Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.
-
Καλώς σας βρήκα και σε αυτό το νήμα. Πριν καμιά ώρα παρέλαβα απο minideal το 64/3. Μου ήρθε με Global Stable 8.0.3.0.MBDMIDG αλλα δεν έπερνε απο μόνο του τις αναβαθμίσεις. Μικρό το κακό. Κατέβασα την τελευταία global stable απο το en.miui και καθώς γράφ την περνάω. Κρίμα που δεν υπάρχει official developer για το pro.
-
Παραπλανηθηκα από τον τίτλο. Νόμιζα πως οι ερωτήσεις θα ήταν του τύπου - Που κατασκευάζονται? - Πιο ήταν το πρώτο που κατασκευάστηκε? - Τι επεξεργαστή είναι το red rise? - Τραβάνε φωτο στο σκοτάδι? - Ποια υποστηρίζουν 800μπαντα? - Γιατί δεν έχουν εν τη γενεσση εφαρμογές της google? - Ξέρει η Xiaomi τι είναι το NFC? Και αν ναι πως αποδεικνύεται? - Τι κάνουν οι Κινέζοι στους server τους? - Βγαίνουν σε τρικουαζ? Και λοιπά που έχουν να κάνουν με άχρηστες πληροφορίες για την εταιρεία ή χρησιμες για τ…
-
Υποδοχή Νέων Μελών (Old)
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Καλωσορίζουμε τον/ην Ixwp, <br /><br /> στην κοινότητά μας, και του/ης ευχόμαστε μία ευχάριστη και δημιουργική παραμονή. <br /> Ημερομηνία: Δεκ 15th 2016, 7:21pm <br /> Προφίλ: @Ixwp <br /><br /> Από την ομάδα διαχείρισης. ” Ευχαριστώ πολύ για το (έστω και αυτοματοποιημένο) καλωσόρισμα. Το μικρόβιο της Xiaomi μου το έβαλε το αδερφάκι μου ο οποίος είναι ήδη χρήστης των συσκευών καμιά τετραετία. Εγώ πριν κανα μήνα προμηθεύτηκα 3 συσκευές (1x3s και 2x note3 pro kate) ενώ μία…