Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 44.

• ρε παιδια....η διαρκεια της μπαταριας μου επεσε σχεδον στο μισο με το που εβαλα miui9 στο ΚΕΝΖΟ μου. Εχω βαλει την 7.10.26 Beta. Απο εκει που εβγαζα μια μερα σκληρης χρησης και εφτανε στο 20-30% πριν παω για υπνο, τωρα μενει απο μπαταρια κανα 3ωρο πριν. Εχω παραγγειλει νεα μπαταρια η οποια ακομα δεν εχει ερθει, ωστοσο μου κανει εντυπωση που η μπαταρια "παιθανε" ταυτοχρονα με την αλλαγη της ρομ. Εχει παρατηρησει κανενας αλλος drain στη διαρκεια της μπαταριας? Απο εκει που εβγαζα μια μερα σκληρης …

• με edl και σωστη fastboot rom θα επρπεπε να κανει boot. Το δικο μου που ειχε κολλησει μετα απο edl/rom στο logo και δεν προχωραγε, ξεκολλησε οταν εμεινε απο μπαταρια. Δεν ξερω γιατι, αλλα με τελειωμενη παταρια, εκανε καποιο "soft reset" που δεν μου το εκανε με το power button. Μηπως να φροντισεις να σβησει το τηλεφωνο απο μπαταρια? Για την ακριβεια θα σου προτεινα, να βαλεις μια fastboot official rom μεσω edl. Να περιμενεις να κλεισει απο μπαταρια το τηλεφωνο, να το ξαναφορτισεις και να το ανοιξ…

• Snapdragon 650 vs Snapdragon 625

kkmspm - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Εχω ένα redmi note 3 pro (650) και ένα MI A1 (625) Παρόλο που το Α1 δεν λαγκαρει και η περιήγηση μέσα στα μενού του γίνεται ευχαριστα, όταν του ζητήσεις κάτι βαρύ τότε φαίνεται η διαφορά με τον 650 ο οποίος είναι αισθητά πιο γρήγορος. Ενδεικτικά ο 625 βγάζει σχεδον 45.000 antutu ενώ ο 650 πάνω από 75.000. Στο θέμα μπαταρίας ο 650 κρατάει λίγο παραπάνω αλλά το redmi note 3 pro έχει 4000mA μπαταρια ενώ το A1 έχει 3000mA οπότε θεωρώ ότι οι επεξεργαστες, σε καθημερινή χρήση έχουν την ίδια κατανάλωση…

• Το τηλεφωνο φορτησε και παρολο που η global ρομ φαινεται να δουλευει καλα, εγω εμεινα προσηλωμενος στο σκοπο μου :p να περασω την ελληνικη V9 arΩma. Συνεχισα λοιπον την προσπαθεια να ξεκλειδωσω τον επανακλειδωμενο bootloader αλλα ματαια... Χαρη τον @derveni ομως εχω παλι ελληνικη rom στο τηλεφωνο!!! Πραγματικα δεν εχω λογια! Μπηκε με team viewer στο pc μου και τσεκαρε για το αν ολα εγιναν σωστα, βρισκοντας τελικα και ποιος ηταν ο λογος που δεν εκανε unlock η συσκευη. Επισης με την δικη του καθοδ…

• Mi A1

kkmspm - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Λογικα η ρομ του mi 5x θα κανει μιας και μιλαμε για την ιδια συσκευη. Αν δε κανω λαθος ειναι ακριβως ιδιο hardware. Παρελαβα χθες το MI a1 και δεν μπορω να πω οτι ειμαι ενθουσιασμενος. Ειναι εντελως αδειο απο εφαρμογες και εργαλεια. Αν και δουλευει πολυ σβελτα χωρις lag η καθυστερησεις Loading, προσωπικα προτιμω μακραν το MIUI. Βεβαια το τηλεφωνο αγοραστηκε για τη μανα μου η οποια θα βρει το android one ισως πιο βολικο οποτε ολα καλα. Αν το κραταγα εγω παντως θα εψαχνα τροπο να βαλω τη ρομ του M…

• Αν και δείχνει σωστός ο driver και η συσκευή αναγνωρίζεται κανονικά σαν fastboot device στο dos, το μεσημέρι που θα πάω σπίτι θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω. =============== Νοε 3rd 2017, 6:45pm =============== Δεν ειμαι σιγουρος για το τι ακριβως συνεβει, αλλα το τηλ σημερα ανοιξε! Για την ακριβεια, ετρεξα το batch του @George Kaggelaris για τον φοβο των ιουδαιων που λενε, μιας και ο driver μου, φαινοταν σωστος. Ανοιγω το τηλ για να συνεχισω τη διαδικασια του Γιωργου, αλλα το τηλεφωνο φορτωσε κ…

• Εισαι ευγενικό παιδί.......ΠΟΛΥ μαντάρα τα έχω κάνει. Όχι λίγο :p Γενικά στις 2 τελευταίες σελίδες έχω γράψει όλα τα βήματα που έχω κανει, με τη σειρά που τα έκανα. Εν τάχει. Είχα ελληνική miui xtrv v8 και προσπάθησα να βάλω την v9 aroma μέσω twrp. Με την ολοκλήρωση μαύρισε η οθόνη (είχε backlight) αλλά δεν προχωραγε σε boot. Έκανα επανεκκίνηση της συσκευής και μένει σε loop. Δοναται, εμφανίζει για λίγο το mi logo και μετά ξανά σβήνει και ξαναδοναται. Επόμενη κινηση, είσοδος σε fastboot και φλασ…

• Μα το τελευταίο δεν αναγνωρίζει τη συσκευή όπως έγραψα πιο πάνω... Πώς θα ενεργοποιήσω το debuging mode? Μόνο fastboot μπαίνει η συσκευή. Δοκίμασα επίσης να βάλω τη συσκευή σε edl. Το mi flash είδε το τηλέφωνό σαν com30. Έκανα φλασαρισμα αλλά πάλι δεν κάνει boot. Τώρα μενει σε logo mi και κάτω φορτώνει μια μπάρα android αλλά δεν προχωράει.... Δοκίμασα και την ελληνική aroma αλλά και μια global που κατέβασα και κάνουν το ίδιο....

