να κλειδώνει πιο γρήγορα στο hongmi? Με το GPS status and toolbox ή υπάρχει και άλλος τρόπος? Ευχαριστώ!
-
Ξέρετε αν την Κυριακή θα έχουμε νέα ρομ για τι hongmi μας? Ευχαριστώ!!
-
@martzcadespell μακάρι να ήξερα. Και έτυχε να το δω γτ μετά την νέα ρομ μου είχε δύο φακέλους viber και μετά μέσα από τον Explorer είδα ότι ο ένας ήταν στην sd και ο άλλος στην συσκευή. Πραγματικά άγνωστο εγώ δεν είχα κάνει τπτ χαχα.
-
Χρόνια πολλά σε όλους!! Παιδιά μια ερώτηση. Με την νέα v6 για hongmi ότι και αν έρθει στο κινητό από φώτο κλπ πχ στο viber τις αποθηκεύει στο κινητό και όχι στην sd. Ενώ με την 5 δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα. Υπάρχει τρόπος να τις αποθηκεύει αμέσως στην sd? Πάντως από το viber στις ρυθμίσεις δεν βρήκα τέτοια επιλογή.
-
Μετά από μερικές μέρες χρήσης η v6 για hongmi πετάει πραγματικά. Καταπληκτική και δεν έχω βρει κανένα πρόβλημα με μνήμη κλπ. Μπράβο παιδιά!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Είναι έτοιμη για λήψη η νέα GTV-5.4.3 ROM (V6 Developer) για το Hongmi/RedRice 1 WCDMA....- Hongmi - RedRice 1 (WCDMA) => xiaomi-miui-hellas-4.4.2_HM2013023_GTV-5.4.3.zip (V6 Developer - Root - TWRP Recovery) ----Changelog της τρέχουσας έκδοσης.---- „<b><span style="font-size: 12pt">Hongmi - RedRice 1 (WCDMA)</span></b>“- Πρώτη επίσημη Developer MIUI V6 Rom (Kit Kat) - Ενημέρωση με την τελευταία ελληνική μετάφραση - Ενσωμάτωση των αλλαγών των νέας 5.4.3 MIUI R…