Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 43.
-
μπραβο παιδιά συνεχίστε την εξαιρετική δουλειά.και με σκέτα αγγλοκινεζικα εγώ την δέχομαι χεχςχςχς!!!!
-
μετα από αρκετές μέρες με την εν λόγο ρομ σε mi note 3 μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλή αλλά έχει πέσει λιιιιιγο η αυτονομία δλδ από τις 9.5ωρες έχει παει στις 8.5ωρες.
-
λοιπον έχουμε και λέμε.η μπαταρία κατά την διάρκεια της βραδιας έχασε 2% αλλά είχα wifi ανοιχτό.με 30% κατανάλωση έχω 2ωρες και 35λεπτα με κάνα 30λεπτο με παιχνίδι και κλασικά Viber,messenger,Facebook και γενικά αρκετή χρήση του κινητουμ κάποιο random reboot δεν ειχα(όπως και στις προηγούμενες δλδ).
-
σε mi note 3 όλα καλά μέχρις στιγμής δουλεύει επιτέλους και το face unlock!!!!για μπαταρία και τα σχετικά από αύριο!!!πολύ καλή δουλειά
-
το face unlock κρασαρει σε mi note 3 με magisk εγκαταστημένο(δεν ξέρω άμα παίζει ρόλο) όταν πάω να περάσω το πρόσωπο μου!!γνωρίζει κανείς τπτ;
-
η μπαταρία με αυτή την ρομ απλά είναι σε άλλο επίπεδο για το mi note 3 έβγαλα με wifi,Facebook,messenger,MP3 και γενικά με πολύ χρήση 9ωρες και 46 λεπτα και με ένα υπόλοιπο 19% ακόμα.αλλα προβλήματα δεν έχω δει ακόμα!!!καλή δουλειά παιδιά πολύ καλή!
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από Stelios Stelaras: “Περάστηκε σε jason mi note 3 και έχω να πω τα εξής. Δεν υπάρχει καθόλου το face unlock. Το μενού της καμερας παραμένει στα αγγλικά. Η μπαταρία από χθες δείχνει να τα πηγαίνει πολύ καλά. Αυτά προς το παρών ” Παράθεση από Vasiliouv84: “περαστηκε σε mi note 3 η ARΩΜΑ και 1η θετικη εντύπωση είναι για την μπαταρία με 40% είχα 6.5ωρες sot πράγμα που ναι μεν με παραξενεψε αλλά δεν με χάλασε καθόλου,ένα μείον που το είχε και η άλλη ρομ είναι η απουσ…
-
περαστηκε σε mi note 3 η ARΩΜΑ και 1η θετικη εντύπωση είναι για την μπαταρία με 40% είχα 6.5ωρες sot πράγμα που ναι μεν με παραξενεψε αλλά δεν με χάλασε καθόλου,ένα μείον που το είχε και η άλλη ρομ είναι η απουσία face unlock που για κάποιον λόγο η Xiaomi το αφαιρεσε.λιγο το κακό όμως.οτι άλλο παράξενο δω θα σας ενημερώσω
-
το facial unlock κρασαρει σε mi note 3 παρακάτω είναι και το screenshot με το crash report για κοιτάξτε το
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
σε mi note 3 με το νέο update κρασαρει το face unlock.οταν πάω να στείλω report κρασαρει και αυτό και κάνει lock το κινητό!!!
-
@miltoskartalas χαχαχα θα σου έλεγα το ξέρω αλλά τεσπά(αστειεύομαι φυσικά).κάνε ένα update στην επόμενη και άμα την πάρει έχεις global αλλιώς έχεις ψευτοglobal.και εμένα αυτή είχε όταν ήρθε το κινητό αλλά update δεν έκανε γιατί ήταν μπασταρδεμενη global με China. αυτή εδώ τη χώρα εγώ τώρα.απογευμα μπαίνει η ελληνική που θα έχει τελειώσει η αντίστροφη μέτρηση για unlock
-
@miltoskartalas λανσαρίστηκε με αυτό αλλά ακόμα στην global δεν το έχουν.μαλλον έχει ο φίλος σου την ψευτοglobal(αν και περίεργο που πήρε update) ή έχει κάποια global developer από miui.eu (νομίζω κάπως έτσι λέγεται) που αυτή παίρνει κανονικά update[scallout][/scallout]
-
Παράθεση από miltoskartalas: “Παράθεση από Vasiliouv84: “σε αυτη την ρομ εχει το facial recognition οπως την china rom???μιλαω παντα για το mi note 3.περιμενω το ξεκλειδωμα εχω 19 ωρες γι αυτο δεν μπορω να την περασω ακομα ” Ακομη και η global stable το έχει, άρα δε νομίζω να μην το έχει κάποια developer Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” η global stable ΔΕΝ το έχει ακόμα.αμα είχες global stable μάλλον ήταν ψευτοglobal από το κινεζομαγαζο που πήρες το κινητό όπως εμένα
-
σε αυτη την ρομ εχει το facial recognition οπως την china rom???μιλαω παντα για το mi note 3.περιμενω το ξεκλειδωμα εχω 19 ωρες γι αυτο δεν μπορω να την περασω ακομα
-
καλημερα εχω μια ερωτηση!παρελαβα το mi note 3 χθες.εκανα κλασικα αιτηση για unlock για να περασω την ΑΡΩΜΑ αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αμα περασω supersu ή magisk θα μπορω να εχω εφαρμογες winbank κτλ χωρις να βγαζουν θεμα?ειχα ενα meizu πριν και επρεπε να κανω ολοκληρη πατεντα για να εχω και root και αυτου του ειδους τις εφαρμογες!!
-
και εμενα καθοδον για πατρα ειναι επιτελους
-
για να δουμε αν και δεν κραταω μεγαλο καλαθι because Greek elta χαχαχαχαχα
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από Vasiliouv84: “καλησπερα παιδια χρονια πολλα και καλη χρονια!!!εχω ενα δεμα κολλημενο εδω * Ημερομηνία & Ώρα * Περιοχή * Κατάσταση * 31/12/2017, 10:13:10 * Κ.Α.Τ. * ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) * 31/12/2017, 08:11:38 * ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) * ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ * 19/12/2017, 09:18:00 * ΟΛΛΑΝΔΙΑ * ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ τι στο καλο γινεται??γιατι τοσο καθυστερηση???εχω αρχισει και ανησυχω οτι το εχασαν καπου το δεμα!! ” Παράθεση…
-
Παράθεση από crossmo: “Έχω την εντύπωση πως αυτό συμβαίνει στα δέματα που μπήκαν 31/12! Έχω 2 δέματα με το ίδιο ακριβώς status με τα παραπάνω μέλη Mbv35wctrmEAAAAASUVORK5CYIIA και ακόμη 6 δέματα που μπήκαν αργότερα και έχουν ήδη κινηθεί προς την Μ.Δ της περιοχής μου ” χαχαχαχα θα τα εχουν πεταξει σε καμια γωνια και θα τα ξεχασαν τα δεματα μας!!!!η θα πηραν χαμπαρι τι γινεται με την ολλανδια και θα ειπαν ετσι ειστε σε ενα μηνα θα τα παρετε χαχαχαχα