• εχω δοκιμασει και το MiFlash unlock v1.1 με το οποιο ειχα κανει το unlock της συσκευης την πρωτη φορα. αυτο σε αντιθεση με την τελευταια εκδοση της εφαρμογης, λεει οτι βλεπει συνδεδεμενο mi phone. Παταω το unlock και αρχιζει να μετραει. Στο 50% του verifying device σταματα και βγαζει error "couldn't verify device. please upgrade your tool." μου εχει σπασει τα νευρα.....

• μονο σε fastboot με βαζει και τη συσκευει την βλεπει το pc κανονικα και o driver φαινεται να δουλυει σωστα μιας και σε command line μου εμφανιζει την fastboot device

• Πηγα να περασω την τελευταια arΩma (και απο MIUI8 ελληνικη να παω σε MIUI 9). Εκανα wipe τα davlick cash/cash και εκανα εγκατασταση μεσα απο το TWRP την V9 7.10.26. Τελειωσε και στην επανεκινηση εμεινε με μαυρη οθονη. Το εκλεισα και απο τοτε κανει loop. Βγαζει το mi logo, δονειται και ξανασβηνει. Προσπαθω λοιπον τωρα να περασω την ιδια rom μεσω του MiFlash και μου βγαζει αυτο το error. Προσπαθω τωρα να ξεκλειδωσω (ξανα) τον bootloader αλλα δεν.... Μου βγαζει μνμ οτι δεν εχω συνδεσει το τηλεφωνο,…

• Μανταρα και φυσικα παντα την πιο λαθος ωρα Προσπαθησα να περασω τη νεα aroma ρομ στο Kenzo μου με twrp αλλα μπρικαρε. Κανει συνεχεια restart και δεν κανει boot ουτε στο twrp. Μπαινω στο fastboot αλλα το miflash μου βγαζει το εξης error : "Ακαθοριστο σφαλμα(0x80004005: FAILED (remote: Critical partition flashing is not allowed) καμια ιδεα????

• Σιγουρα ειναι λιγο νωρις, αλλα στο ιντερνετ πολλοι το εχουν δει/δοκιμασει. Με προβληματιζει το οτι 0 snapdragon 625 του Α1 βγαζει χαμηλοτερες βαθμολογιες σε καθε bench σε σχεση με τον 650 του note 3 pro. Ακομα και στα γραφικα, ο andreno 506 απο το ονομα φαινεται μικροτερος του 510 που φοραει το pro. εδω εχει και ενα συγριτικο αναμεσα στα 2 chipsets youtube.com/watch?v=qqQXzJv3hMY

• ειμαι ενας πανευτυχης κατοχος ενος redmi note 3 pro, αλλα χρειαζομαι μια ακομα συσκευη για να την χορηγησω στην οικογενεια :p Σκεφτομαι να παρω το A1 αλλα δεν ξερω αν θα ειναι καλυτερο απο το Note3 pro. Μηπως να κανω χορηγια το A1? Σε επιδοσεις θα ειναι το νεο πιο γρηγορο αραγε? Μου τα χαλαει και η μπαταρια, αν και μενει να δουμε πως την τρωει πρωτα. Τελος, τοσα χρονια, πειραζα roms, εψαχνα για apps και γενικα ασχολιομουν μονιμα με τη συσκευη. Το redmi Note 3 Pro ειναι το πρωτο τηλεφωνο που που …

• κανενας??? δεν εχει παρατηρησει κανενας το προβλημα?

• Μιλαω για αυτο το προβλημα: How to Bypass the SD Card Restrictions in Android 4.4 KitKat on Your Galaxy S4 « Samsung GS4 το οποιο εμφανιζεται στο kitkat και στο lolipop. εφορμογες που δεν ηταν προεγκατεστημενες στο τηλεφωνο, δεν εχουν δικαιωμα να γραψουν στην SD. Πχ εχω τον dolphin browser και δεν μπορω να κανω save στην sd τα αρχεια που κανω download. Εχω το virtual recorder (προγραμματακι ηχογραφησης) και δεν μπορω να κανω save στην sd. Ακομα και με τον es explorer οταν παω να σβησω ενα αρχειο…

• Δεν μπορω να γραψω αρχεια στην SD καρτα. Ουτε φωτογραφιες ουτε αρχεια κατεβασμενα απο το internet. Απο οτι ειδα αυτο ειναι ενα προβλημα στις εκδοσεις android απο 5 και μετα. Υπαρχει καποιος τροπος να το παρακαμψουμε? εχω την multilanguage rom και φυσικα δεν ειναι root.

• Root Note 3 Pro

kkmspm - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Δες εδω: Root Redmi Note 3 PRO

• Root Redmi Note 3 PRO [SOLVED]

kkmspm - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Μολις ειδα αυτο το ποστ στο αγγλικο forum και μπορω να πω πως χαρηκα μιας και περιμενω να μου ερθει το PRO. Ξεκλειδωτος λοιπον ο bootloader και οδηγος για root. Μενει να δουμε και Rom τωρα. Hi everyone. Today I want to share you. How to root new device Redmi Note 3 pro. Unlock bootloader not needed. 1. Enable Developer Functions: Go to Settings, About phone, 7 click on Miui version to enable Developer options. 2. Enable USB debugging: Go to Settings, Additional settings, Developer options, then …