Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 43.

• Δεν εχω φανει τοσες μερες γιατι κανω τα μυρια οσα στο κινητο για να ανοιξει. Παρολα αυτα συνεχιζει να μη με ακουει. Μολις καταληξω καπου θα επανελθω να μοιραστω τις εμπειριες μου, οι οποιες μπορει να ειναι χρησιμες για καποιους.

• Δεν θυμαμαι καθολου ποια ROM ειχα βαλει τελευταια και δουλευε. Ουτε και την εχω κρατησει, γιατι ηξερα οτι οταν θα εκανα ενημερωση, αυτη θα ηταν με τον ιδιο τροπο. Κατεβαζοντας την τελευταια global/developper fastboot rom απο το miui.com και edl κλπ. Το βασικο θεμα ειναι να ανοιξει το κινητο. Οσον αφορα τις custom roms, θα με απετρεπες να δοκιμασω να κανω αυτα που λεει ο συνδεσμος που εβαλα παραπανω; Λεει οτι γινονται και με κλειδωμενο bootloader. Παντως σε TWRP (πριν το πρωτο boot up) καταφερα ν…

• Κι εγω αυτο σκεφτομαι, μηπως και κανω λαθος τη rom που βαζω μεσα, αλλα δεν ειναι αυτο. Το προσεχω, γιατι την ειχα παθει στις αρχες και ειχα πεσει σε hard brick. Το ειχα σωσει με το testpoint τοτε. Τωρα ειμαι στο οριο να αποδεχθω οτι πεθανε η αγαπημενη Kate. Τελευταια μου προσπαθεια να περασω Lineage OS με τις οδηγιες απο εδω [GUIDE][KENZO/KATE] Install LineageOS with l… | Xiaomi Redmi Note 3 postimg.org/image/6wn8v1zt1/ Υ.Γ.: Δεν ξερω και πως να βαλω μικρογραφια στο forum.

• @derveni δεν καταφερα ποτε να ξεκλειδώσω οσο κι αν προσπαθησα. Στην αρχη ηταν που ηταν καινουριο το μοντελο και δεν ξεκλειδωνε. Μετα δε γουσταρε εκεινη η επιλογη που ειναι μεσα στις επιλογες προγραμματιστη. Καλαματα ειμαι, αλλα κυκλοφορω και Αθηνα. Το κινητο δεν εχει φαει τουμπα, ισα ισα που θα το ελεγα και πολυ προσεγμενο στα ορια του μαμοθρεφτου. Δοκιμασα και με το pc suite που μου προτεινες, και το αποτελεσμα ηταν το ιδιο. Ολα καλα μεχρι να ξεκινησει να bootαρει μετα το τελος του flash. Ειναι…

• Kαλησπερα στην παρεα. Αντιμετωπιζω ενα προβλημα για δυνατους λυτες. Το κινητο ειχε κακο ιστορικο απο την πρωτη μερα της αγορας του (απο γνωστο κινεζικο site). Με το ανοιγμα του, εβγαλε ειδοποιηση για update. Το εκανα και το κινητο επεσε σε bootloop. Καπως τα μαγειρεψα (μην τα πολυλογώ) και με edl mode, καταφερα να περασω fastboot rom και εφτιαξε. Απο τοτε δεν εκανα το official updates και περναγα κατα περιοδους τις καινουριες fastboot roms με τον ιδιο τροπο. Τον τελευταιο καιρο εκανε κατι επανεκ…

• Οφειλω μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ συγγνωμη στους αγαπητους @lallasgr και @geoanto555 που μαλλιασε η γλωσσα τοςυ να μας λενε τις οδηγιες ξανα και ξανα και εμεις οι τυφλοι να μην τις ακουμε ΤΥΦΛΆ. Με το format data και το reboot recovery ο εσωτερικος χωρος εμφανιζοταν με ενα μαγικο τροπο! Τυφλη υπακοη απο εδω και περα για μενα.. Φιλε @verfot33 η λυση ειναι αυτη, οσο παραξενη να ειναι και να ακουγεται.. Να δωσω μονο τη δικη μου εμπειρια: Εβαλα τελικα τη ΡΟΜ σε μια SD, μετα το wipe στα πεδια που αναφερει ο οδηγος…

• Παράθεση από Atha Kappas: “Του εχω βαλει την τελευταία xiaomi. eu stable, ” Στο MIUI.com νομιζω βρηκα μονο την κινεζικη stable. Δινεις ενα λινκ για αυτη; Ξερεις αν εχει ελληνικα; Για την κινεζικη stable να μη ρωτησω καν ετσι..; Κινεζικα - Αγγλικα και τελεία...

• Παράθεση από pechr: “μετα το format data θα αρχίσει να το βλέπει τον εσωτερικο σου χώρο... είτε κάνεις wipe system είτε δεν κάνεις το ίδιο πράγμα είναι. το system ξαναγράφεται απο την αρχή όταν κανεις install.. ” Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Δεν ξερω αν κανει το ιδιο πραγμα, αλλα πατησα το format data διπλα απο το advanced wipe και δεν συμπεριφερθηκε διαφορετικα το recovery. Παλιοχαρατηρας! Γενικα δεν ειναι καλο ομως να κανουμε clean install στα τηλεφωνα;

