Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 306.

• Παράθεση από pechr: “@divo ψαξτο λιγο... Γινεται μια χαρα... ” μιλάω για το note 2 που έχω. δεν μου δινει κάτι για τις κλεισεις. Δεν τις βλεπει σαν εφαρμογη. Υπάρχει κάτι και δεν το έχω δει?

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από MIUI_ART: “Διπλές εφαρμογές ” Ειδικά αυτή η λειτουργία... ήταν κάτι που με έκανε και είπα Ουάου..Για όλους εμάς που έχουμε δίκαρτα τηλέφωνα... ήρθε λουκούμι αυτή η λειτουργία !!!!! ” Μπορει να γινει αυτο με τις κλησεις? το κοιταξα αλλα δε μου το δινει σαν εφαρμογη. Μιλαω παντα για δικαρτο.

• Παράθεση από silouanos: “ωραιο το drone με καλα χαρακτηριστικα αλλα...λιγο ακριβο. ” μόνο λίγο? Πανάκριβο....

• Πιστευω οτι δε το εχουν εξαφανίσει αλλά ή δεν εχει ερθει ακομα ή εχουν πεσει αδειες στον...ταχυδρομο. Μη ξεχνας ειμαστε ακομα σε μηνα..αδειων. Τα ελτα δεν ειναι και οτι πιο γρήγορο.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Παράθεση από osalonikios: “Τα ΕΛΤΑ θα στο φέρουν και δεν το βλεπουν γιατι έρχεται σαν small packet από Κίνα. Συνήθως αργει μερικές μέρες παραπάνω από τα registered. ” Οπως στα λεει ο φιλος μας ο osalonikios. Να συμπληρωσω μονο οτι δε ειναι συστημενο,και δε θα το δεις σε καμια ελληνικη αναζητηση πακετου (ΕΛΤΑ , 17track κλπ). Εκει φαινονται μονο τα συστημενα, παρολα αυτα θα στο φερει ταχυδρομος ή θα σου αφισει χαρτακι αν δε σε βρει. Απλος εχε το νου σου και κανε και καμια ερωτηση στο ταχυδρομιο τη…

• Παράθεση από kostas10: “Παράθεση από caeser: “ ” Οταν φορτισω την παιπαλ με λεφτα απο ρεβολουτ δεν θα κρατήσει το 3-4-5%(αναθεμα και να ξεραμε ποσα κραταει) οπως εκανε?? ” Γιατί να την φορτίσεις? με gredit τα βάζεις? Δε χρειάζεται να φορτίσεις κάτι. Βάζεις τη revolut στο paypal, όπως βάζεις οποιαδήποτε κάρτα. Απλως την έχεις συνδεδεμένη με paypal! όταν τώρα στέλνεις ευρώ στη revolut, εκεί ναι σου κρατάει η τράπεζα που τα στέλνεις καποια χρήματα. Ανάλογα σε ποια τράπεζα είσαι. Πληροφοριακά έχω δε…

• Παράθεση από kostas10: “καλήμερα θέλω να αγοράσω το redmi note 3 pro και ψάχνομε λίγο με τα μαγαζιά...καταρχάς θα πληρώσω με Revolut. Θα βρω άκρη με τα λεφτά μου εάν γίνει κάτι? Θέλω να αποφύγω την paypal όπως ο διάολος το λιβάνι διότι με έχει ξενερώσει με τις βρομώ-χρεωσεις της! Ναι ομως θα μου πειτε ειναι ασφαλισμενα τα χρήματα σου αλλα δεν θελω σε καθε συναλλαγη μου να χανω λεφτα...ελεος! μιλησα με yeso521 και μου είπε ότι θα μου τα στείλει paypal εάν γίνει κάτι(τον πιστευω? H selina απο vick…

• Παράθεση από divo: “έχω πάρει πραγματα από geekbuying πριν 5 μηνες, (ενα συναγερμο για το σπιτι) και δεν είχα κανένα απολυτως προβλημα. Το μονο που με εξεπληξε τοτε ηταν οτι το ειχαν βαλει μεσα σε κουτι απο quartcopter και νόμιζα ότι κάποιος καλος άνθρωπος μου το έκανε δώρο... απο yeso521 (γλυκουλης) θα ειναι η πρώτη παραγγελία μου σύντομα... ελπίζω να πάνε όλα καλά. ” φρεσκο.... εκανα αραγγελεια στο yeso521 σημερα το πρωι και σε 3 ωρες μου έστειλε φοτο ...ειχε αποσταλει...... εστειλε απο οτι μο…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Παράθεση από noknok: “ρε παιδια να ρωτησω κατι εχω κανει 3 παραγγελίες 1 απο vickmall και 2 απο gearbest. η παραγγελια απο vickmall λεει στα ελτα * ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ * 18-08-2016 * 10:51 * ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ και η μια παραγγελια απο gearbest (μεσω τσεχιας) λεει αποστολη αντικειμενου στο εξωτερικο ..... ΤΣΕΧΙΑ και η τριτη απο gearbest ακομη εχει status (απο εχθες) information send to Czech ειναι φυσιολογικό να εχω μονο απο τα ελτα το μηνυμα "αποστολη στο εξωτερικο"? ” κοιτα τις ημερομην…

