Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.

• Redmi 3 pro vs Redmi 3s

Al3x - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Ωραία ευχαριστώ πολύ!

Μήνυμα

Επομένως το original rom είχα κάποιες ανασφάλειες για αυτό ευχαριστώ

Μήνυμα

Βασικά από το vickmall μπορείς να ζητήσεις να σου βάλουν Mutli-language ROM ή Original Rom(Chinese&English) ,να σου διαγράψουν τις κινέζικες εφαρμογές και να σου βάλουν το playstore οπότε νομίζω γλυτώνεις αρκετά βήματα αλλά αξίζει ή να τα βάλω μόνος μου;

Μήνυμα

Καλώς σας βρήκα Σας ευχαριστώ πολύ, κλίνω προς το 3 pro να σας πω την αλήθεια εφόσον δεν έχουν κάποια μεγάλη διαφορά. Δεν έχω και τόση υπομονή αυτή τη στιγμή το έχω κοιτάξει σε αρκετά site και δεν έχω ξετρελαθεί με κανένα. Έχω διαβάσει ορισμένους οδηγούς απο αυτούς και είναι εξαιρετικοί με βοήθησαν αρκετά να καταλάβω ορισμένα πράγματα και κινδύνους. Ευχαριστώ και πάλι

Μήνυμα

Καλησπέρα σας , είμαι ανάμεσα στο να αγοράσω είτε το redmi 3 pro, είτε το redmi 3s που βγήκε πριν λίγο. Οπότε έχω μερικές απορίες: 1. Γενικότερα από τα 2 ποιο θα συστήνατε; Αξίζει να πάω για το 3s ή να πάω προς το Redmi 3 Pro; 2. Tο 3s θα έχει περισσότερες ενημερώσεις android από το 3 pro; Η κλασσικά flashάροντας άλλη ROM θα έχω την τελευταία έκδοση; 3. Το 3s είναι καλύτερο απο το 3 pro στην cpu και gpu μόνο; Αλλιώς είναι μεγάλη η διαφορά μεταξύ τους; 4. Οι συσκευές Xiaomi έχουν κάποιο πρόβλημα …