Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 32.
-
Παράθεση από Swthrhs Mpakogiwrgos: “θα ηθελα να ρωτησω απο ποια xiaomi κινητα ταιριαζουν τα πλαινα πληκτρα του xiaomi mi max? γτ μου χαλασαν κ θελω να τα αλλαξω αλλα δεν βρισκω εδω ελλαδα οποιος γνωριζει ας μου πει ευχαριστω πολυ ” Εχει στο κεντρο, ομονοια. Και ειναι και φτηνα, 7 ευρω συν κανα 10 ευρω το πολυ να στο αλλαξει τεχνικος αν δε ξερεις εσυ.Καλοδιοταινια ειναι λογικα.
-
Τα σκρουτζομαγαζα που λένε δυο χρονια εγγύηση,τον πρώτο χρόνο το στέλνουν κινα και τον δεύτερο έχουν δικό τους τεχνικό που αναλαμβάνει.Τα ανταλλακτικά τον δεύτερο χρόνο τα χρεώνονται αυτοί (αν είναι κάτι απλό) αν όμως είναι κάποιο ακριβό ανταλλακτικό φοβάμαι μήπως καταλογίζουν την ευθύνη στον κάτοχο του κινητού για ευνόητους λόγους και έτσι στο βγάζουν εκτός εγγύησης.Επισης σε κάποια που είναι επαρχία ρώτα για τα έξοδα αποστολής και παραλαβής ποιος τα πληρώνει.
-
Και κάτι ακόμα.Ειχα άλλο ένα mi max το οποίο ήταν παραγωγής μαρτιο του 17,με αγγλικά έξω από το κουτί και κανονικό φορτιστη.Αυτο τώρα είναι παραγωγης ιουλιος του 16,κινεζικα απ'εξω και ο φορτιστής με ανταπτορα.Υπαρχει περίπτωση να είναι χειρότερη συσκευή σε ποιότητα πχ και αν ο ανταπτορας παίζει ρόλο(αρνητικό) στην φόρτιση και στην διάρκεια της μπαταρίας.
-
Σε ένα helium που έχω στα χέρια μου μου κάνει το εξής θέμα: το home button κυρίως αλλά και τα άλλα δύο κουμπιά,δεν ανταποκρίνονται πάντα,οπως επίσης και ή αφη του γενικά στην οθόνη δεν είναι τόσο καλή.Σερνεις προς τα κάτω και πάει δεξια πχ.Το τζαμακι του δεν είναι καλο ή μπορεί να φταίει κάτι άλλο? Παρατήρηση:το κάνει όταν το παταω με τον δείκτη.
-
Πηρα τηλ. το ενα κλειστο και τα αλλα δυο δεν το εχουν ουτε θα το φερουν απο οτι καταλαβα.Θα κοιταξω να φερω μερικα καποια στιγμη με καμια θηκη κτλ.
-
Τιποτα...Και το δινουν τζαμπα εξω αλλα να φερεις μονο αυτο δε λεει.
-
Υπαρχει στην Αττικη σε κανενα μαγαζι συνεργαζομενο κατα προτιμηση?
-
Δεν το ξέρω αυτό πως γίνεται,πάντως έγινε σε διάστημα 10 λεπτών.Στο ένα σημείο πάνω από την καισαριανη αν ξέρεις υπάρχει γενικά ένα θεματακι με τις κεραίες,αλλά τώρα μου έκλεισε τη κληση.Μετα στην Ηλιουπολη το ίδιο χωρίς λόγο.Εκανα επανεκκίνηση θα δούμε.Μπορει και να ετυχε.