• Παράθεση από Manos-A380: “Καλησπέρα παιδιά!! Λοιπόν έχω κανει μια Παραγγελεια απο eBay μια κάμερα για έναν φίλο το τρακινγκ δείχνει ότι έχει έρθει Ελλάδα απο τις 12-8 αλλά ακόμα δεν έχω παραλάβει ο μεταφορέας ηταν η yunexpress την έχει χρησιμοποιήσει κ κάποια άλλος; Με ποια εταιρεία συνεργάζεστε εδω στην Ελλάδα γνωρίζουμε; Τα ΕΛΤΑ πάντως τον κωδικό δεν τον αναγνωρίζουν. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18065/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18…

• Παράθεση από geomech: “Ευχαριστώ πολύ, μόλις έκανα αυτές τις ρυθμίσεις ! Το θέμα είναι ότι η πληρωμή που έκανα σήμερα μου στοίχισε σχεδόν 10 ευρώ επιπλέον επειδή δεν είχα κάνει αυτές τις ρυθμίσεις. Βλέπω η πληρωμή που έκανα είναι ακόμη pending στην revolut, μπορώ να κάνω ακύρωση ώστε να μου επιστραφεί το ποσό και να κάνω ξανά την πληρωμή με τις νέες ρυθμίσεις? ” Εγω θα σου ελεγα κατι πιο απλο. Τωρα που απο οτι φαίνεται, αρχιζει παλι να δουλευει και το εκτος revolut.... Στο paypal εχω δυο καρτες.…

• έχω πάρει πραγματα από geekbuying πριν 5 μηνες, (ενα συναγερμο για το σπιτι) και δεν είχα κανένα απολυτως προβλημα. Το μονο που με εξεπληξε τοτε ηταν οτι το ειχαν βαλει μεσα σε κουτι απο quartcopter και νόμιζα ότι κάποιος καλος άνθρωπος μου το έκανε δώρο... απο yeso521 (γλυκουλης) θα ειναι η πρώτη παραγγελία μου σύντομα... ελπίζω να πάνε όλα καλά.

• Παράθεση από geomech: “Καλησπέρα σας Συμφωνώ με το ότι η revolut σου λύνει τα χέρια όμως δεν θεωρείτε ότι έχει υψηλές χρεώσεις ? Για να γίνω πιο ακριβής αγόρασα κάτι απο γερμανία κόστους 180 ευρώ και κατά την πληρωμή μέσω paypal-revolut είδα μου αφαιρέθηκαν απο την κάρτα revolut σχεδόν 189 ευρώ.... Μήπως κάνω κάτι λάθος? Ευχαριστώ πολύ! ” Όπως σου είπαν και οι υπόλοιποι.... Αν κατά την επιβεβαίωση της πληρωμής από paypal σου έβγαλε από κάτω την ισοτιμία δολαρίου Ευρώ , τότε ειναι από paypal η δι…

• Το ιδιο μήνυμα θα μας βγαινει καθε μηνα. Απλα τωρα στη Πειραιως θα το βλεπουμε γιατι αλλαξανε το ebanking. Γι αυτο οποιος θελει να στειλει λεφτα εξω 'η φόρτωμα καρτας, για μενα μεχρι τις 10 του μηνα το πολυ. Εγω αυτο ακολουθω...

• Παράθεση από ASXETOSSS: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από ASXETOSSS: “Το γεγονός όμως ότι η αγορά έγινε μέσω paypal δεν αποτελεί κάποια ένδειξη φερεγγυότητας του εν λόγω site; ” Ας πούμε ότι σου έδωσαν λάθος tracking nr επι του παρόντος!! ” Όντως, ας πούμε έτσι για την ώρα... Σ΄ευχαριστώ πολύ, θα κάνω όπως μου είπες και άν χρειαστεί (που το βλέπω ότι θα χρειαστεί..), θα επανέλθω. ” κατι πρεπει να παιζει με τους κινεζους τελευταια. Και δικο μου δεμα δεν φαινότανε και φάνηκε μετα απο 10 μερες. Πα…

• Θα έλεγα πολυ πιο γενναιόδωρος ο έμπορος ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ yeso521 από τη μαμά εταιρεια .!! Αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στο yeso521 και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ από όλους μας. Και φυσικά ένα ευχαριστουμε σε αυτόν που ήρθε σε επικοινωνια με το yeso521 ................ μη τον ξεχναμε και αυτον... caeser τι μαρκα καπνιζε ο κινεζος?

• Η δεύτερη θα ειναι κατακαλοκαιρο πριν φύγουμε για διακοπές. Διπλά στη θάλασσα κάτω από ομπρελα. Γλυφάδα Φάληρο, καβούρι, Μικρολίμανο... ... Είδατε ειμαι large. Μας δινω 1-2 μήνες καιρό να οργανωθούμε...