Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-43 από 43.

• Παράθεση από makis1024: “@macgyver είχες κλειδωμένο bootloader έτσι και αλλιώς γι'αυτό πήγες με edl mode σε official rom , εάν είχες ξεκλείδωτο θα πήγαινες με fastboot mode σε official δεν θα άνοιγες πλάτη για edl. Τώρα άποψη μου είναι ξεκλείδωμα Bootloader με τον οδηγό που σου παρέθεσε ο @amavroudis και μην στήσεις το κινητό ακόμα γιατί στο ξεκλείδωμα θα γίνει έτσι και αλλιώς αυτόματα factory reset, θα σου βγάλει όμως κάποιες ώρες αναμονής το mi unlock tool. ” Καλημέρα. Πολύ με έχει κουράσει. Σ…

• Καλησπέρα Μπήκα σε edl και πέρασα αυτήν mido_global_images_V11.0.2.0.NCFMIXM_20191107.0000.00_7.0_global ΑΛΛΑ σας πρωτάρης δεν διάβασα τον οδηγό προσεχτικά και δεν γύρισα το clean all σε clean all and lock. 1όν Το κινητό άνοιξε θα έχει θέμα? 2όν Να το αφήσω με κλειδωμένο bootloader και αυτην την ΡΟΜ? (Θα το κρατήσω για την κόρη) Ευχαριστώ

• Καλησπέρα. Χθες μου έδωσαν ένα Xiaomi Redmi Note 4 4/64 global version sd625. Πιστεύω είμαι στο σωστό φόρουμ. Το κινητό είναι αγορασμένο από το eShop το 2017. Έπαιρνε αναβαθμίσεις κανονικά μέχρι τον Νοέμβριο. Πήρε την τελευταία αναβάθμιση και δεν ξανάνοιξε κόλλησε στο logo MI. Μπόρεσα να μπω στο official recovery και σε fastboot. Μάλλον έχει κλειδωμένο bootloader. Διάβασα ότι δεν γίνεται σε fastboot να αλλάξω ρομ εφόσων είχα δοκιμάσει όμως με το miflash tool. Έχω πάρει άδεια να βγάλω το καπάκι γ…