Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.
-
Επέστρεψε σε PhilZ Είναι ο,τι να'ναι το κινητό μου Τώρα έκανα όλες τις επιλογές wipe και ξεκινάω την εγκατάσταση πόση ώρα περίπου χρειάζεται να ανοίξει το κινητό με την MIUI ROM? Και συγνώμη για το υπερβολικό πρήξιμο xD
-
Φιουυυυυυ...λοιπόν έκανα restore και όλα οκ! ...Τώρα τι να κάνω? να επανεγκαταστήσω PhilZ kernel και να ξαναδοκιμάσω από την αρχή?
-
Πρόβλημα! Το εγκατέστησα μια χαρά όμως δεν άνοιγε ! :Ο Μετά μπήκα στο recovery και μου έδειξε Siyah kernel...τώρα δεν ανοίγει...να κάνω restore?
-
Λοιπόν...έχω ξεκινήσει και έχω ήδη τελειώσει με τον kernel όμως πάω να κάνω backup και μου λέει πως έχω low free space...τι μπορώ να διαγράψω για να συνεχίσω με την διαδικασία?
-
Οκ ωραία Χρειάζομαι και το Flash Tool που έχει στην rom?
-
Τελικά η κάρτα μνήμης δουλεύει ...απλά ήθελα να ρωτήσω...(ως συνήθως :P) με τον ίδιο τρόπο μπορώ να φλασσάρω την έκδοση 3.8.9 και τα Gapps?
-
Η κάρτα μου είναι χαλασμένη τώρα θα προσπαθήσω να χρησιμοποιήσω μία άλλη αλλιώς θα δοκιμάσω με το internal storage
-
Ερωτηση
ΜήνυμαΚατ'αρχήν θέλω να ευχαριστήσω των αγαπητό Admin που ανέβασε αυτόν τον οδηγό, επίσης θέλω να ρωτήσω αν είναι δυνατή η εγκατάσταση χωρίς τη χρήση κάρτας Micro-SD. Περιμένω απάντηση Ευχαριστώ πολύ.
-
Βοηθεια
ΜήνυμαΕυχαριστώ για όλες τις πληροφορίες και πάνω από όλα ζητώ συγνώμη που έγραφα Greeklish...μόλις πάρω το PC μου θα κάνω ότι ακριβώς μου είπες και θα σας στείλω τα αποτελέσματα Και πάλι ευχαριστώ πολύ!
-
Βοηθεια
Μήνυμαxilia euxaristw gia ola me to pou parw to pc mou kanw ta parapanw kai ola etoima ithela na rwtisw...kseroume an i mpataria krataei polu? to play store erxete paketo me tin rom? afta ithela na rwtisw aaa....ola ta themata einai free?
-
Βοηθεια
Μήνυμαpaidia sas euxaristw apoluta xeromai polu pou me voithate se afto admin perimenw pos kai pos afto to tutorial reignman exw to samsung galaxy s2 gt-i9100 kai exw JB 4.1.2 molis parw afto to step-by-step tutorial tha eimai comple se kana 2imero tha exw k to pc m kai tha to kanw kai pali sas euxaristw...anamenw perissoteres plirofories :))
-
Βοηθεια
Μήνυμαto thema einai oti egw eimai teleios asxetos dn kserw se poia selida na mpw kai pos na to kanw ti na katevasw kai pos na ta perasw sto kinito
-
Βοηθεια
Μήνυμαpalio kalo GT-I9100 dn exw kanei tpt akomi sto kinito mou thelw analutikes odigies apo kapoion empeiro gia na sunexisw epidi fovame mn kanw kamia vlakeia mipws mporeis na me kathodigiseis?
-
Βοηθεια
ΜήνυμαΓΕΙΑ ΣΑΣ...ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΦΛΑΣΑΡΕΙ ΤΟ MIUI ΣΤΟ GALAXY S2 ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΙΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΜΕ PM ΕΙΤΕ ΣΤΟ SKYPE mikros.prigkipas.99 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