• Κι εγω μελος του παραπανω γκρουπ με τα παιδια που δεν φαινεται ο εσωτερικος τους χωρος (και μετα τα πρωτα φορματ που εχουν προταθει). Εχω κατεβασει τα αλλα twrp που προτεινατε και θα δοκιμασω το απογευμα να δω. Παντως οσες φορες εχει τυχει (σε διαφορες συσκευες) να δειχνει 0ΜΒ τον εσωτερικο χωρο του κινητου το recovery δεν κανουμε χαΪρι. Δε μπορω να καταλαβω πως μετα τα wipe θα αρχισει να τα βλεπει. Επισης, (ψιλο-ασχετη απορια βλεποντας ξανα τον οδηγο) πως θα εγκαταστησουμε σωστα τη ΡΟΜ αν δεν κ…

• Παράθεση από derveni: “Καρντάση εγώ την νομοθεσία διαβάζω, τώρα αν εσύ μιλάς σαν μαγαζί η εξ ονόματος του μαγαζιού δεν το ξέρω αυτό, πάντως παρά εισαγωγέας είναι και δεν αλλάζει κάτι από τα Σκρουτσομάγαζα.Θα πρότεινα να διαβάσεις λίγο όσον αφορά την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και εν συνεχεία την Ελληνική όσων αφορά την εισαγωγή και διάθεση προϊόντων από χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επειδή μετά Χριστόν Προφήτες γίνατε όλοι, εξού και το καρφί που πετάς θα ήταν χρήσιμο και σοφό να ανατρέξεις σε αυτά που…

• @derveni έχεις αλλάξει αυτόν που σου δίνει πληροφορίες ή ακόμα;

• Παράθεση από verfot33: “και σε μενα επειδη χανεται η εσωτερικη, δοκιμασα ΟΛΟΥΣ τους τροπους (στο sideload δεν εβλεπε την συσκευη) Μηπως καποια αλλη εκδοση του twrp διορθωνε την κατασταση Εγω μετα δυο μερες εμεινα με την official dev-εβδομαδιαια αναβαθμιση- Aν ειχε και ελληνικα θαταν υποφερτη ” στα ίδια είμαστε φίλε. Δύο Xiaomi έπιασα στα χέρια μου, σε κανένα δε μπόρεσα να περάσω την ελληνική rom για διαφορετικό λόγο στο καθένα. Πως και δεν έβαλες την official Stable; Ούτε αυτή έχει ελληνικά;

• έκανα format data, reboot recovery, χα να φάνηκε κάτι να κινείται. Έκανα reboot to system φορά να πατάω πάλι τη ρομ , ξαναέβαλε το encryption, πέρασα τη ρομ, μπαίνω ξανά recovery και ξανά internal storage 0ΜΒ. Από ότι φαίνεται πρέπει να ντυθώ cowboy και να παίξω με sideload..

• @geoanto555 δεν παω καν να κανω wipes. Τσεκαρω πρωτα αν το twrp βλεπει το αρχειο της ROM στον εσωτερικο χωρο. Αυτο κανω καθε φορα που θελω να περασω μια ROM σε οποιοδηποτε κινητο. Στο συγκεριμενο δε διαβαζει τον εσωτερικο χωρο. Τον δειχνει 0MB. Και otg που δοκιμασα (γιατι θα προτιμησω clean flash) δεν το διαβαζει ουτε αυτο. Ουτε μεσα απο το advanced settings μπορω να κανω mount καποια μνημη στο twrp . Θα δοκιμασω τον οδηγο που εδωσε παραπανω ο @demakhs αλλα μονο αν δεν καταφερω τιποτα με νορμαλ …

• Φιλε @geoanto555 διαβασα την προηγουμενη σελιδα αλλα δεν εβγαλα καποιο σαφες συμπερασμα.. Ενα format μακρια λες σε ενα παιδι απο πανω. Ποιο format; Αν πλακωθω στα wipes μεσα στο twrp θα διαβασει μαγικα τον εσωτερικο χωρο;

• Καλησπερα, εχω κανει ολα τα βηματα καλως και μολις μπαινω στο recovery βλεπω οτι δε διαβαζει το internal storage! Ευτυχως το τσεκαρα πριν τα wipes οποτε εχω ακομα λειτουργικο. Ξαναπερασα το twrp, αλλα το προβλημα παραμενει. Επισης, σα να ειδα οτι δε διαβαζει OTG, ουτε στο twrp ουτε οταν το κινητο ειναι ανοιχτο κανονικα. Εχει καμια ιδεα κανεις;;

• Το εχω δει αυτο. Ρωταω αν υπαρχει καποιος κανονας. Unofficial ROM - Ξεκλειδωτος bootloader;

• Για να μην πεσω κι εγω στη λουπα να ψαχνω να ξεκλειδωσω bootloader και να ειναι ηδη ξεκλειδωτος, ας την κανω την ερωτηση: Το τηλεφωνο ηρθε με unofficial multilingual rom ή τουλαχιστον αυτο καταλαβα απο τα συμφραζομενα ενος αλλου φιλου εδω μεσα. Στις πληροφοριες της rom εχει πεντε ψηφια με 0.0 στο τελος. Μαλλον πρεπει να εχει 4 ψηφια και ενα μηδενικο στο τελος. Αυτο σημαινει οτι ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος; Δεν θα εχω κοντα μου υπολογιστη τις επομενες μερες για να το τσεκαρω δυστυχως. Προσπαθη…

• Εκανα οτι λεει ο οδηγος, αλλα στο ebay συγκεκριμενα δε μου εχει by default επιλογη την ισοτιμια τραπεζας, αλλα πρεπει να το επιλεξω χειροκινητα οπως λεει ο φιλος παραπανω. Στα υπολοιπα sites αν θυμαμαι καλα την εχει παρει τη ρυθμιση.