Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 306.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
Το νομισμα οποιο και αν ειναι αυτο εχει χρηματιστηριακη αξια. Αυτο σημαινει οτι δεν εχει σχεδον ποτε την ιδια τιμη, αλλα αυτη αλλαζει καθημερινα. το 0,02 που ειναι η διαφορα σημερα ειναι προμηθεια τραπεζας αν δε κανω λαθος. Αυτη δεν τη γλυτωνεις οπως και να εχει. Παντως εγω δε βλεπω οτι εχεις χασει κατι μεχρι τωρα αν πληρωσες 234$ και 234 πηρες πισω. Σε δολαρια εγινε η πίστωση ούτως ή άλλος. Η αγορα απο τα κινεζομαγαζα, γινετε με δολαρια. Αυτο που μπορεις να κανεις, για να χασεις λιγοτερα βρισκε…
-
Παράθεση από echaosad: “Παιδια ακυρο. Εγω εκανα λαθος τα εχασα στην ισοτιμια μαλλον Exchange rate 217,06 EUR = 234,31 USD 1 Euro = 1,08 US Dollar Exchange rate 234,31 USD = 204,79 EUR 1 US Dollar = 0,87 Euro αν και οταν αγορασα μου φυγαν περιπου 227 ευρω αλλα και παλι γιατι να μην εμπαιναν 217 και μπηκαν 204? ” Λογικά στο paypal σου πιστώθηκαν 234,31$. Εκτός εάν έχεις μετατρέψει αυτά τα $ σε ευρώ μέσω paypal οπότε κρατάει και αυτή τα δικά της (fee). με την ισοτιμία που έβαλες είσαι -10,856€ αλλά…
-
Παράθεση από echaosad: “Γιατι οπως και να εχει, αυτη η συμπεριφορα τους συν η πολιτικη του paypal μου κοστισαν 30ευρω. ” Πως ακριβώς έχασες 30€? στα refund συνήθως σου επιστρέφουν ότι έχεις πληρώσει στο κατάστημα, το οποίο φαίνεται και στο paypal. Σου κανανε προταση με αλλο ποσό και τη δεκτηκες? Το ρωτάω αυτό για να ξέρουμε όλοι και να προσέχουμε στα refund.
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “μωρέ η ιστορία δείχνει ότι και popup με bold γράμματα να σου βγάζει η σελίδα που να σου λέει "πρόσεχε αυτό" ο ανυπόμονος δε θα το δει (ή θα ρωτήσει έτσι κι αλλιώς για "επιβεβαίωση") ” Στο θεμα δεν εγραφε καπου, οτι περιμενεις κανα 20λεπτο για να ερθουν οι κωδικοι. Στη revolut έγραφε μόνο PAYPAL και το ποσό. Σε οσες καρτες και αν εχω βαλει σε paypal ποτε δεν περιμενα για να βγει ο κωδικος. Έβγαινε αμεσα με το που γινόταν η χρέωση. Και ένα φρεσκο. Μετα τις 20 του μήνα …
-
βαζω την καρτα στη paypal. μου δειχνει πληρωμη 0,90€ στη revolut. Τους κωδικους που τους βλεπω? Στην αρχικη σελιδα της revolut μου δειχνει μονο Paypal 0.90€ πατωντας το μου το δινει pending και μετα εξαφανιζετε. Πρεπει να κανω κατι αλλο? Aς πουμε, επιβεβαιωση για πληρωμη? Ακυρο το ερωτημα.... Την πηρε. Απλα αργει να πληρωσει η revolut. Δε σβήνω το μνμ μηπως και κολλησει κανας αλλος .....σαν και μενα ανυπόμονος.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
+1 και από μένα
-
σφαλμα σε εφαρμογη
Μήνυμαmmmm Κακο αυτο. Θα τις δοκιμασω ολες να δω τι γίνεται. Μου το εχει παρουσιασει και σε αλλες εφαρμογες ομως. Πριν περασω την stable. Λες να παιζει τιποτα με τη rom?
-
σφαλμα σε εφαρμογη
Μήνυμαναι ειναι το EU Boat της navionics
-
σφαλμα σε εφαρμογη
ΜήνυμαΠαω να ανοιξω μια εφαρμογη και μου βγαζει αυτο. java.lang.UnsatisfiedLinkError: dlopen failed: "/data/data/it.navionics.singleAppEurope/libnavnative.so" is 32-bit instead of 64-bit at java.lang.Runtime.load(Runtime.java:331) at java.lang.System.load(System.java:982) at it.navionics.NavionicsApplication.loadLibs(NavionicsApplication.java:899) at it.navionics.NavionicsApplication.onCreate(NavionicsApplication.java:477) at android.app.Instrumentation.callApplicationOnCreate(Instrumentation.java:101…