Λοιπόν μια ανακεφαλαίωση γιατί θα ξεκινήσω σε λίγο να το κάνω και γιατί δεν πρέπει να μείνω χωρίς κινητό ... Εφόσων το κινητό μου έχει ξεκλείδωτο bootloader θα κάνω πρώτα αυτό xiaomi-miui.gr/community/index…%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF/ και μετά πρέπει να φλασάρω πάλι από το Mi flash την ελληνική ρομ; Τελικά εγώ θα πρέπει να κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα η όχι; (ο bootloader είναι ήδη ξεκλείδωτος). Έχω μπερδευτεί λίγο καθώς θα είναι η πρώτη φορά που θα ασχοληθώ με κάτι τέτοιο. Συγνώμη για την αναστάτωσ…
σας ευχαριστώ πολύ όλους. επανέρχομαι με νεότερα αύριο που θα το κάνω... αν μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα λινκ με την official rom για να την κατεβάσω να την έχω έτοιμη.
Παράθεση από Bodai: “SOrry ... οι ωρες βλέπεις μπροστά στον η/υ ” Δεν γυρνάει σε Official Μορφή ε; κατατοπίστε με λίγο... ποιά είναι η official rom Και πως την φλασάρω;
Παράθεση από Bodai: “@Hector Drogalas κάνεις mi account (απο τον η/υ σου) και αίτηση για ξεκλείδωμα και σε 2-3 μερες θα έχεις και την έγκριση. Αν μέχρι τότε δεν θες να περιμένεις μπορεις να φλασαρεις μια official dev για να εισαι ετοιμος για ξεκλειδωμα. Οδηγούς θα βρείς στην υπογραφή μου ” mi account έχω. δεν έχω θέμα να περιμένω. αλλά τι να ξεκλειδώσει; αφού ξεκλειδωμένο είναι...
Παράθεση από NasDriver: “ΤΟ root δεν έχει καμία σχέση με τον bootloader, άνε τον έλεγχο και ανέβασε print screen to αποτέλεσμα ” δυστυχώς το bootloader είναι ξεκλειδωμένο... Τι να κάνω τώρα; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19393/
Καλησπέρα στην παρέα. Έχω αγοράσει το xiaomi redmi 3s 16gb/2 gb. Ποιά έκδοση του miui χρησιμοποιεί το κινητό απ την εταιρία; Εμένα εχει την 7. Θα πάρει την 8 η πρέπει να κάνω root? Γενικώς ας με καθοδηγήσει κάποιος γιατί δεν έχω ξαναδουλέψει xiaomi.