Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 49.

• Ξεκλείδωσα! Τώρα κάνω αυτό ? Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3s(land)

• Παράθεση από geoanto555: “Περίμενε βρε... developer δεν έχεις; Αν ναι ξέχνα το βήμα ένα.. Ξεκίνα από το βήμα 2. ” ναι developer! Ok. Απευθείας στο βήμα 2 λοιπόν. thanks @Bodai!!

• Παράθεση από geoanto555: “Όχι... να ξεκλειδώσεις... ” Έκανα αυτό το βήμα: 1. Κατεβάστε την Developer ROM της Κίνας, βάλτε την στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας. Πηγαίνετε στην εφαρμογή Updater (Αναβάθμιση) της MIUI, πατήστε στις τρεις κουκίδες στο επάνω στην δεξιά γωνία, και επιλέξτε <Επιλέξτε το πακέτο ενημέρωσης>. Επιλέξτε το αρχείο zip που μόλις βάλετε στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου. Η ενημέρωση θα διαγράψει όλα τα δεδομένα χρήστη, παρακαλούμε να κάνετε αντίγραφα ασφαλείας εκ των προ…

• Παράθεση από geoanto555: “Τώρα υπομονή να τον ξεκλειδώσεις. ” Μόλις μου ήρθε το μύνημα από την xiaomi ότι μπορώ να ξεκλειδώσω τον bootloader. Ξεκινάω. Παράλληλα μου ήρθε και ειδοποίηση για update στην 6.9.15. Να κάνω το update πρώτα;

• Παράθεση από Giannis25: “Γεια σας παιδια. Εχετε και σεις το ιδιο προβλημα με εμενα με το 3g?δλδ επειλεγω 3g και αυτο ειναι κολλημενο στο Ε ” Οχι. Εμένα λειτουργεί κανονικά!!!

• Παράθεση από NasDriver: “Λίγη υπομονή και σε 3 μέρες θα είσαι έτοιμος ” Σας ευχαριστώ και πάλι. Πάντως δεν πήρα κάποιον κωδικό.

• Παράθεση από NasDriver: “Πρέπει να έχεις πάρει έγκριση στο Mi account σου, πριν πόσες μέρες έκανες την αίτηση ? ” Σήμερα την έκανα... 2 - 3 μέρες παίρνει απ ότι διάβασα;

• Παράθεση από geoanto555: “Τώρα υπομονή να τον ξεκλειδώσεις.. ” Α δεν γίνεται τελικά να το κάνουμε τώρα;

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Hector Drogalas: “πόσο κακό είναι αυτό; ” Πολύ καλο.. Μόλις πέρασες official rom.. Κάνε ρυθμίσεις κλπ και μπες ξανα δες bootloader. ” κλειδωμένος forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19441/

• Έχει περάσει τα 430 sec ... και το κινητό από fastboot που ήταν έκανε reboot Και είναι στο Mi logo με το σήμα android Να φορτώνει... πόσο κακό είναι αυτό; και μόλις άνοιξε και μου γράφει MIUI 8

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Hector Drogalas: “Τώρα? ” Εγκατάσταση και επανακκίνηση... Δεν μπορεί να μην το βλέπει σε fastboot Με αυτό... ” done!!!

• Παράθεση από geoanto555: “κάνε refresh και κατέβασε και αυτό. ” Έκανα refresh πάλι δεν το δέχτηκε και κατέβασα και το προγραμματάκι. Τώρα?

• Παράθεση από geoanto555: “Δεν σε ενδιαφέρει τόσο αυτό.. Δες με το miflash αν το βλέπει κανονικά/.. ” Δεν το αναγνωρίζει ούτε το miflash.

• Παράθεση από geoanto555: “Οκ .. ακολούθησε αυτόν τον οδηγό για να βάλεις μία official rom. Αν θες να ξεκλειδώσεις στο μέλλον βάλε developer Κινέζικη. ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19438/ Γιατί μου το βγάζει αυτό;

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Hector Drogalas: “ωραία οπότε απλά ανοίγω το Mi flash και κάνω ότι λέει αυτός ο οδηγός; ” Θύμισε μου έχεις ξεκλειδωτο bootloader? ” Ναι!!!

• Παράθεση από geoanto555: “Τι θέλεις να κάνεις; Που μπερδεύεσαι; Στην φάση που είναι το κινητό σου μπορείς να βάλεις official rom ΜΟΝΟ... Έχεις λοιπόν κάποιους οδηγούς.. Ο είναι είναι αυτός με το mipc suite και ο άλλος άλλος με το Miflash... Ένας από τους 2 πρέπει να ακολουθήσεις σίγουρα για να φύγεις απο την unofficial rom Που έχεις.. ” ωραία οπότε απλά ανοίγω το Mi flash και κάνω ότι λέει αυτός ο οδηγός; Ελληνικός οδηγός με σωστά βήματα στην περίπτωση που παραλάβουμε κινητό με ξεκλείδωτο Bootlo…

• Τι γίνεται σε περίπτωση που δεν θέλω να περιμένω;

• Παράθεση από geoanto555: “Κάνε την αίτηση και περίμενε την απάντηση σε 2-3 μέρες.. ” καταμπερδεύτηκα....

• Παράθεση από geoanto555: “Πρώτα περιμένεις την έγκριση και μετά ξεκινάς.... Είναι καλυτερα έτσι. ” Μπορώ να κάνω την αίτηση από τώρα; Βασικά κάνω αίτηση και μετά κάνω το οτιδήποτε απ αυτά που είπαμε;

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Hector Drogalas: “Εφόσων το κινητό μου έχει ξεκλείδωτο bootloader θα κάνω πρώτα αυτό ” Το κάνεις αυτό και μετά ξεκλειδώνεις (αν κλειδωσει) bootloader..Για την Ελληνική θα έχεις άλλο οδηγό με twrp.. Φυσικά και πρέπει να κάνεις αίτηση... ” Ωραία. Μέχρι να ξεκλειδώσει θα έχω τηλέφωνο κανονικά; Και με τι ρομ θα δουλεύει;