Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 43.
-
Παράθεση από NasDriver: “Καλημέρα, είχαμε κάποια εξέλιξη ? ” Καλημέρα. Καμία εξέλιξη το άφησα αρκετή ώρα αλλά τπτ μόνο μια δόνηση και συνεχίζει να είναι στο ΜΙ Μόλις πέρασα και το twrp και μπαίνει κανονικά στο twrp αλλά δεν μπαίνει στο σύστημα κατεβαζω την V11.0.2.0.NCFMIXM σε recovery να δω διαφορά
-
Παράθεση από sermike75: “Καλημέρα. Για το πρόβλημα του WiFi δοκίμασε και αυτή τη λύση: FIX FOR MAC 02:00:00:00:00(WiFi and hotspot … | Motorola Moto E Στο δικό μου 4Χ δούλεψε. ” Θα το δοκιμάσω αν το ξεbrickαρο Ευχαριστώ πάντως Το έχω με ανοιχτό καπάκι για να μπορώ να μπω edl Μπήκα σε edl και πέρασα αυτές mido_global_images_V10.2.3.0.NCFMIXM_20190128.0000.00_7.0_global mido_global_images_V11.0.2.0.NCFMIXM_20191107.0000.00_7.0_global αλλά δεν ξεκινάει κολλάει στο ΜΙ και κάτω γράφει unlocked μπαίνε…
-
Παράθεση από makis1024: “Το mac address είναι λάθος , δοκίμασε edl μέσω εντολών , εάν εξακολουθείς να μην μπορείς να φλασάρεις , κάνεις Testpoint unbrick με αποσυνδεμένο βύσμα μπαταρίας. Τελευταία λύση εάν όλα αποτύχουν... [GUIDE] How to change MAC Address (mido/nike… | Xiaomi Redmi Note 4 ” Καλημέρα Για edl μέσω εντολών έκανε επανεκκίνηση. Έβγαλα το καπάκι έκανα tespoint μπήκα edl φλασαρα την miui 11 άλλα πάλι τα ίδια wifi καθόλου. μου έμεινε να δοκιμάσω τον οδηγό που παραθέτεις. Ευχαριστώ για …
-
Παράθεση από makis1024: “Το mac address είναι λάθος , δοκίμασε edl μέσω εντολών , εάν εξακολουθείς να μην μπορείς να φλασάρεις , κάνεις Testpoint unbrick με αποσυνδεμένο βύσμα μπαταρίας. Τελευταία λύση εάν όλα αποτύχουν... [GUIDE] How to change MAC Address (mido/nike… | Xiaomi Redmi Note 4 ” όταν λες μέσω εντολών με αυτές? adb devices adb reboot edl
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από macgyver: “Τώρα είμαι με την miui 11 χωρίς wifi ” ΟΚ...ξεκάθαρο πλέον...βάλε μια φώτο από το σχετικά με το τηλέφωνο, τωρινή όμως ” αυτό δεν εννοείς? πατάω να ανοίξει το wifi ανοίγει και κλείνει μόνο του έβγαλα και την mac adres δεν μου φαίνεται σωστή Παράθεση από makis1024: “Πρέπει οπωσδήποτε να το φλασάρεις σε edl mode , αφού μπόρεσες μια φορά θα τα ξανακαταφέρεις. Σε fastboot mode μια που έχεις ξεκλείδωτο bootloader δεν θα καταφέρεις να φτιάξεις το θέμα με…
-
ας τα πάρω απο τη αρχή Μου έδωσαν ένα xiaomi redmi note 4x(mido) 4/64 Πήρε την official miui 11 και δεν ξανανοιξε Έβγαλα πίσω καπάκι μπήκα edl και πέρασα την official mido_global_images_V11.0.2.0.NCFMIXM_20191107.0000.00_7.0_global? Έκανα unlock bootloader και πέρασα to twrp_mido_3.3.1_09-07-2019_blue_ss?. Όλα καλά και λειτουργικά μέχρι εδώ.?? Πέρασα την xtrv 9.5.11.0 το άνοιξα και δεν μου δουλεύει το wifi για κλήσεις 3G+4G όλα καλά. έκανα restart 2-3 φόρες τπτ. Μετά το έβαλα σε fastboot το γύρι…
-
Παράθεση από geoanto555: “Σε fastboot φλασαρεις; Γύρνα σε edl με εντολή fastboot oem edl κ κάνε το φλας ” Ναι αλλά ξανάμπήκαε τώρα σε fastboot με τα κουμπιά και μετά έδωσα την εντολή Και μου έριξε άκυρο failed (status read failed (too many links)) Μέσα στην διαχείριση συσκευών όμως αναγνωρίζεται σαν QDLoader 9008
-
Παράθεση από makis1024: “Έτσι και αλλιώς θα περάσεις την xtrv , οπότε δεν παίζει και σημαντικό ρόλο , wipe => format data =>yes (όχι wipe data), reboot recovery , περνάς την xtrv ξανά στον εσωτερικό χώρο του κινητού , όπως είσαι σε περιβάλλον twrp από υπολογιστή , install xtrv , τέλος. ” τελικά αγόρασαα otg flashακι και έβαλα την τελευταία xtrv αλλά δεν μου ανοίγει το WiFi. Flashαρα την τελευταία miui stock αλλά και πάλι τπτ το wifi. Μέχρι και πριν να βάλω την xtrv δούλευε το wifi. Δεν πείραξα τ…
-
Παράθεση από makis1024: “Ωραία βάλε την τελευταία miui10 global stable ή xtrv stable , γιατί αυτοί που έβαλαν miui11 σε Mido παραπονιούνται για battery drain. ” Εδώ και είμαι πάλι. Έβαλα το twrp 3.3.1-09-07-19 by geanto555.. Μπαίνω στο TWRP και ενώ έχω βάλει την ΡΟΜ στον χώρο του κινητού δεν μπορώ να την βρω πουθενά σε κανέναν φάκελο. Καμιά ιδέα τι πάει στραβά?