Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.
-
Σε mimax hydrogen παρατήρησα ασθενές σήμα κινητής.Περιφερειακο Υμηττού σε δύο σημεία έχασε το σήμα ενω μίλαγα, παλιότερα το κράταγε.
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από am30092003: “όταν μπω πχ με wifi θα πρέπει να μου έρθει ειδοποίηση αμεσως ” Αυτό ακριβώς, αρκεί να έχεις δώσει και τα κατάλληλα δικαιώματα για να γίνεται αυτό. ” Λοιπον,από τον οδηγό που μου εδωσες,δεν ήξερα μόνο το 8 για το κλείδωμα των εφαρμογών.Ισως αυτό να φταίει γιατί καθαρίζω συνέχεια τις ανοιχτές εφαρμογές με το Ξ και ύστερα Χ.Νόμιζα ότι αφού την έχω στο autostart θα ξεκινήσει ξανά μονη της.
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από am30092003: “Καλησπερα,σε mimax hydrogen οι ειδοποιήσεις του viber έρχονται μόνο όταν ανοίξω την εφαρμογη αν και την έχω σε autostart στα δικαιώματα.Καμια ιδέα? ” Δες αυτό ---> Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8 ” Μηπως κάτι δεν έχω καταλάβει εγώ σωστά.Αν είμαι οφλαιν και μου στείλουν στο viber ένα μήνυμα,όταν μπω πχ με wifi θα πρέπει να μου έρθει ειδοποίηση αμεσως ή πρέπει να ανοίξω την εφαρμογη για να το δω?
-
Καλησπερα,σε mimax hydrogen οι ειδοποιήσεις του viber έρχονται μόνο όταν ανοίξω την εφαρμογη αν και την έχω σε autostart στα δικαιώματα.Καμια ιδέα?
-
Ευχαριστω για τη βοήθεια παιδια!!Ο bootloader θα κλειδώσει αν βάλω την global stable?
-
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) Αν ακολουθήσω αυτόν τον οδηγο θα χρειαστώ πάλι factory reset?
-
Να ρωτήσω και εγώ κάτι.Εχω την xtrv 7.3.30 beta .Αν θέλω να βάλω την stable μπορώ να το κάνω με τον εύκολο τρόπο που κάνω τώρα τις αναβαθμίσεις?Sorry αν έχει ειπωθεί πολλές φορές αλλά μπερδεύομαι ακόμα.Για mimax hydrogen,αν είναι εύκολο ένα λινκ τον τρόπο.Thanks.
-
Εγω το χα φτιαξει με το soundabout από το store.Τωρα για κάποιο λόγο συνεχίζει και χρησιμοποιεί το mic της συσκευής ακόμα και αν έχεις πανω hf,η εφαρμογή θα δεσμεύσει το mic των handsfree και θα είναι ok.Να τη βάλει μόνο να ξεκινά αυτόματα στις ρυθμισεις/δικαιώματα.
-
Ευχαριστώ πολύ για την απαντηση.Έχει χαρτάκι,θα σου γράψω το απόγευμα τον αριθμό.Δεν το έχω μαζί μου.Απο έξω είναι αγορασμένο.Εβαλα google account,παρέλειψα όμως το mi ,δεν ήξερα τι είναι ακριβώς.Φαντασου ότι το κράτησα 10 λεπτά,έβαλα viber και here maps,και στο reboot μου δείχνει 2 δευτερόλεπτα την αρχική μου οθόνη και αμέσως ζητάει κωδικό.Το αποτύπωμα δε το αναγνωρίζει ούτε τον κωδικό ενώ είναι σωστός.Στο hard reset με βγάζει σε οθόνη που δείχνει το κινητό και το καλώδιο φόρτισης και καλά να τ…