Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-2 από 2.
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
kps - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από kps: “Και μια πιο αισιόδοξη ερώτηση, υπάρχει τρόπος να ξανα λειτουργήσει το τηλέφωνο ως τότε; ” Μπορείς να μπεις σεedl Mode μέσα από fastboot και να συνεχίσεις τον οδηγό της πρώτης σελίδας/ ” Φίλε μου ευχαριστώ θερμά για την βοήθεια, τα κατάφερα. Θέλω να αναφέρω εδώ ότι αμέσως μόλις έτρεξα το edl.cmd, είδε τους drivers κανονικά (από Qualcomm Hs USB Qdloader 900E σε 9008) στην Com 6. (!!!). Δεν τα είχα καταφέρει μέχρι τότε με κανέναν άλλον τρόπο. Ακολούθησε …
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
kps - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤα σέβη μου σε όλους τους φίλους εδώ. Μια ερώτηση για ένα μάλλον σοβαρό πρόβλημα σε ένα Radmi Note 3 Pro που δοκίμασα να βάλω την Ελληνική Rom μέσω twrp χωρίς πρώτα να ξεκλειδώσω τον bootloader. Έγινε όλη η διαδικασία κανονικά (;) αλλά τώρα μόλις αρχίσει να μπουτάρει κλείνει σχεδόν αμέσως. Μπαίνει μόνο σε fastboot αν πατήσω το κάτω volume και το κουμπί ανοίγματος και πουθενά αλλού. Με κάθε τρόπο που προσπάθησα να βάλω ξανά την Κινέζικη Rom, μου βγάζει διάφορα errors κι άλλες φορές μηνύματα πως ε…